PSE PO E BRAKTISIN SHKODREN???

lule-bore

Primus registratum
Re: PSE PO E BRAKTISIN SHKODREN???

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] ne qofte se do vazhdoni me keto lloj fyerjesh edhe ofendimesh tema do mbyllet edhe ato persona qe do vazhdojne do u hiqet e drejta e postimit ne te gjitha temat e forumit te shkodres. [/qb]
Ecccccccc harap maj mendjen tende brravo jam shume dakord dhe i kerkoj falje personit qe e ka hapur temen sepse jam evete dijshme qe kemi dalur jashte temet.Por te lutem mos te jesh i nje aneshem sepse un thjesht po vete mbrohem sepse jashte teme kane dalur te tjere dhe derisa mesazhet e mija jane cancel eshte dashur dhe atyre te tjereve apo jo ????????????

lule-bore

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lule-bore:
[qb]
[qb] ne qofte se do vazhdoni me keto lloj fyerjesh edhe ofendimesh tema do mbyllet edhe ato persona qe do vazhdojne do u hiqet e drejta e postimit ne te gjitha temat e forumit te shkodres. [/qb]
Ecccccccc harap maj mendjen tende brravo jam shume dakord dhe i kerkoj falje personit qe e ka hapur temen sepse jam evete dijshme qe kemi dalur jashte temet.

lule-bore

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lule-bore:
[qb]
Ecccccccc harap maj mendjen tende brravo jam shume dakord dhe i kerkoj falje personit qe e ka hapur temen sepse jam evete dijshme qe kemi dalur jashte temet.Por te lutem mos te jesh i nje aneshem sepse un thjesht po vete mbrohem sepse jashte teme kane dalur te tjere dhe derisa mesazhet e mija jane cancel eshte dashur dhe atyre te tjereve apo jo ???????????? [/qb]
Harap nuk kisha pare faqete e meper parshme ndaj te me falesh koincidenca ne kete faqe gjith pergjigjet e mija ishin cancel ndaj dhe te pyeta ?

ShkodraniNY

Primus registratum

Hi all

Cfare keka ba ketu burra !

Tane jashte temet !!!

Ma more se keshtu braktiset tema /pf/images/graemlins/wink.gif :lol:

bard

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Pse a duhet me ken prej Kinet me diskutu me ty??
Kushdo qe ka lan Shkodren e ka lan per arsye te ndryshme si p.sh ekonomija/puna/studimi/emigracioni/jeta ma e mire ne qytete tjera etj,mandej,ata e kan lan Shkodren por shpijat/tokat nuk i kan shit /pf/images/graemlins/wink.gif
E "naqe" mos m'thuj mu se nuk jam naqja e jote :tipsy:

Kam nji lajm te keq per ata qe akuzojne/fajsojn Dukagjinsit/Malsort per ikjen e Shkodranve:disa dite ma par dy te rinj prej qytetit te Shkodres perdhunun nji vajz 16 vjece,po ne Shkoder(keta dy te rinj ishin musliman).
Un mendoj qe Shkodra po braktiset pikerisht prej shkakut te perdhunimeve(fizike/morale/ekonomike). [/qb]
o orosh a edi ti ate shprehjen ska pyll pa derra,e pra shkodra ska pas asnje derr,por sa filluan te vijne dukagjinasit dhe malsoret fillun derrat me u duk nje nga nje dhe a e di ti pse,sepse sheh molla mollen dhe piqet,dhe pastaj me te vertete qe shpijat dhe tokat nuk i kane shit,por a e din pse-ne edhe ketu,nuk i kane shitur sepse nuk kane pasur se cfare te shesin sepse 5 dite ta lesh shtepine vetem,te hyn nje malsor ne shtepi dhe rri tek dera me nje kallash dhe dy granada ne dore dhe thote'ket shtepi e kam te trasheguar nga stergjyshi une dhe mjere ai qe guxon te futet brenda se une e hedhi ne ere me gjithe vehten time.dhe normal shkodrani,QYTETARI,logjikon se nuk e ben shtepia njeriun por njeriu shtepine prandaj sia vlen te vdesesh per 100m2,dhe shkodrani detyrohet prej ketyre fenomeneve te lere qytetin.

