sot ishte nje dite yll, sexy dmth e bukur boll! me diell, shoqni, mbledhje t'lezetshme kreative, hey si kjo e ejtje u shtofshin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif
Mbani cdo fjale qe eshte thene ne nje bisede me dike,por nuk i mbani mend fytyren personit. ça kujtese quhet kjo? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
kujtese e pjesshme...ndoshta biseda ka qene me interesante se fytyra e personit...ndoshta truri seleksionon ato qe s'do te mbaje mend dhe mban ato qe i bejne me shume pershtypje...kujtese selektive /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif...
pse kur nje moment eshte shume intens dhe do ta rikujtosh nuk mban mend asgje?
Sepse je nje njeri qe u jep rendesi njerezve dhe gjerave te gabuara... jam i bindur qe momentet intense i kane shkaktuar te tjere persona, te cileve siç kuptohet lehte, ti nuk u jep rendesine qe meritojne.
Hipoteze kjo, bazuar mbi ate qe "thua".
Ju shpeton çiçi juve kur lani dhembet ? Mua gjithmone... dhe nuk kuptoj pse.
Jo, por jam i bindur per aftesite e mia... qe tejkalojne ato te nje psikologu kur kemi te bejme me njerez pa probleme psiqike, pra ato te cilat nevojiten ne raportet inter-personale. Pastaj ti e di qe une jam i vetmi mashkull qe...
Ndoshta e kam nervore... kam ndonje gjen fortesie edhe tek dhembet edhe tek Jack-u.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.