!?!? PSE ?!?!

marina s.

Forumium maestatis
Re: !?!? PSE ?!?!

pse te gjithe shkojne ne plazh?
se mua me ka zene keq gripi?
pse eshte kaq jete e poshter?? :cry: :cry:

ps:ka rob te tjere qe i kap gripi ne vere,apo una jam i vetmi ekzemplar :confused:

TEDI

Valoris scriptorum

A punto Ti Akoma Genjen Veten qe Mendon se je ai qe mendon . Per Fat te keq . Nuk ja Vlen te te Bej reklame me te madhe se sa me shume te Flas per ty do mendojne se kam Xhelozi me ty . KOha do e Vertetoje sic e ka Vertetuar me Personat qe ke Takuar ose mund te themi dhe Rastin e Vajzes qe Takove ne Chat dhe u Takove Live dhe qe e Te Nesermen te la . Kete gje e pranove ne Publik ke Top SHow qe kush e ka pare do e Besoje dhe une te bera nje Pyetje Pse ajo te La dhe te Beri Dalje Diten Tjeter qe te Takoi . Kete e ke Pranuar ne Publik NUk eshte Shpifje e Imja per Ty se te Kam INat . Prandaj eshte e Kote te Mbulosh Mu... me SHu.... PRape ere Do MBaje .

Ne Me Siper mos kopjo Shprehjen time qe kam Ke Profili im Ata qe me NJohin e DIne . Ja Serish ketu bie Brenda me Kembet e Tua ...Trego kush je ti ne Realitet dhe VIrtualitet jo me Shprehjet ose Theniet ose Veprat e Te Tjerve... :cool:

albavina

Primus registratum

une e pashe top show /pf/images/graemlins/laugh.gif
tedi konfermoj une ate qe thua ti :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

Ska gje Se Di . Rendesi ka qe ai te Bindet qe te Flase me Fakte jo me LLafe . POr Heret a Vone do mesoje Por Them Veshtire . Pse nuk mesoi sa ishim nje Tufe me Cuna qe e MBanim Afer dhe e Mesonim sado e Tallnim dhe PRape NUk Zinte Mend ... pse Akoma MEndon qe Eshte i Zgjuar se ne i kemi bere Dalje atij dhe Ai MEndon qe Eshte ai qe na ka Bere Dalje ... Pse Serish ai Ngulmon me te Tijen sado qe i ka dale boja e SHplare e Eduartes ne Pallatet e Tiranes te Ngulmoje qe une Jam Mjeshter per Cdo GJe ... Pse Ai nuk e Kupton Kaq Gje te Thjeshte qe une di kam Shfrytezuar shume gjera te Arrij kete Konkluzion per te .

Pse Ai Mendon Qe Eshte Mjeshter Llafollogjie dhe Situatash te Nderlikuara sic thote me Mendjen e Tij ...

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

TEDI ti nga qe ke trunin 12 sic thua vet
ti ma merr mendja ke xhelozi per gjith boten mor budallA
se_di degjo se di se kush je nejse gjithsesi sic e pe vet ne program skam dy ftyra kapish
dhe e tregova dhe atje nejse nuk e dsi se si paragjykonke ti njeri po varja /pf/images/graemlins/frown.gif

TEDI

Valoris scriptorum

HIghLander Une e kam sahatin 12 Dhe ti e Di mire qe une Nuk behem Kurre XHeloz edhe pse nje Femer eshte e martuar beqare apo e Fejuar apo me te Dashur . Pra eshte e kote te Mbulosh Mu.... me Shu.... Une Jam Ky qe jam si ketu si andej dhe ti e di mire APo jom Gabim se ne Sot u pam kshu si larg ... Pse un neser do bej 400 Km Pastaj do shkoj n Spille T Kavajes ... Pse Mezi po pres t Iki me Pamje Ka Deti ...

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

TEDI e vertet ti je ai qe i thua shokut qe po ma la dashnorja jote une si them jo kuptoje vet se ca je /pf/images/graemlins/smile.gif ehhh mer daj se ke mire kshu jo

beshbossi

Primus registratum

pse keta hajdutat e albtelecomit vazhdojn ete vjedhin???
mire qe vjedhin po pse s'e regullojne kete dreq serveri se na cmendi?

TEDI

Valoris scriptorum

Highlanders Nese Shoku nuk eshte i Afte Dreqi e MOri nuk eshte Faji Im . Shoku im ahere ka 2 Mundesi Ose te Behet Prift dhe te Predikoje Ose te Behet Eunuk ( Te Tridhet se nuk i Punon ) dhe Shif me Sy e Plas me Zemer Duke Ruajtur Grate e Pashait ... Te Lutem Ta kam thene Dhe Realisht Pseeene Beja Vetes ... Reflektoje kete gje ta kam thene ne Tavoline kushedi sa here jo vetem une por te gjithe Ti mendo Tani Pak Pseeeeeeeee ????????????????????? Une te Kundervihem cfare ke bere ti cfare ke thene ti qe une te kam marre Kaq Inat Dhe Jo Vetem Une ... Populli Thote Kupa po u Mbush Derdhet ...

TEDI

Valoris scriptorum

Pse Ti AngelDeviled Perdor akoma ate server t hajdutave . vidh me nai ven nai linje t punosh rehat ...

albavina

Primus registratum

highlanderss kush je ti dhe sa fytyra ke nuk me intereson dhe ska per te me interesuar ndonjehere
keshtu qe nuk ma ndjen shume te jap paragjykime mbi ke nuk njoh
une konfermova vetem ate qe tha tedi persa i perket top show per te tjerat jan punet e juaja sme duhet gje mua

pse skam fare uri tani? :rolleyes:

TEDI

Valoris scriptorum

HIgh Prandaj je Shendoshur tani kohet e Fundit e se bo Stervitje Para Kameras ne Hake Preshin e ... Masnej as Ty sta ka Lene dhe une nuk Iu Futa atij Muhabeti un sjom keq . bereqaves po nuk rrodhi do PIkoje .

helibak mucogllava

Primus registratum

pse erisa qenka per gjynaf
pse uen po ta haja erisa sdo em sillte 3 ttopmodele 2 tu fshatare
pse erisa ka turp nga vetja /pf/images/graemlins/frown.gif

leonora

Primus registratum

Pasha Zoten nuk jam tu ju marr vesh ju ma nelt :rolleyes: qa eshte ajo ti kshu jopo ti kshu :confused: Bohhhhhhhhhhh :shrug:
Pse une jam ktu ne pune tani?
pse nuk jam ne shkoder??
pse nuk kam ata qe dua afer vetes??'

erisa

Primus registratum

pse ky tedi dhe highlanders nuk shkojne hapin nje teme te veten ku munde te merren me thashetheme gjithe diten.

dhe pse ky zeqoja po ma kerkon foton me marifet... /pf/images/graemlins/laugh.gif