PSE PO E BRAKTISIN SHKODREN???

H

harap

Guest
Re: PSE PO E BRAKTISIN SHKODREN???

Po ju lutem perseri per here te fundit permbahuni temave.kush ka gjera personale me mesazhe private.

shkodrani80

Primus registratum

Me pas tjeter gja personale me ty????
Un ça kisha me t'than ta thash nder sy tanve!

OROSHI

Primus registratum

Harap,t'u drejtova edhe shoqnisht per mos me i prish diskutimet,i bane temat si me i pas me tapi!!Nuk marrke vesht ti mor djal,asht forum ky,nuk asht as kish as xhami per mos me fol!!

ShkodraniNY

Primus registratum

Pse po e braktisim shkodren !!

Na mbyten dukagjinasit e malesoret mar burra !

Ate me kulturen e tyre "venedikase" te ruajtur me shekuj por na e zbardhin ftyren edhe pa na bajne me i gra dhive ahahahahha

Bah ca kane mbajt simjet vec eee, tu u thy /pf/images/graemlins/wink.gif

eis

Primus registratum

Pse mos ta braktisin SHKODREN?Duhet se s'ban me shku ne Tirane sepse ka ma shume drita ,ka jete nate ma naqe hehehehe.Per zoten as nuk me kishte ra nermend kurre me shku ne Tirane jo pse kam gja kundra saj por ne SHKODER jam lind dhe ne shkoder do vdes dhe pik.
Edhe pse se can kryt qeveria per ne as ne spo e cajme per ta ,ata po bajne demek se nuk po nigjojne na po bajme demek se nuk egzistojne se nuk kena nevoje per ta hic .Shkodra ska nevoje per ata dhe as per ato te tjeret qe me shkojne me jetu ne TIRANE mos ti thojne vetes shkodran perderisa shkojne atje.Bile edhe une jam tradhetare por ba me kene ne Shqipni s'kisha me shku me jetu kerkund pervec ne SHKODER edhe pik.
Hajt tung tesh :wave:

OROSHI

Primus registratum

A e din se sa me ban me qesh ti vajza Shkodrane /pf/images/graemlins/laugh.gif ,po hajt ma,jeto njaty ne USA ti e fol per ata qe jetojn ne Shqipni,sa kollaj e ke moj burrnesh!!

eis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] A e din se sa me ban me qesh ti vajza Shkodrane /pf/images/graemlins/laugh.gif ,po hajt ma,jeto njaty ne USA ti e fol per ata qe jetojn ne Shqipni,sa kollaj e ke moj burrnesh!! [/qb]
Po s'kam shume ktu une ne USA dhe prandaj po flas dhe pastaj gjithkush ka mendimin e vet ti ca ke qe po te djeg?
Kyt gja te keqe kena ne se duhet se s'ban mas me ia leshu atij tjetrit.
Tana te mirat naqe sma ka qefi me debatu me shkodran :wave:

OROSHI

Primus registratum

Pse a duhet me ken prej Kinet me diskutu me ty??
Kushdo qe ka lan Shkodren e ka lan per arsye te ndryshme si p.sh ekonomija/puna/studimi/emigracioni/jeta ma e mire ne qytete tjera etj,mandej,ata e kan lan Shkodren por shpijat/tokat nuk i kan shit /pf/images/graemlins/wink.gif
E "naqe" mos m'thuj mu se nuk jam naqja e jote :tipsy:

Kam nji lajm te keq per ata qe akuzojne/fajsojn Dukagjinsit/Malsort per ikjen e Shkodranve:disa dite ma par dy te rinj prej qytetit te Shkodres perdhunun nji vajz 16 vjece,po ne Shkoder(keta dy te rinj ishin musliman).
Un mendoj qe Shkodra po braktiset pikerisht prej shkakut te perdhunimeve(fizike/morale/ekonomike).

ShkodraniNY

Primus registratum

O ti ORYSH si e pate ti OROSH

Ti e lidh perdhumim e me fjalen MUSLIMAN !!!!!!!!!!! :eek:

Me ke kujton se flet ti mar axhe ketu ne forum.

Si te kam vu re se shan si shume.A din ti qe SHARJA ESHTE ARGUMET I INJORANTIT.Plus qe ka edhe sanksione, e din vet ti se ca....

Asht i shprehje : Ku te con mushka, pa edhe mushken ta paskan heke.

Pse sipas tejet gjthe ato prifterinj qe na kane dale PEDOFIL( berje SEX me femije te mitur) qenkan si shkak i fese se tyre.?Sepse feja e Krishtere na meson ketu !!!
Pra ti po ngaterron FENE me njerezit qe nuk i perkasin asaj qe ajo thote ose me sakte me ato qe thojne se jemi besimtare por veprojne te kunderten e saj.Ato qe perdhunun ne shkoder nuk kane qene Hoxhallar sic mund te kene qene Pedofilet Prifterinj por perseri nuk mund te shahet feja e krishtere per ndonje palo prift. apo ashtu quajtur Hoxhe.

Bej mire dallim dhe mos fol ne tym.

