Prit e Hidh 3

eniad

Forumium maestatis
Re: Prit e Hidh 3

Jo mi, me ka qlluar gjithnje qe gomari te jete aty /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif .

E ca hallesh paske ti gjoja? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

tani tani...po thyj dhomet tu thy lajthia /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

veset e keqia zor se harrohen ? (ps: me boj çik listen e veseve te tuja i here mqse ra fjala :D)

eniad

Forumium maestatis

Zor harrohen, po un s'kam hic ashu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

E keqja eshte gjithnje e keqe?

PS. Check e-mail.

pinkparadise

Forumium maestatis

ca te keqia bejne ndonjehere mire ne fund te fundit....

shiko, mos me dergo me kshu gjojnash dashurie, se ti e di qe jam shume sensible...edhe behem shpejt kardiake /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

te gjitha gjerave te mira i vjen fundi nje dite?

eniad

Forumium maestatis

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Mos mi, mos mashtro popullsine, se na e hoqen vizen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Nuk e di, me duket sikur gjithcka eshte e pafund, thjesht shnderrohet e shnderrohet.

Ndonje koment?

SkErDi

Primus registratum

jo tani, sepse sapo hengra /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Gjeja e turpshme qe bete se fundmi ?

Hellena

Primus registratum

nuk bej ashtu jam cupke e mire /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Po gjeja e paturpshme ?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

te hedh i gelboqe rruges me mendimin qe ta shkeli nje pispiruqe dhe te rreshkase dhe ti thyhen takat dhe te thyej edhe dhembet po te jete e mundur dhe ti grisen edhe xhinset...ja...kjo gjeja e paturpshme mu m'pelqe shume... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Skerdi me ça u ushqeve?

SkErDi

Primus registratum

Kisha nje gje qe quhet SICUAN. Gatim kinez me duket. Eshte tip pilafi me copa pule por me nje salce kineze qe ka nje arome nga te vetmet qe me pleqejne te kinezlliku:). Kete kisha porosit te menuja per sot.
Dhe normalisht nje Cola te ftohte qe e piva me 2 kafshata /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

E ka marre njeri malli te beje cicin nga ballkoni kur kalojne njerez poshte?

Hap kllape : kur kam qene i vogel (se tani nuk kam kohe) e kam pas favourite sport /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Mbyll kllape.

Erind

Forumium maestatis

se kam bo ndonjeher me pare

a ka ndonje limit ne moshe per ta bere kete "lojen"? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

pranvera vjen vitin tjeter...normalisht pas dimrit...

frenat edhe nuk me mbajne nojhere...por veten e metrizoj...nuk kam shku akoma ne situata limit... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

ate punen e çiçit...se kam provu se e kam shpine ne kat te pare ne tirane...por tani eshte e mundshme se jam ne kat te 6 /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif...kur kam qene e vogel doja te beja dhe une si kusherinjte e mij po nuk arrija asnjehere... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif

pytje te tjera? me karakter gjinor ka me?

SkErDi

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Sceptic</div><div class="ubbcode-body">jo,vetem limit budallalleku
</div></div>

Nje kalama nuk ka budallallek .... por ka moshen te beje gjera qe s'i ben nje i madh.
Sorry qe nuk e thashe ne fillim dhe s'e kuptove /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Tani besoj eshte me e qarte.

marina s.

Forumium maestatis

pergjigja ime ishte per pyetjen e Ersit.Ndoshta po te arrish ta besh lidhjen edhe ti do e kesh me te qarte:
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif

SkErDi

Primus registratum

Po une pikerisht kete po te kerkoj : Bej lidhjen. Ti me thua te njejten gje ..... Nese sheh me lart, pyetja e Ersit ka te beje me pyetjen para-ardhese ... Prandaj mos shko deri te Ersi dhe STOP, ngjitu edhe 1 me lart sepse nese e ke vene re bisedat ketu ne forum nganjehere lidhen me njera tjetren. S'e marr vesh, kaq e veshtire eshte te lidhesh 3 postime me njeri-tjetrin?

SkErDi

Primus registratum

nejse, sorry te gjithve se dolem nga tema ca si shume.

E shtune sot; ku do rrini sonte duke pritur te dielen?