bard

Primus registratum

harrova dhe dicka tjeter,per cfare e the ate qe kane qene mysliman ata dy pseudoshkodranet tuaj,kjo eshte e keqja juaj se doni qe gjithcka ta perfshini me fene,por po te kujtoj dicka ama,se ne shkoder edhe pse ka shume kohe qe nuk kam shkuar,ne shkoder % e muslimaneve eshte me emadhe se % e katolikve keshtu qe edhe mundesite qe nje vagabond te jete musliman jane me te medhaja,e di se kjo nuk eshte teme feje por po deshte ti,ti jap disa krime shume me te ndyra qe i kane bere katoliket,pavaresisht se une nuk kam gje kunder tyre.

OROSHI

Primus registratum

I huaji,une e shkrujta ate sepse disa para teje kishin shkru njisoj si ti,pra Krimi nuk ka as fe e as emen,ka vetem injoranc.Ne fakt tema nuk asht fetare,une mendoj qe Shkodra nuk braktiset per fajin e Dukagjinsve dhe Malsorve.Edhe ata e dojn Shkodren njisoj si qytetart,ne kohen e Dulles ka pas krime e vjedhje,kush i bani???

leonora

Primus registratum

Une e kam dhen mendimin tim qe ne faqet e par te kesaj tem dhe i mahem ati mendimi por me vjen keq per disa qe gjykojne te tjeret dhe harrojne qe jan vet ato te paret qe braktisin Shkodren.

bard

Primus registratum

orosh une per vedi nuk kam asgja kunder katundareve,perkundtazi disa me jane gjendur shume ne kuptimin qe nuk do tia harroj per tan jeten,por te jemi rrealiste dreqi e marrte,perqindja katundare qe kryen me shume krime,hajnina,dhe gjana te tjera asht mqa e madhe se perqindja qytetatre,dhe kjo vetem per nji arsye se ne qytet asht ule llomi i katundit dhe i malsise,vetem per kete,por ama e pranoj vete qe edhe shkodranet kane fajet e tyre,por mua me djegu me shume ajo qe perzive fene ne ke mes dhe ta kam shpjegu.

bard

Primus registratum

parajse e lexova faqen tende ne fillim dhe ne disa gjera kishe te drejte,por nje gja ma vrau veshin,ajo puna e shtepise,me te vertete qe askush nuk e braktis shtepine por si kam thane ma siper kur te kesh nji automatik te drejtuar ne kry,ato qe i kane dy pare tru,pra njerezit e civilizum bajne cmos me e shmang ngaterresen edhe po u desht me e humb shtepine,pronen apo cfare do cofte,keshtu qe i duhet te braktisin shtepine kunder vullnetit te tyre

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga i huaji:
[qb] parajse e lexova faqen tende ne fillim dhe ne disa gjera kishe te drejte,por nje gja ma vrau veshin,ajo puna e shtepise,me te vertete qe askush nuk e braktis shtepine por si kam thane ma siper kur te kesh nji automatik te drejtuar ne kry,ato qe i kane dy pare tru,pra njerezit e civilizum bajne cmos me e shmang ngaterresen edhe po u desht me e humb shtepine,pronen apo cfare do cofte,keshtu qe i duhet te braktisin shtepine kunder vullnetit te tyre [/qb]
Ajo qe te ka vra veshin ty nuk e kam thane ne ate kuptim qe more ti sepse normalisht do ishte teper injorante por une bera nje krahasim injorant noshta... por qe doja te thoja qe ne nuk duhet te themi u ulen maloket (si thone shumica) dhe duhet te ikim nga shkodran se na mbyten... kjo per mua eshte injorance se ne fund te fundit dhe ne do gjykoheshim po ashtu ne ate vend qe do shkonim sepse je i ardhur nga nje vend tjeter normalisht dhe aty.... Por une shpresoj qe kto menime apo personat qe menojne ne kte menyre te jen te paket sepse do rrim mrapa si qytet dhe si njerez sepse pak a shum ne gjith shqiperi kte mentalitet kane....

