PSE PO E BRAKTISIN SHKODREN???

H

harap

Guest
Re: PSE PO E BRAKTISIN SHKODREN???

Shkodrani80 nje femije nuk mund te marr vesh mmuhabete te tjera.Nuk e kuptoni ca dmth fjala shkodran prandaj e keni kollaj te flitni.
Ska pune ne sy te tjereve se skeni mbet ju me tregu se ca baj une ose ndonje patriot tamam tjeter per shkodren sepse keto ku po shkruni e ndonje web tjeter me duket si keni ba ju.e me duket se sjeni ju qe jetoni ne shkoder prandaj me fol prejandej ka jeni eshte kollaj.kjo qe thashe tek postimi me lart eshte e vertete edhe te gjithe ato qe jane largu kete sjellin si arsye.sju pelqen ju se mund te jeni edhe nga ato asht pune tjeter.faktet jane fakte e si mohon kush.mund te fshehen per nje fare kohe por ato nje dite dalin.ju thashe edhe me lart ska pse me ju ardhe keq se ne shkoder jane ul shume e ju mund te jeni nga ato njerezit e mire te pjeses se ulur pasi pyll pa derra ska.
Thuhet qe Shkodra ka qene djepi i kultures edhe me ate vazhdojme e mburremi, edhe une po mundohem qe sa me shume qe te mundem te bej nje reklam por smund ti themi m.... marshallah thote populli.Sepse te leshosh ca rob qe smarrin vesh ca asht kultura ,qe sdine ca eshte njerezia e sdijne ca eshte puna, atehere veprimtaria e tyre do jete vetem shkaterrimi, vjedhja etj etj.pra kjo eshte e verteta qe edhe pote mos doni ta pranoni ngelet perseri e vertete.

Kurse per ty Oroshı skam ngele te te mburrem ty se me te thane te drejten as qe e krahasoj veten me ty pasi ti je akoma ne kohen e shpatave e te maleve se ashtu e ke shprehur vete.ju vetem flitni dhe njerezit me te rendomte te shoqerise jane vetem ato qe flasin.

persa i perket editimeve do editohen te gjithe ato shkrime qe nuk i permbahen temes sepse kemi vendos ca rregulla e kujt te mos i pelqejne duhet ti nenshtrohet perseri.Slejojme dike qe dje ka ardhe te na hedhi poshte nje pune disavjecare.

abs

nuk e di...

Jo pozitive shoh, qe ne pergjithsi secili jeton me mendimin:" AJO QE THEM E BAJ UNE ASHT MA E MIRA", edhe nese ka individe qe investojne me shume kohe dhe energji per vendin, gje qe ne syte e mij, ai person e investon kohen dhe energjine per vehten ne rradhe te pare, me kte rast perfiton dhe shoqeria,e kto Persona s ngjallin respekt me menyren e tyre impunuese te komunikimit!

schade!

------------------

vasopasha.jpg

OROSHI

Primus registratum

Nuk asht aspak e vertete qe qytetaret Shkodran jan tuj ik prej Shkodret per arsyet e ma siperme qe japin disa "gjytetar" :tipsy: ,Shkodren e kan mbajty larg te gjith qeveritaret e te gjitha kohnave(per vete temperamentin liridashes dhe demokratik qe ka Shkodrani),si pasoj e kesaj politike "njerk" te pusht-etareve kundrejt Shkodres,ekonomia e ketij qyteti ka kohe qe ka marr teposhten!!Lokalizmi ,ne kohet moderne,asht vetevrasje!!!Jeten gjithsejcili duhet t'a shijoje atje ku i bahet ma mire,per mendimin tem ka ik koha e fjaleve fyese"katunar,malsor,malok,fshatar,dukagjinas,postribak etj etj",njerzit qe jetojn hala me kesi shprehjesh ne kry jane shum mbrapa realitetit,nji nder kta njerz je edhe ti Harap!!!Ti Harap munesh me debatu/diskutu pa pas nevoj me ba editime apo kercenime,se nuk asht pron e jotja Forumi,nekjoftese na jena ma te ri ne forum sesa ti,kjo nuk ta jep ty te drejten per me u shpall ma i mecmi nder ne ketu,sepse, me qa di une, per cdo anetar te ri te regjistrum ketu,administratoret besoj ndihen krenar,kurse ti mundohesh me ofendu anetaret e rinj!!Postimet /shkrimet ketu jane per me shkemby dijen e tij gjithsejcili,ti me duket se je ba Moderator si puna e Muho Asllanit kur u ba Kryetar i Shkodres,simbas vjetersis ne Parti dhe spiunlleqeve nder kojshi :tipsy: .