Jep argumet ,jo sharje sepse ajo i perket te paditurit.Injorances.

Raptor

Primus registratum

Orosh a je tu u mundu me hap ngatrres fetare a?
Nqs hala se ke marr vesht ky forum quhet "SHKODERLOCJA" dhe jo "gjysemhena vs kryqit" Keke taman tip i cuditshem se edhe ne shkrimet tjera qe ke ba e ke "poçkat". Nqs ke naj problem me ndonje fe na difta ta marrim vesht ku e ke hallin. Nqs ske problem ather mas shkruj ma se ke lan nam. Kja asht kshill miqsore.

Shendet e pare
SH10

eis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Pse a duhet me ken prej Kinet me diskutu me ty??
Kushdo qe ka lan Shkodren e ka lan per arsye te ndryshme si p.sh ekonomija/puna/studimi/emigracioni/jeta ma e mire ne qytete tjera etj,mandej,ata e kan lan Shkodren por shpijat/tokat nuk i kan shit /pf/images/graemlins/wink.gif
E "naqe" mos m'thuj mu se nuk jam naqja e jote :tipsy:

Kam nji lajm te keq per ata qe akuzojne/fajsojn Dukagjinsit/Malsort per ikjen e Shkodranve:disa dite ma par dy te rinj prej qytetit te Shkodres perdhunun nji vajz 16 vjece,po ne Shkoder(keta dy te rinj ishin musliman).
Un mendoj qe Shkodra po braktiset pikerisht prej shkakut te perdhunimeve(fizike/morale/ekonomike). [/qb]
Nigjo mar ti OROSH me debatu dhe me diskutu jane dy gjana te ndryshme dmth qe une sdu me debatu dhe jo diskutu hajt tung tesh.
P.s:Sa per ate "naqe" na bane hallall se te paskam fy por se kam pase me qellim te keq po mire e ke ti duhet me dite kujt me ja thane.
Tana te mirat.

neta

Forumium praecox

Orushi s'ma merr mendja qe ka pas "tendenca fetare", me siguri do te jet "fantazija" juj. Ju betohem qe Orushi asht personi ma paqesor qe ka thjesht qellim me ju "ndricu" mendjet, dhe jo me nxjerr noj pjese te Shkodres si superiore ose me i ba temat e "nxehta" dhe "konstruktive".

Orushan mas kce zemerush, thjesht po "debatoj" me ty per me ta "nxe" pak temen(meqe keshillat i don ne privat, e ne privat s'kam un interes me te kshillu :wub: :wub: )

Persa i perket temes, Shkodrant po ikun per nji jete ma te mire. Fatkeqsisht Shkodra nuk i jep mundesite per nji te ardhme te mire, po ikun si musliman, si katolik, qytetar, malcor e katundar. Kujt i jepet shanci me ik, e merr.

Tesh ja kaloshi sa ma mir kudo qe te jeni neper bote.

YLL_ILIRE

Primus registratum

Ju pershnes te gjithve ne kete forum si i ri qe jam.Tesh pata deshir me ju pergjigj pak ketij shkodranit ny.Mire mor djal nji pytje kisha per ty ti qe permen kulturen venedikase e ithu vedit shkodran me sa shof , pash tok e qill prej ka je ti prej e ka origjinen se ne kjosh shkodran s'ke ka shkon ne sado brez pa dal prej maleve edhe ti se kush nuk ka dasht me ju nenshtru turkut ner male a njit.un qe po te flas jam shkodran e nuk ke pse ik prej shkodret prej dugagjinsve ti as kerkush por pranoje se per arsye ekonomike si tetan ke ik edhe ti , e mos kerko shfajsim tuj ranu te tjert , nuk jam tuj i dal kuj zot por thjesht shif vedin manej fajso te tjert , se as dugagjinsit as kerkush nuk te bahet zot shpijet tuj ken ti aty e kur ik ti merret me men manej e mjera shpi kur se ka te zotin ne te si thu ti

eis

Primus registratum

Pershendetje nga une!
Dica deshta edhe une me shtu,
si mar njerez na plasme tu thane shkodranet jane ma te miret kur jena shkodran tana i bajme edhe ju ca bani kapeni per gjana krejt kot.
Po ca rendesi ka a je musliman a je katolik a je prej Dukagjinit apo prej ku ta di une ,malsore e katundare ,po tane njerez jena mar ZOT i madh.Po se di pse thojme jena ma te miret kur na se dojme njeri-tjetrin ma pare dhe kyt e kam ne pergjithsi per te tane pa i ardh keq kerkujt.Leni fenat mar Zot gjithkush beson per vedi dhe fundi fundit tane njerez jena ,mas hini ne ngaterrese pune fejet e prejardhjet se nuk keni ka me shku ,tane e kena nganje prejardhje malsore apo katundare,e nuk eshte e mira me e msheh po nejse e dini vete ju se u zgjata pak si shume dhe po me shani kot. :tipsy:
I kjo ishte kshilla jeme shoqnore tash ju uroj shendet e zoti ju rujt te tanve /pf/images/graemlins/smile.gif Paqja qofte me ju :wave: