Pse ska jete nate ne shqiperi???

uni20077

Primus registratum
Re: Pse ska jete nate ne shqiperi???

S'ka jete nate, se naten shqiptaret flejne ... :wink: /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Une them se me siguri qe ne Shqiperi nuk ka jete nate ngaqe shqiptaret nuk jan vampira. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tironsave mos ju njeli hatri /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb]
sport_107.gif
[/qb]
epo s'ke si te me nxjerresh jashte me karton te kuq sepse arbitri dha offsite jo faul!!!!Meso te kuptosh shenjat e anesoreve njehere!

lozonjarja

Primus registratum

Pse nuk ka jete nate ne Tirane ?
E para kush tha qe ne TIRANE ska jte nate?
Ne shqiptaret kemi qellu qeflinj te medhenj dhe kjo ska si shpjegohet ndryshe.
Une jetoj ne Tirane dhe eshoh vete,megjithese jane pa pune ,skam shume leke neper duar shqiptaret duan qejf edhe me ate te tyren mundohen.Tani ketu eshte bere pothuajse metropol dhe jane te gjithe te ardhur ,vijne nga fshatra (maloke e cecen ) sa te dush .Ata mor vlla sjane mesu me jete note se vetem gure bore e arinj kane pare.Tani sate mesohen keta se ca eshte tamam jeta e nates do kohe .
ka vende vertet te zgjedhura qe dilet dhe behet qejf,prapeseprape dhe aty tek-tuk ka katnare qe vine e te nxijne jeten.Se ata kane leket ketu.
Dhe ta nxjerrin ate te dalmen prej hundesh.
Jane njerez me komplekse pa edukate pa asnje lloj norme .E si te kete mijra nga keta ,,,,ku te kete jete nate mor vlla?

me mire rri ne shtepi edhe shif TV.
Mblidh leket edhe shko jashte.Ketu nuk shtyhet.

iliriano

Primus registratum

Drejt me thene kush ka pare ne Shqiperi bene Qejf nate dhe dite sa here qe ti ngrihet..dhe jo kur tja ngrefin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt shendet e bereqet :thumbsup:

S6T6N6

Forumium maestatis

Mendoj se eshte mentaliteti i gabuar i prinderve tane ai qe na ndalon te jetojme naten sikunder diten.

assassino26

Primus registratum

pisika!
Qeke merzit me Tirane ti ylli???Duket qe se ke provu jeten jashte shteti...Une per vete Tiranen se nderroj as me gjysmen e vendeve antare ne bashkimin europian.Sa per ate qe ka cecene e ku di une,qetsohu zemra njerzit jane te gjithe njesoj kur lindin ne kete bote e nqs njeri ka fatkeqsin te linde ne 1 vend me pak te bukur ose ne nje familje me pak te varfer apo te marri nje edukate me te pakte per arsye te ndryshme nuk eshte faji i tyre te siguroj e per kete s'ke pse i ofendon.
Une konsiderushem bej jete nate ne tirane edhe sme kane rastisur keto probleme qe radhit ti.Pyll pa derra ska e nese ndodh ndonje gje e papelqyer seshte e thene se gjithmone e kane fajin katunaret cecenet,noshta e kemi fajin vete ne me perbuzjen qe kemi ndaj tyre e kjo i shtyn ne acarim.
Cecene katunare do ndihesh edhe ti kur te shkosh jashte shteti,per kete te garantoj edhe sikur ne Maqedoni te shkosh.E atje kur ti kesh mbledhur leket duke pare televizor ne Shqiperi te garantoj qe do behesh pishman qe shihnje televizor vetem per te shkuar atje

pippo

Primus registratum

faktikisht ne lokalet tiranse ka shume razizem edhe nje shkrim ketu me siper e konfirmon ,nuk shkojn njerzit per tu kenaqur por per te gjetur pretekstin per mos tu kenaqur mua nje gje me beri pershtypje vjet ne nje lokal rastisa tavolina afer tre çuna kosovar nuk u fliste njeri me goje as i shihnin te gjithe shtemeb mu me ra rasti qe me kerkun shkrepse e fillum tu fol kishin ardh te njihnin pak Tiranen vini nga N.Y. po asnje su jepte muhabte une i njoha me shoqerin time nuk ka as nje gje te keqe per me shume prandaj del per te njohur njerez te rinj si shperblim miqte e mi te rinje ate nate nuk me lane ta fusja doren ne xhep, ka me birra falas per nja dy tre ore :goofy:

xhoni

Primus registratum

Nuk e kuptoj c'lidhje kane cecenet apo katunaret ne ket mes?

pippo

Primus registratum

Di gje une ....... une ndoqa fillin e muhabetit

po ti leni njerzit te dallin pak nga tema se sbo keq :cool:

Gysi

Primus registratum

o Gys pse o mik ca t ka bo mendimi demokrat????
M'ka lone pa gjume noten lale. Kom nji kumarhane-bilardo poshte ballkonit qe e ul zonin e ahengut (se per zonin e vet nuk bohet llaf, dhe aq mo teper per te krasitur na'i cike fjalorin), kur fillo me zbardh dita. Shkurt hesapi pri "menimit deomkratik", kom fillu me e bo gjumin deri m'oren dymbedhjete te drekes.