tushi

Valoris scriptorum

Harap idet primitive(psh komunizmi fashizmi diskriminimi i te gjitha llojeve ose edhe Jihadi i sotem) te mbrojtuna prej njerzve te pregatitun(per interesa personale kuptohet) japin rezultate dihet q1 negative po japin.Kurse idet primitive te mbrojtuna prej njerzve primitive t'irritojn ose t'bajn me qesh varet simas rastit.Sa per editimin dije se ka ken edhe asht arma e impotentit(intelektual /pf/images/graemlins/laugh.gif ) .Un e kam kry diskutimin n'ket tem.
Dobt shum dobt Harap :wave:

OROSHI

Primus registratum

Jo dobt ,por koc e lekur krejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

shkodrani80

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] Shkodrani80 nje femije nuk mund te marr vesh mmuhabete te tjera.Nuk e kuptoni ca dmth fjala shkodran prandaj e keni kollaj te flitni.
Ska pune ne sy te tjereve se skeni mbet ju me tregu se ca baj une ose ndonje patriot tamam tjeter per shkodren sepse keto ku po shkruni e ndonje web tjeter me duket si keni ba ju.e me duket se sjeni ju qe jetoni ne shkoder prandaj me fol prejandej ka jeni eshte kollaj.kjo qe thashe tek postimi me lart eshte e vertete edhe te gjithe ato qe jane largu kete sjellin si arsye.sju pelqen ju se mund te jeni edhe nga ato asht pune tjeter.faktet jane fakte e si mohon kush.mund te fshehen per nje fare kohe por ato nje dite dalin.ju thashe edhe me lart ska pse me ju ardhe keq se ne shkoder jane ul shume e ju mund te jeni nga ato njerezit e mire te pjeses se ulur pasi pyll pa derra ska.
Thuhet qe Shkodra ka qene djepi i kultures edhe me ate vazhdojme e mburremi, edhe une po mundohem qe sa me shume qe te mundem te bej nje reklam por smund ti themi m.... marshallah thote populli.Sepse te leshosh ca rob qe smarrin vesh ca asht kultura ,qe sdine ca eshte njerezia e sdijne ca eshte puna, atehere veprimtaria e tyre do jete vetem shkaterrimi, vjedhja etj etj.pra kjo eshte e verteta qe edhe pote mos doni ta pranoni ngelet perseri e vertete.

Kurse per ty Oroshı skam ngele te te mburrem ty se me te thane te drejten as qe e krahasoj veten me ty pasi ti je akoma ne kohen e shpatave e te maleve se ashtu e ke shprehur vete.ju vetem flitni dhe njerezit me te rendomte te shoqerise jane vetem ato qe flasin.

persa i perket editimeve do editohen te gjithe ato shkrime qe nuk i permbahen temes sepse kemi vendos ca rregulla e kujt te mos i pelqejne duhet ti nenshtrohet perseri.Slejojme dike qe dje ka ardhe te na hedhi poshte nje pune disavjecare. [/qb]
Na trego ne cilat pika nuk ke ken dakort me postimet e mija !

Un mar vlla nuk vi ktu me pa vetem se kush e ka kriju kyt forum dhe me ba levdata per at qe shkruhet po nga ata qe e krijun. Nuk kam t'kam dhan munci po ashtu me m'njoft me ndonje autobiografi qe ti me arrit me shkrujt per mu.

N.q.s. ke nevoje per me te vleresu gjithmon e ke ne dor me hap nji teme lavderirmi.