bard

Primus registratum

Ajo qe te ka vra veshin ty nuk e kam thane ne ate kuptim qe more ti sepse normalisht do ishte teper injorante por une bera nje krahasim injorant noshta... por qe doja te thoja qe ne nuk duhet te themi u ulen maloket (si thone shumica) dhe duhet te ikim nga shkodran se na mbyten... kjo per mua eshte injorance se ne fund te fundit dhe ne do gjykoheshim po ashtu ne ate vend qe do shkonim sepse je i ardhur nga nje vend tjeter normalisht dhe aty.... Por une shpresoj qe kto menime apo personat qe menojne ne kte menyre te jen te paket sepse do rrim mrapa si qytet dhe si njerez sepse pak a shum ne gjith shqiperi kte mentalitet kane.... [/QB][/QUOTE]
ta thashe edhe nje here moj parajse ke mese te drejte por si e thashe edhe me siper ne shkoder eshte ulur llomi i katundit,pastaj dhe nje perqindje e vogel e njerezve te mire,atyre njerezve qe duhen rrespektuar.dicka duhet ta kesh parasysh se ne natyren njerezore me shume bjen ne sy nje veprim i keq se sa dhjete veprime te mira,sic ndodh fundja me shqiptaret ne itali,njeri eshte tutor prostitutash,trafikant a ku di une dhe gjithe te tjeret qe jane ne ate qytet quhen'albanesi di merda,spaciatori,etc.dhe sipas teje cfare duhet te bejme ne,thjesht te mundohemi me sjelljet tona prej njerez te civilizuar ti tregojme te gjitheve se shqiperia nuk eshte nje vend i mbushur me felliqesira,por eshte nje vend qe ka te mirat dhe te keqijat e vehta.

clarissa

Primus registratum

Sa rracista jeni papapapa. Pak e keni nese ju trajtojne keq neper vende te tjera ku jeni neper bote. Une s'jam nga shkodra, por nga Lezha, si gjithkun edhe ne Lezhe kane ardhe shume kohet e funit nga Puka edhe nga Tropoja. Tash une a duhet me thane se e kam lane Lezhen prej atyne qe kane ra? Aspak, e kam lane per interesat e mi, se ne shqiperi ne pergjithese s'ke te ardhme, te pakten tash per tash. Ma vone shpresojme te bahet ma mire. Ja kaloshi mire edhe sa ma pak rracizem dhe meqe e mbani veten si qytet me kulture, kultura dhe rrazismi nuk shkojne bashke. Shnet e te mira

bard

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Coeur_deja_pris:
[qb] Sa rracista jeni papapapa. Pak e keni nese ju trajtojne keq neper vende te tjera ku jeni neper bote. Une s'jam nga shkodra, por nga Lezha, si gjithkun edhe ne Lezhe kane ardhe shume kohet e funit nga Puka edhe nga Tropoja. Tash une a duhet me thane se e kam lane Lezhen prej atyne qe kane ra? Aspak, e kam lane per interesat e mi, se ne shqiperi ne pergjithese s'ke te ardhme, te pakten tash per tash. Ma vone shpresojme te bahet ma mire. Ja kaloshi mire edhe sa ma pak rracizem dhe meqe e mbani veten si qytet me kulture, kultura dhe rrazismi nuk shkojne bashke. Shnet e te mira [/qb]
po ti me duket se nuk e ke lexu hic ca kam thane une vetem ke kap naj fjale tek tuk,ti a merr vesh moj,se nje rracist ate rrace qe ka inat nuk do ta shohe me sy por une e shpjegova edhe nje here llomi i katunit malsise dukagjinit a ku di une,asht ul ne qytet dhe ban ate ca ban,poshtersina,hajnina,banalitete,etj.dhe qe ta dish ti,nje katunar persmarit po ta shifsh ne rruge nuk e dallon se a asht qytetare a katunare a malsor.por shumica e tyre ecin te u hap,shikojne si me kene te te hanger,nuk lajne njiri pa ngacmu,dhe shofin kudo ku mund te gjejne telashe,dhe keta gjana i jane shtuar arsyeve te tona per te ikur,qe te ta bej qejfin ty dhe te mos them qe kane kene keto krejt arsyet per me ik.pastaj ta thashe edhe pare qe ne kete vend ku jam une te pakten 30% e italianeve i shohin me sy te keq shqiptaretpor une dhe shume te tjere si une mundohemi qe te mos i lejme shkak atyre te mendojne keshtu duke i lejuar ndonjehere qe edhe te na marrin neper kembe.tash a u sqarove qe nuk ka te beje asgje me rracizmin