Rambla

Primus registratum

Te flas une si shqiptare?

Le te nisim si fillim duke shpjeguar qe behet disi "jete nate" ne tirane. ketu ishim shumica dakort apo jo? mgjth dhe ne durres ka filluar pak (shumica dalin ne fakt nga ora 19.00 deri nga ora 23.00). po ta kapesh holle-holle dhe te tregohesh e sinqerte nje pjese e mire e femrave (e pranoj,midis tyre dhe une) ne shqiperi por jo vetem bejne kete llogjikim (ragionamento) te tille: kur shkon per jete nate ne disko, dhe je vetem dmth mes shoqesh (pa te dashur , te fejuar, apo burre) eshte e sigurte qe do jete nje person qe do te "gjuaje", dmth do te verdalliset (sidomos kur je e bukur). nese te pelqen dhe fillon t'ia "varesh", dmth vazhdon muhabetin, mos prit qe ai te lej rehat, do kerkoj diçka prej teje. normale! keshtu qe nese ti nuk je tipi i ketyre gjerave, nuk je me shume e sigurte nese te dalesh te besh jete nate apo jo. kush del me shoqe ne disko (apo pub) vetem sa per muhabet? dihet qe do kete ndonje person qe do te afrohet, keshtu qe jane disa gjera qe merren parasysh, dhe shume veta vendosin qe naten mos dalin, sepse nuk ben shume per to. te pakten shpesh (me kuptimin jo çdo fundjave, sepse shpesh nuk behet fjale te besh jete nate-> per te gjithe kjo). ne rast pastaj se fillon te pranosh çdo ngacmim kur je duke "bere jete nate" ç'u pa pastaj??!!

p.s. disko per mendimin tim (apo pubi ecc) simbolizon jeten e nates ne vendet e civilizuara (te pakten per njerezit "normal", dmth shumicen)

pippo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gysi:
[qb]
o Gys pse o mik ca t ka bo mendimi demokrat????
M'ka lone pa gjume noten lale. Kom nji kumarhane-bilardo poshte ballkonit qe e ul zonin e ahengut (se per zonin e vet nuk bohet llaf, dhe aq mo teper per te krasitur na'i cike fjalorin), kur fillo me zbardh dita. Shkurt hesapi pri "menimit deomkratik", kom fillu me e bo gjumin deri m'oren dymbedhjete te drekes. [/qb]
..........u dhiva tu qesh

:lol: :goofy: :lol:

Ela_001

Primus registratum

Sivjet mu duk edhe me dobet se vjet. Nejse arsyet dihen pak a shume. Jane mungesa liridaljes, pamundesi ekonomike dhe mungesa e vendeve decente. Pak fare frekuentova Buda Bar, Living Room. E me pas thjesht bare mondane. Por dobet shume dobet, madje per kete u ankova me teper gjate ndenjes atje.

pippo

Primus registratum

O faith no more........ ti no more une less si thua :wink:

red lord

Primus registratum

Jete note do te thote qef.Me shoqnine e duhur ne Tirane ja kalo shkelqyshem.Nuk ka te beje lokali,veni,plebenjte qe te rrethojne me menyrat e tyre te te sjellurit prej shpellari.Eshte e vertete qe jashte shtetit gjen njerez me te vertete interesante,stimulus,eksitus /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif ne kuptimin e vertete te fjales,po prapseprap,megjithese je plotesisht ne ambientin tend,ne habitatin tend,te mungon atmosfera,ajri /pf/images/graemlins/laugh.gif ,sfondi i Tirones.Keshtu qe,une te pakten,ndjehem si peshku ne uje kur kthehem ne Tirane,edhe pse isha larg qofte edhe 2 jave.

Jete note,te pakten ne Tirane,behet "mjaftushem" /pf/images/graemlins/wink.gif

pippo

Primus registratum

faithless_no_more i be qe te besosh po kujt ??????? :cool:

Ela_001

Primus registratum

nuk dua te prish temen me chit chat /pf/images/graemlins/smile.gif

beso ne Zot, e lutju qe te kete jete nate ne Shqiperi /pf/images/graemlins/laugh.gif .

xhoni

Primus registratum

Ne akoma nuk kemi kulturen e vendeve te tjera(jo vetem evropiano-perendimore ,por edhe atyre lindore)
Te vjen keq kur krahason madje dhe Rumanine apo Bullgarine, me Shqiperine.
Njerezit atje jane te lire te levizin te defrehen te punojne dhe te bejne cte duan brenda rregullave.
Nuk dua te zgjatem shume.Une kam qene 2 jave ne Timishoara dhe jam habitur.Ka te drejte Evropa qe po i pranon ne BE ne 2007.Kurse per ne as qe flitet.
E kemi mendjen akoma ke kallashi apo ke shikimi shtrember.
Nuk e imagjinoja se jeta atje mund te ishte kaq defryese.Te them te drejten me vinte inat.Ca kane me shume se ne????

Arsyeja kryesore(pse ska jete nate tek ne) eshte se jemi i vetmi vend ne Evrope qe e shohim femren akoma si skllave dhe babysiter.
Liria dhe emancipimi i femres luajne nje rol kryesor ne zhvillimin e nje vendi,nga te gjitha anet.