Thu ma siper qe e kena kollaj me fol se na jena larg Shkodres????? Kurse ti duhet ta kesh shum kollaj me dallu shkodrant e vertet dhe jo te vertet. Kena harru me pyt zotnin tande per me hap forum qe ti te mujshe me na lavderu per kyt krijim. Mos asht dasht me t'pyt edhe a mundena me ik prej Shkodret ????

Persa i perket fjalis tande qe do te editohen tana ato postime te cilat nuk i permahen temes mund te te tham se je ne rregull vetem ne parim sepse pa me dasht me e pranu ti, postimi i par i Oroshit ka lidhje me temen duke dhan nji histori e cila te ban me i pa shkaqet e braktisje se Shkodres qysh ma heret. Pse thu ti qe u zhvillu tan ky debat i kote mas postimit te par t'Oroshit. Po sikur njaj postim te kishe met si nji mendim i tijin dhe jo te jepej mendimi jot i vym qe asht nji prrall nga fisi i tij. Gjeje shkakun vet se s'kam met un me t'regu ty krijusit te forumit.

Ju qe jeni kunder ktij kapos a ka munci me i hap rrug se nuk keka prona jon ktu!

dioklea

Primus registratum

teme e bukur po kam frike se ska burre nane me ja jet fillin.
ju pershendes tanve e do ju ndjek ne shkrimet e juaja.
suksese

H

harap

Guest

injoranca ka lane mrapa shume njerez.nuk asht problem me fol e me diskutu por per Shkodren shte turp me e perfaqesu malesor edhe injoranta.ska asgja te keqe te diskutoni per fshatrat ose malesine tuj dukagjinin. e pate edhe vete se ca mendojne shkodranet e vertet.
ketu editoj ca me duket mu e parsyshme prandaj e ca asht ne kundershtim me rregullat.kujt mos ti pelqejne stapo vjen me na dhane mend.

OROSHI

Primus registratum

O Harap djali,asht e kote me fol me ty nekjoftese ban si kopetent!!Nese don me e dit,Shkodrani80 asht i fese muslimane dhe Shkodran den-baba-den!!Ti Harap nuk ke pas se ku me shku me kta mend q1 ke,pranaj ke met ne Shkoder /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

abs

nuk e di...

Hej hej Ori, mos ma demoralizo e motivo Harapin me ik prej shkodret. Ai ka studiu jasht shtetit e dijen asht tuj e dhane per vendin e vet. Respekt!

Biles une e Harapi kena pa minaren Blue ne Stamboll :thumbsup:

Ke inat Ori :tipsy:

-------------------

S ka njerez te shemtuar, por sjellje me "shije" te ndryshme qe e zbukurojne ose shemtojne ate!

OROSHI

Primus registratum

Absi,mvaret se ku ka studiu jasht shtetit /pf/images/graemlins/wink.gif ,mandej nuk paska msu hiq!!Do te ket mbet ne klase /pf/images/graemlins/laugh.gif .Paski pa xhamin Blu,e mandej?? :tipsy:

abs

nuk e di...

Ori ransi ka qe ban ate qe atij i pelqen ne rradhe te pare, sepse ashtu asht ai vete iknaqun, e kur asht vet i knaqun na knaq dhe ne, e kshtu me radhe. Kapito tesh Ori /pf/images/graemlins/wink.gif

-------------------

Ne syte e mij, s ka njerez te shemtuar, por sjellje me "shije" te ndryshme qe e zbukurojne ose shemtojne ate!

abs

nuk e di...

S kam kundershtim per kritik konstruktive...vecse pervedi, psh: po nuk u shoqeru kritika me propozime permirsimi s m ban dobi.

se kam fajin per trunin n vend t keq :devil:

------------------
Ne syte e mij, s ka njerez te shemtuar, por sjellje me "shije" te ndryshme qe e zbukurojne ose shemtojne ate!

OROSHI

Primus registratum

Se ke ti ate te drejte.
Heren tjeter do behesh ban nga Forumi

H

harap

Guest

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] O Harap djali,asht e kote me fol me ty nekjoftese ban si kopetent!!Nese don me e dit,Shkodrani80 asht i fese muslimane dhe Shkodran den-baba-den!!Ti Harap nuk ke pas se ku me shku me kta mend q1 ke,pranaj ke met ne Shkoder /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
Une ka shetit boten me shume se sa ti e vazhdoj kur te kem qejf.Une kam punen ne Shqiperi e sjam si ti qe rrin tu pastru kanale andej nga je.Bosat e zotnite rrine ketejna.Disa qe jane per buke gojet edhe ikin jashte si puna jote.

OROSHI

Primus registratum

Harap,perderi sa nuk njifena bashke ,nuk kena pse me urry njani-tjetrin,apo jo,por me metodat tuaja te vjetrueme ti po prish ate pak kenaqesi qe na jepet ne per me diskutu per Shkodren.Nuk e di se perse mundohesh per me i nda Shkodranet ne dy-tre grupe,ne Malsor,Dukagjinas dhe katunar.Besoj nqs kthehesh 100 vjet ma perpara,edhe ti del dikund anej ka Postriba apo Mjeda(p.sh).Si moderator i kesaj zone,per mendimin tem ti duhet me toleru pak,e jo me ba si kryetar koperativet(nuk e kam me te ofendu).Dihet qe kur diskutohet per Shkodren diskutohet per qytetaret e saj dhe jo per katunaret.Shpresoj qe do ta marrish pak parasysh propozimin tem per permirsimin e kesaj zone(e cila asht lane ne meshir te tanden).Mundoju qe edhe tek tema e bejtes tja kthesh asaj ndricimin qe kishte ma perpara(jo duke editu,por duke kriju) :wave:

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]
Une ka shetit boten me shume se sa ti e vazhdoj kur te kem qejf.Une kam punen ne Shqiperi e sjam si ti qe rrin tu pastru kanale andej nga je.Bosat e zotnite rrine ketejna.Disa qe jane per buke gojet edhe ikin jashte si puna jote.
E di se kam than iher q1 i kam maru diskutimet n'ket tem po po kthehem edhe iher se m'terhjeken kta rreshta /pf/images/graemlins/laugh.gif
Harap Shqipnis sot i thon kleptokraci edhe pak (shpresojm q1 jo :angel: )po n'iket rrug do t'shkojn shum shpejt n'diktatur te paster.Tash prap per menimin tem kush jan ata q1 rrin n'nji situat si kjo???
1) Bashkpuntort q1 jan normalisht pjesa ma e vogel po me pushtet ma t'madh
2)Kundershtart(idesh apo interesit) pjese ma e madhe po pa pushtet.
3)Edhe shumica te pafuqishmit krysisht me kuptu realitetin edhe me ju kundervu.

Tash te cila kategori hin ti se di Harap :confused: po ka shum gjasa q1 mos t'jen ato dy t'parat.Edhe diça n'fun se po del mod tash me than na jena n'Shqipni i dim gjanat ma mir se ju pse grini sallat etj etj.
Tash 550 vjet shqiptart q1 kan nej n'Shqipni kan dit ma pak per venin e tyne se ata q1 kan nej jasht,se per fatin ton t'keq ajo kategoria 3) ka prevalu deri e perfshi kto momente.

alma-milano

Primus registratum

o Njerez un kete teme e hapa per te dite opinjonet tuaj ndaj Shkodres dhe problemet e saja,nga qe jemi shkodrane....e jo opinjonet personale ndaj njeri-tjetrit!
Me vjen keq qe nuk arrini te kontolloni fyerjet dhe sharjet mes jush!

H

harap

Guest

alma ke shume te drejte po disa dojne me na u tregu histologe te mencurn etj etj.
tushi po pate gje personale e zgjidhim ne privat jo ketu.nqs te ka ngele gje nakel.

Oroshi nqs sdo i irritosh njerezit askush sdote te ngacmoje.nqs vazhdon te krijosh ferkime pasi ne drejtim tandin vijne vetem ankesa edhe je irritues ne shkrimet tuja atehere fatkeqesisht per ty ska vend ketu.besoj deri ketu jene te qarte.
vazhdoni me opinionet tuja e kush do dal jashte teme ne cdo teme do editohet