!?!? PSE ?!?!

albavina

Primus registratum
Re: !?!? PSE ?!?!

pse nje idiote mi ngriu nervat tani?
pse njerezit jane kaq budallenj sa nuk kuptojne ku e kane vendin?
pse flasin budalliqe?
pse po duroj kaq shume dhe spo i fus ndonje te share? :mad:
pseeeeeeeeeeeeee??????????????????

TEDI

Valoris scriptorum

PSe un erdha Sot n Tr . Pse nuk nejta atje n BUze te Shkumbinit t gjuja Ala Peshk ne T Pija Raki per qejf tem me kusheninjt e mi . Pse spo iki me Pamje ka Deti ...

erisa

Primus registratum

pse zequa perpiqet te shfajsohet kur gjithe forumi e di qe eshte i marum mje gjet nmji dashnore???

pse duhet te punoj dhe neser ??

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

pse kjo 82-shko nuk u spiegua me mua /pf/images/graemlins/blush.gif
dhe te pakten hajde me thuaj pse paskam dy ftyra per derisa une sbera asgje te keqe me ca pashe une ok aty me ke sa her te duash vetem me thuaj ca DREQIN pate nje ftyre kam une dhe ta komfirmon kushdo se me njofin

leonora

Primus registratum

pse ky HIGHLADESSI mendoi qe une i thashe ati njeri me dy fetyra???
qe ne te vertet nuk e kisha per te.... ate dite ika ashtu se u merzita dhe isha shum me nerva.... mendova qe e kuptuat se pse.....
biseduam aty bashke, prandaj ju thashe e dini kujt ti them njeri me dy fetyra.... por kjo nuk do te thote qe e kisha me ty

erisa

Primus registratum

nje psee e gjate perseri ...a mund te tregoni pseet me version te shkurter ..se na lodhet syte

TEDI

Valoris scriptorum

Une E Konfirmoj ca Fytyre Ka HIghlander ne Chat dhe Ca Fytyre ka ne Jeten Reale . Pse une do bej NJe Udhetim Jashte TIrone serish dhe me Pelqen ta bej ate se do Takoj 1 Person po Erdhi KUptohet ...

leonora

Primus registratum

ERISA e kimi pset e gjsta dhe nuk bejm dot me te shkurta se jane pun te bredshme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:
TEDI mos je gje avokati i HIGHLANDESS ti mo :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
po fol se plasme nga kurjoziteti :rolleyes:

helibak mucogllava

Primus registratum

pse erisa
ka me genjeu gjoja me solli foton e saj
pse eris ame solli 56 foto dhe te 6 te ndryshme
dhe ngulte kembe qe eshte ajo
ps eka njeres si erisa
mendoin qe te bein qorr sy me sy /pf/images/graemlins/frown.gif

erisa

Primus registratum

pse zeqoja e hengri 5 here ..dhe te katerten here e kuptoj se nuk ishte e njejta fytyre. /pf/images/graemlins/laugh.gif
pse zeqos i haka pak kurrizi sonte /pf/images/graemlins/laugh.gif

erisa

Primus registratum

desha te thoja qe te gjashten here e mori vesh ..se u bera lemsh /pf/images/graemlins/tongue.gif aman o zeqo na hutove fare /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Vallahi e di qe me Ka Denuar Zoti qe Diten qe u Takuam ... Por Shyqyr e Shleva denimin Dhe nuk e Marr me Mundimin te shoh NJe nga Fytyrat e Tua ... Une jam si jam ky jam si ketu si ne chat si LIve ... qe te mos Dalim nga Tema Pse une sot HOngra Koran Ala t GJalle ne Pogradec sot ...

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

TEDO la verita fa male amico o no
SKA gje se te te kalon kam qene une qe jam liruar mos i ngaterro rolet ato qe me njofin e din dhe ta perseris per te milinten her e din se kush jam jo se jam ndokushi por jam ky qe jam jo fallsitet i gjalle si dikush tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif

leonora

Primus registratum

ore HIGHLANDESS dhe TEDI mos me beni lamsh tani keni apo s'keni dy fetyra :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

pse ka njerez te keqi ne kte bote???