Pse une vdes per nje smart?

Re: Pse une vdes per nje smart?

seksokomunizem fare /pf/images/graemlins/laugh.gif smart makine yll ,per levizje brenda qytetit /pf/images/graemlins/wink.gif

beshbossi

Primus registratum

eshte seksizem racial!!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
smarti eshte perfekt!Per qytet!per paralel parking me 10 cm nga trotuari!

/pf/images/graemlins/laugh.gif jo po maune,shume e rende si makine , bmw me benzine me mire /pf/images/graemlins/wink.gif

Rambla

Primus registratum

bmw eshte shume e shpejte si makine, dhe friksionin e ka içik me te forte se makinat e tjera. me kujtohet qe heren e pare qe po i jepja makines pa instruktor doja te ecja me shpejt , me be manovra me bmw :lol:

ato mercedes e bmw jane me cambio automatike /pf/images/graemlins/wink.gif :rolleyes:

/pf/images/graemlins/wink.gif Jo te gjitha ,mua nuk me pelqejne me kambio se i marrin xhirrot me vonese :shrug:

beshbossi

Primus registratum

varet,benzina jo!!!!!E pastaj duhet thjesht te dish kur t'i rrisesh marshin se xhirot i merr njelloj!!!!

Prodigychild01

Primus registratum

PEOPLE!!!!! :mad:

For the one millionth time. It's called transmission!!!!! :mad:

what the fuçk is this "Friksion or Cambio" you talk about!!!! :mad: :mad:

Rambla

Primus registratum

shqip eshte "friksion"

frizione -> italisht (mund te thuash dhe cambio, me kuptimin se kur shtyp friksionin ndrron marshin)

dhe transmission -> anglisht

friksioni eshte pedali majte tek makina, kemben e majte duhet ta perdoresh vetem per kete pedal...per kulture te pergjithshme /pf/images/graemlins/laugh.gif (shaka se njerezit qekan me nerva sot)

p.s. bmw dhe mercedesat e rinj jane gati te gjithe me cambio automatico (ose thene ndryshe pa friksion /pf/images/graemlins/laugh.gif , ose automatic transmission..maybe :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif )

p.ss. nuk hy me tek kjo tema, kam tentacionin te dal per here jashte teme , me vijne ne mendje historira :lol:

the phantom

Primus registratum

Bencat me cambio automatike jon si shpirt! S'te lodhin fare,s'ke nevoje te prekesh 100 mije here /pf/images/graemlins/laugh.gif friksion,gaz,marshe,frena.I ben te gjitha vete sistemi.Keto tipat e fundit iher jane me gjithmen ultra.Cdo gjo elektronike.Vetem timonin duhet me majt parasysh,se te tjerat rregullohen vete.Pastaj je edhe me i lire te perqendrosh energji e te merresh me dicka tjeter nderkohe qe makina ecen vete /pf/images/graemlins/wink.gif :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

roadstercoupe_ausstattung_highlights.jpg

kjo eshte me cambio automatike :goofy: (pa friksion),por ben shtrenjte per aq sa eshte (sui 20.000 euro )

p.s. gjithsesi edhe smarti grup me daimler chrysler eshte. vizitoni www.smart.com :shrug:

besim231071

Primus registratum

ku eshte rracizmi apo seksizmi ta quash smartin makine femrash?ma shpjegoni ju lutem se s'po e kuptoj.sipas jush ,dhe ata qe e quajne ;veture qyteti(pra dhe ju vete)jane(jeni)territorjaliste hapsiriste o nuk e di çfare.nejse çfare u tha u tha.po i fshjm te gjitha dhe rifillojme me smartin.ja mendimi im;po ta gjykojme me objektivitet ,ka plote vetura dukshem me te mira qe fyhen po ti krahasosh me smartin(si ferrari,porsh etc etc)te cilat jane te pa kapshme per masat,por ka dhe makina popullore paksa me te mira(mercedesi bmw etc etc).duhet theksuar qe kjo eshte çeshtje shijesh dhe shijet nuk diskutohen kollaj se tjetri e ka mendjen smart e nuk flitet me te.ta hap temen dhe po dhe mendim te fyen me terma qe nuk i meriton.e imagjinoj qe tani rreagimin e smatmenit.smartmeni ne fakt i njihka jo pak veturat dhe per kete e pergezoj,rrespetoj shijet e tij(saj)por une kam te tjera shije.bmw x3 psh .per momentin eci me nje opel meriva.sapo ja kam kaluar 1000km. jo keq per nje burrrrrrre la meriva.pas vrais les gars?