YLL_ILIRE

Primus registratum

Me vjen keq qe zg'kateni kaq shum per nje tem, qe me sa ma merr menja mu asht krejt kollaj me i dhan pergjigje.Menoni pak , i drejtohem atyne qe jan jasht shkodret qoft edhe ne Shqipni .Si ju shofin kur e marrni vesht se je i huj pak ransi prej ka je, thjesht i huj (do te thot se s'je ne ven tan pra nuk je kurr si nji qe asht venas).Ateher na qe jetojm jasht e dim se si hsifen te hujt .I huaji jo vetem per Shqiptaret por ne europ si Turq , Italian qe kan 40-30 qe kan ardh ne europ -+ te njejtat arsye si na nuk jan prit mire spse kan ken te huj seri aty sa per informacion tan edhe ket ta vetetoj me fake ne Belgjike ne nje qytet qe quhet Liege ka pas shum italian qe kan ardh me punu per buk gojet pra 30 vjetve.Ne kafe Belgt e asaj zone e kan shkru ne der (Nalohen te hujn ne klub qenjt e Italiant)kete si ta thash munet me ta vertetu nonji qe jeton ne belgji ke sidomos ne zonen e Liege ose Charloise.Pra me pak fjal te hujt gjithkun pak a shum nuk priten mire se sjellin me vedi kultur , zakone,te tjera pak ransi ka tem ira a te kqija por dosido vet qenija njerzore kjo e vertetume nga shkencetar ka frig nga nje e re e pa njoftun.Pra te dashtun bashk qytetar mos ja veni fajin kerkuj jeta asht e formume ne at menyre qe njerzt levizin siç kan leviz ne te gjitha kohnat.Pra si perfunim un ja du te miren Shkodres edhe nuk me vjen mire kur bahen ato gjeste ne rrug qe i the ti i huaji asht e vertet , por nuk asht kjo arsyja pse kena lan Shkodren .Se si thona na per te hujt ne shkodre (nqs munena me i qujt keshtu fshatart ose malcort)njashtu edhe ma zi thon per ne jasht shqipnijet , jo pse jena te kqi por mos harro se s'ka pyll pa derra.Te pakten ky asht menimi jem.

qwert

Primus registratum

o orosh a edi ti ate shprehjen ska pyll pa derra,e pra shkodra ska pas asnje derr... [/QB]
:eek: :lol: :lol:
Fjalia e par ** ke shkru ne ket teme t'len me kuptu se sa i mecun je. :tipsy:

bard

Primus registratum

Fillimisht postuar nga qwert:
[qb]
o orosh a edi ti ate shprehjen ska pyll pa derra,e pra shkodra ska pas asnje derr... [/qb]
Fjalia e par ** ke shkru ne ket teme t'len me kuptu se sa i mecun je. :tipsy: [/QB]
Ti nje fjali qe ke shkru edhe ate nuk di sa ore ke ba me e mendu,nejse,nje fjali qe ke shkru edhe duhet me marr ndonje qe e din gjuhen e injoranteve,te paftyreve mire qe ta perktheje se njerezit normal ate qe ke shkruar ti nuk din me e kuptu,vec dikush mund ta kuptoje gjuhen tende,.......pastaj ti keto pikat them se i kupton se ishe i MENCUR,i ZGJUAR,INTELIGJENT,DHE JO I mecun.hajt tani mendo per disa dite para se te me kthesh pergjigje tjeter.befsh qejf i MECUN.Harrova ate fjali nqs ti e din se cfare eshte ironia atehere une ekam shkruar me ironi,nqs nuk e din pyet ndonje me te MECUN se ti.

bard

Primus registratum

Fillimisht postuar nga qwert:
[qb]
o orosh a edi ti ate shprehjen ska pyll pa derra,e pra shkodra ska pas asnje derr... [/qb]
Fjalia e par ** ke shkru ne ket teme t'len me kuptu se sa i mecun je. :tipsy: [/QB]
Ti nje fjali qe ke shkru edhe ate nuk di sa ore ke ba me e mendu,nejse,nje fjali qe ke shkru edhe duhet me marr ndonje qe e din gjuhen e injoranteve,te paftyreve mire qe ta perktheje se njerezit normal ate qe ke shkruar ti nuk din me e kuptu,vec dikush mund ta kuptoje gjuhen tende,.......pastaj ti keto pikat them se i kupton se ishe i MENCUR,i ZGJUAR,INTELIGJENT,DHE JO I mecun.hajt tani mendo per disa dite para se te me kthesh pergjigje tjeter.befsh qejf i MECUN.Harrova ate fjali nqs ti e din se cfare eshte ironia atehere une ekam shkruar me ironi,nqs nuk e din pyet ndonje me te MECUN se ti.

tushi

Valoris scriptorum

Ka t'drejt i hunji /pf/images/graemlins/frown.gif ktu se nuk asht e let me ta drejtu tatamatikun si ja paskan drejtu ktij plus edhe ato dy granatat anash (mu s m'ka ba vaki ala :confused: po gazep do t'jet) do t'duket gryka e tatamatikut si shpella e dragobis.
sidokjoft hunji m'dukesh pak kontradiktor me vedin te shkrimet tuja iher thu se jan ul veç llomi ather thu q1 kur ke ken tuj shi me pantallona shkallt e Duomos(e bukur eee /pf/images/graemlins/laugh.gif hata) e i ke fishkullu asaj vajz ta ka kthy (albaneze di merda)edhe irritohesh pse t'ka fut te llomi.Pse i menon tan shqiptart si llom :confused: kur n'fakt jan vetem pak.Pergjigjen e ke dhan vet hunji /pf/images/graemlins/laugh.gif te shkrimet tuja se edhe ajo vajza nuk mush si puna jote :shrug: ça me ba kur u dan ita te ran

bard

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tushi:
[qb] Ka t'drejt i hunji ktu se nuk asht e let me ta drejtu tatamatikun si ja paskan drejtu ktij plus edhe ato dy granatat anash (mu s m'ka ba vaki ala po gazep do t'jet) do t'duket gryka e tatamatikut si shpella e dragobis.
sidokjoft hunji m'dukesh pak kontradiktor me vedin te shkrimet tuja iher thu se jan ul veç llomi ather thu q1 kur ke ken tuj shi me pantallona shkallt e Duomos(e bukur eee hata) e i ke fishkullu asaj vajz ta ka kthy (albaneze di merda)edhe irritohesh pse t'ka fut te llomi.Pse i menon tan shqiptart si llom kur n'fakt jan vetem pak.Pergjigjen e ke dhan vet hunji /pf/images/graemlins/laugh.gif te shkrimet tuja se edhe ajo vajza nuk mush si puna jote :shrug: ça me ba kur u dan ita te ran [/qb][/QUOTE]a e din si eshte puna mor rrush,me e dit se ca ke shkru edhe te kisha kthy pergjigje por per sy te ballit nuk kuptoj asisend se ky keka dialekt rrushash :smash: per mos me than tjeter.hajt tash rrushi qyr e mso me shkrujt e pastaj fol.se pastaj ti me duket edhe nuk din me lexu mor ta marrsha,ma thuj ihere se ku kam thane qe kam fshi me pantallona shkallet e Duomos,boo :confused: ,nejse rrushi apo e kishe tushi ti,hajt ma se njesoj jeni :thumbsup: .edhe harrova me te thane dicka,se njeri prej atyne shokve tuj malsor(pa fy njerezit e ndershem)asht mundu me e ba nje gje te tille dhe pasojat reagimit tim qe kam pasur ndaj tij,me kane ba me ik prej Shqiperise.Them se e kupton ca du me thane.tung rrushi :wave: :wave: