PSE PO E BRAKTISIN SHKODREN???

abs

nuk e di...
Re: PSE PO E BRAKTISIN SHKODREN???

`braktisja ` gjithmone athere kur ndihesha se momenti ashte `pjek` per te bavpervoja te reja.

Per mua ka mjaftuar vetem deshira e forte per dicka, dhe realizimi s vinte ne pyetje. Kam qene e jam kok-krisur!

Kthehesha shpeshhere fundjaveve me trenin e gjate, degjohen lloj lloj dialektesh, ne mes tyre dhe ai i shkodres...

Tashme me pelqente kjo larmi, qendrova aq sa u `ngopa` dhe nga kto dialekte!

Kisha lindur zogshtegtar, kjo mu ba nje dite e vetdijshme, kur ndieja se duhej te udhtoja PATJETER, qofte dhe per pak jave!

Perseri udhtoja, pa fund, si nje tren botror udhtimi im, kur u ktheva ne qytetin tim, pershtypja e pare ishte sikur i mungonte catia, dhe `kengetari` i gjithe qytetit stononte.

Me erdhi mir pervehten qe kisha lind zogshtegtar!

OROSHI

Primus registratum

kur u ktheva ne qytetin tim, pershtypja e pare ishte sikur i mungonte catia, dhe `kengetari` i gjithe qytetit stononte.

Absi nuk na e the emnin e kangtarit
/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

H

harap

Guest

ne qofte se do vazhdoni me keto lloj fyerjesh edhe ofendimesh tema do mbyllet edhe ato persona qe do vazhdojne do u hiqet e drejta e postimit ne te gjitha temat e forumit te shkodres.

eis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] ne qofte se do vazhdoni me keto lloj fyerjesh edhe ofendimesh tema do mbyllet edhe ato persona qe do vazhdojne do u hiqet e drejta e postimit ne te gjitha temat e forumit te shkodres. [/qb]
Te lumte goja(jasht teme)