Prit e Hidh 3

SkErDi

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

Ne fillim goditet me fjale ... pastaj me .... vepra /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Cfare behet sot qe eshte e enjte?

abs

nuk e di...

sot ishte nje dite yll, sexy dmth e bukur boll! me diell, shoqni, mbledhje t'lezetshme kreative, hey si kjo e ejtje u shtofshin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif

ndonje tjeter variant i te ejtes?

marina s.

Forumium maestatis

xhiro nga bregu i detit qe me pelqen shume kur ka dallge dhe pastaj mesim.

Me pelqen firma jote Abs. mendoj se kinezet kane te drejte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

nji pyetje e kam bere,ska tjeter /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

abs

nuk e di...

Dole du muzik prej teje, se kam fjet mil at' nat' /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

ke ndonje n 'dor'? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif

Scept bashkohem me kinen n'ket' pik /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif

http://www.youtube.com/watch?v=060hM-JVClg

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ej po ça beni s'ka gura me hedh kendej? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

bizi

Forumium praecox

i mbarun t'gjithe, i pastrun rruget i bon xixe, ishalla s'na leshohet nej qen.

ce bon kur t'leshohet nej qen duket te lehur e s'ke gure verdall??

irene

Primus registratum

kur me ka ndodhur ja futa ulerimes keq fare, po aq shume sa u tremb dhe qeni dhe iku me vrap duke lehur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

mengjesi i sotem, voglia di ... ???

marina s.

Forumium maestatis

...shetitje dhe diell,po s'e kam per rrisk sot.

Beni punen para qejfit,qejfin para punes apo arrini noj lloj nderthurjeje?

SkErDi

Primus registratum

stare fermo e dire sempre di SI !! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Sa eshte ora? po data?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

shume jane, shume, edhe ora edhe data...

perqafimi i fundit prej verteti?

irene

Primus registratum

te shtunen e dt. 09.09.2007 ne darke /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

e qeshura e fundit prej verteti ??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

emmmmm me date 10?! Kam qeshur shume... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif megjithese une qesh shume kollaj...

nervat e fundit prej verteti?

marina s.

Forumium maestatis

ne gusht te vitit qe kaloi

Mbani cdo fjale qe eshte thene ne nje bisede me dike,por nuk i mbani mend fytyren personit. ça kujtese quhet kjo? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

kujtese e pjesshme...ndoshta biseda ka qene me interesante se fytyra e personit...ndoshta truri seleksionon ato qe s'do te mbaje mend dhe mban ato qe i bejne me shume pershtypje...kujtese selektive /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif...

pse kur nje moment eshte shume intens dhe do ta rikujtosh nuk mban mend asgje?

Qerratai

Primus registratum

Sepse je nje njeri qe u jep rendesi njerezve dhe gjerave te gabuara... jam i bindur qe momentet intense i kane shkaktuar te tjere persona, te cileve siç kuptohet lehte, ti nuk u jep rendesine qe meritojne.

Hipoteze kjo, bazuar mbi ate qe "thua".

Ju shpeton çiçi juve kur lani dhembet ? Mua gjithmone... dhe nuk kuptoj pse.

Qerratai

Primus registratum

Jo, por jam i bindur per aftesite e mia... qe tejkalojne ato te nje psikologu kur kemi te bejme me njerez pa probleme psiqike, pra ato te cilat nevojiten ne raportet inter-personale. Pastaj ti e di qe une jam i vetmi mashkull qe...

Ndoshta e kam nervore... kam ndonje gjen fortesie edhe tek dhembet edhe tek Jack-u.

Shprehja popullore me e gabuar ?