Prit e Hidh 3

eniad

Forumium maestatis
Re: Prit e Hidh 3

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Per shume gjera /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif (perjashtu vulgaritetet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif )

Flisni shume?

irene

Primus registratum

une se kuptova pyetjen ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif

cfare lloj prerje monedhe nuk preferoni te mbani ne portofolin tuaj ???

SkErDi

Primus registratum

Po , edhe i shkojne. Floket jane gjeja e trete qe shihet tek nje femer.

Shpejt dhe cka ... apo ngadale dhe bukur?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

veshet dhe hunden sheh ai... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

4...5?

Guest

qafen dhe mjekren /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

ca s´te intereson?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

S'me intereson kur sapo kam dale nga floktorja dhe bie shi!!! Eshte e tmerrshme; kur ben nje "brushing"...paguan 22 Euro...dhe bie shi! Keshtu qe tani para se te shkoj te garrulloj floket shoh kohen... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

embelsira e fundit qe keni ngrene?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

une e shikoj si pike te dobet zgjuarsine e femres...po te mendoj si mashkull... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

ja keshtu i pergjigjem dy pyetjeve menjehere!

pika e forte?

marina s.

Forumium maestatis

aftesia per te fshehur piket e dobeta mendoj

si thu ti? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

keshtu them dhe une...
megjithese mendoj qe pikat e dobeta, edhe pse mundohemi ti fshehim, shfaqen gjithesesi...

Mos eshte me mire te jemi te vertete? me te dobeta dhe te forta?

marina s.

Forumium maestatis

...ashtu eshte.e vetmja menyre per te mos i shfaqur eshte te rrish larg nga njerezit.

Kam frike se te jesh i/e vertete(pra me te dobeta e me te forta) me te gjithe eshte e pamundur.Arrin te jesh i tille vetem me ata tek te cilet beson...

Nje pyetje qe me vjen ndergjegja ime: si do ta konsideronit nje person qe ju tadheton,por qe ne vend te fshihet vjen e ju tregon se cfare ka bere?

SkErDi

Primus registratum

Si spjegohet qe zgjuarsine e femrave e zene ne goje vetem femrat? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif
Po gjuha pse vete gjithnje ku dhemb dhembi? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif
Apo mos valle ngaqe femrat "flasin gjithnje per litarin ne shtepine e te varurit". /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-doh.gif

Mire e ke Dahlia me mire te jesh i/e vertete dmth ashtu sic je.
Dahlia /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif

Per qejf apo per pune e bete telefonaten e fundit?

Sory sceptic se paskemi shkrujt njekohesisht e nuk e pashe postimin tend /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

SkErDi

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Kondra ... besoj ngaqe duhet te perpiqen te paraqesin nje relitet qe iu vjen per mbare /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Pse meshkujt jane kaq te thjeshte, kaq te vertete, kaq natyrale ?

SkErDi

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Sceptic</div><div class="ubbcode-body">si do ta konsideronit nje person qe ju tadheton,por qe ne vend te fshihet vjen e ju tregon se cfare ka bere? </div></div>

Te shpresojme se ky person e ndjen vertete te te thote te verteten e nuk perfiton nga zemergjeresia e degjuesit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Keni genjy sot? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif