Prit e Hidh 3

SkErDi

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

Verdalle .... vone pastaj do bej prindin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Po neser qetesi apo perseri "zhurme" ?

marina s.

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SkErDi</div><div class="ubbcode-body">Po une pikerisht kete po te kerkoj : Bej lidhjen. Ti me thua te njejten gje ..... Nese sheh me lart, pyetja e Ersit ka te beje me pyetjen para-ardhese ... Prandaj mos shko deri te Ersi dhe STOP, ngjitu edhe 1 me lart sepse nese e ke vene re bisedat ketu ne forum nganjehere lidhen me njera tjetren. S'e marr vesh, kaq e veshtire eshte te lidhesh 3 postime me njeri-tjetrin?
</div></div>

sinteza postimit tend para-ers: nje femije qe ben urinen nga ballkoni per loje.
pyetja e ersit: ka limit moshe per kete loje?
pergjigja ime: jo,vetem limit budallalleku
sinteze replika jote: nje kalama ben gjera prej kalamani...s'ka pune budalliku.

Sqarim tani:Nje femije nuk quhet budall pse ka mendjen e nje femije,por nje i rritur(limiti i moshes) me mendje kalamani quhet i mete,budall,debil... Pergjigja ime kishte lidhje vetem me limitin e moshes.Pra s'ka limit moshe per te bere kalamanlliqe,vetem limit budallalleku(fjala e duhur do ishte papjekuri po nejse).Urinen nga ballkoni mund ta beje dhe nje 50 vjeçar...

Skerd, mendoja se ty te mjaftonte thelbi per te kuptuar gjerat. Ndoshta jam gabuar;ke nevoje per shume detaje.

ENS

Primus registratum

ku eshte pyetja ketu...

Po bej une nje pyetje atehere.

Sa ore ju pelqen te shetisni?

Kondrapedali

Kondrapedali

Ja kot. S'kisha ku me shku e ça me bo.

Pse o me t'kuqe data 8 ke kalendari?

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif Llore

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

kane ngaterru 8 shtatorin me 8 nentorin me siguri...

cigaret i pini me filter apo te dredhme?

Kondrapedali

Kondrapedali

Të dredhme me filtër /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

Sa cigare pini mesatarisht në vit? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif

tushi

Valoris scriptorum

perpara kam pas pi rreth nji pakete ne dite po ka nja gjashte muj q1 s'kam pi asnji
deri tash me veshtirsi po kam pshtu prej ktij tundimit

po ju a e pini duhanin ??

abs

nuk e di...

larg prej mejet duhani. se kam pi dhe as qe parashikohet.
biles te afermit qe me kan xhan shume e kan lan extra.

Tush parashikohet te mos i rikthehesh asaj hataje?

abs

nuk e di...

zakonisht 3 litra, kajhere e ndrroj dozen.

po zotnija jote ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Brunello,Nero d'Avola ose Togai ne kte periudh.. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

sa m'ka mar malli per ty? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

SkErDi

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Sceptic</div><div class="ubbcode-body">sinteze replika jote: nje kalama ben gjera prej kalamani...s'ka pune budalliku.
Sqarim tani:Nje femije nuk quhet budall pse ka mendjen e nje femije,por nje i rritur po.
</div></div>

Sceptic! uroj qe te jesh duke bere shaka. U be hera e dyte qe spjegon egzaktesisht ate qe spjegoj une, dmth shkruan shume fjali e nuk thua asgje te ndryshme. Thelbi nuk po del edhe pse ti po perpiqesh ta sqarosh e ta sqarosh.
Nje keshille per ty e per gjithe te tjeret qe lexojne : Mos u hiqni te tere ti Goethe, flisni e shkruani thjesht ashtu si i mendoni gjerat e mos jepni gjykime e sqarime me stil apo fjali qe i lexoni lart e poshte se ngjan shemtuar (per mua). Megjithate ndryshe nga koke-shkemb-lliku i shqiptarit po i jap fund ketij diskutimi te kote : pra ke te drejte kur thua qe ka vetem kufij budallalleku te besh cicin nga ballkoni kur ke qene i vogel.
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

SkErDi

Primus registratum

shume kondre, shume ... por jo per ty /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

By the way .. sa eshte nr. i personave per te cilet ju merr malli?

eniad

Forumium maestatis

Disa, numrin e sakte nuk e di tamam /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif.

Si reagon kur te tjeret e keqinterpretojne ate qe thua?