Pse une vdes per nje smart?

Rambla

Primus registratum
Re: Pse une vdes per nje smart?

angel s'doja te beja ironi, ishte shaka, pse e more keq. ajo "meriton" ndoshta ishte e ekzagjeruar, une doja te thoja qe nuk basta te dish ti japesh nje makine qe ta kesh. psh nje qe ka ferrari ose ka punuar gjate jetes se vet per ta ble ose eshte i privilegjuar dhe ja kane blere te tjere. ne fakt mua mu kujtua ajo historia kur po lexoja tek kjo tema dhe e shkruajta...

te pakten tani s'do vdesesh injorante, do me vinte keq se do ta kisha sulla coscienza /pf/images/graemlins/laugh.gif ( /pf/images/graemlins/smile.gif )

p.s. smarti ri eshte :wub: , kurse i vjetri sme ka pelqyer ndonjehere (shume e vogel).

fabiola

Primus registratum

O Blendo,Smarti nuk eshte makine per autostrade mer lal! Per mrena ne qytet eshte shume e mire se eshte "cool" :cool: ,s'ka problem parkimi,eshte komode! Po prapseprap s'ka si Benci /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

nuk eshte faji im qe sa here lexoj ketu me kujtohen gjera te kaluara /pf/images/graemlins/laugh.gif , mgjth kesaj rradhe nuk them gjo, se dal nga tema.

Alanis

Primus registratum

Ti rambla dukesh qe ate smartin tend s'e ke perdor shume per te ecur...! perderisa te kujtohen gjera qe jane jashte teme /pf/images/graemlins/wink.gif

Rambla

Primus registratum

ne fakt mu kujtua diçka lidhur me mercedes /pf/images/graemlins/wink.gif

pastaj kush tha qe une kam smart? une thashe vetem qe me pelqen.

zog

Primus registratum

forfour_galerie_15.jpg

Alanis

Primus registratum

ne fakt mu kujtua diçka lidhur me mercedes
A..ha!! Vajzat si ti kan lezet. I kemi me pakice ketu ne shqiperi.
Po atehere c'lidhje ke me smartin? apo thjesht eksperience e re? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mu me pelqen rolls roylls anglez si te titaniku.

beshbossi

Primus registratum

tani per te hequr dyshimet:
makine per qejf(qytet,park etj):
89055851.jpg

makine per pune:
images

makine per levizje jashte qytetit
CLK-Cabrio-Genf-sm.jpg

makine rezerve:
400166132_na.jpg

makine per qejfin tim:
ferrari-modena-cabrio.jpg

doni prape?jo se u lodha jo!!!Psh kete e dua kur te behem e famshme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
maybach.jpg

pa he,flitni tani!!!zihuni!!!!

Alanis

Primus registratum

Ti angel je interesante! Po nuk kane te gjithe shijen tende moj dhe mendimet e tua. Ku e di ti, ndoshta atij i pelqejne ato makinat "rackening" si te ai disku im /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

une e di qe jam interesante!!!!
Epo na merziti me kete makine patatinash,pastaj aty s'ka vetem smart-e!!!

Rambla

Primus registratum

me cambio automatike eshte smarti ri?
sa lek bon? :idea:

RecurrentDream

Forumium praecox

Ehehe, Angeldevil, sikur te kishe pare "The italian job" do te "vdisje" per nje Mini Cooper ne vend te smartit...

personazh

Valoris scriptorum

kur e ke ditlindjen? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pippo

Primus registratum

te blesh smart ne tirane eshte njelloj si te hedhesh leket ne kosh

besim231071

Primus registratum

PERSHENDETJE TE GJITHE SHQIPETAREVE KUDO JANE.ANTARE I RI I FORUMIT.SMARTI ESHTE JO KEQ PER NJE VETURE FEMRASH.

Tironsi_NY

Primus registratum

Smart nuk esht makin, kurse Mini Cooper duhet t jesh injorant me e ble se per aq lek sa ben Mini Cooper ktu n amerik t pakten blen makina 100 her me t mira.