Prit e Hidh 3

irene

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

varet nga personat, per ato s ma ndjen keqinterpretimet apo keq"psikologjisjet" nuk kane ndonje efekt ndersa me ato qe jane te rendesishem per mua bej te pamunduren per te kominukuar dhe sqaruar

mendoni qe ne dimer do zbutet kriza energjitike ???

ENS

Primus registratum

kjo ishte pyetje per mua me sa duket Iren...jo nuk do zbutet e dashur meqenese po pyet.

A ka njeri ndermend te beje ndonje mistrecllik se fundmi?

SkErDi

Primus registratum

Nuk besoj se do zbutet. Them se edhe sikur 10 minuta te ikin dritat ... mjafton qe kjo te ndodhe perdite ...automaticamente it's called : KRIZE. Keshtu them se duhet shume hapesire dhe shume kohe ... po kur them shume ... shuuuume ... qe te shuhet kriza /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif

Personalisht mua me pelqen i ftohti. Mbase nga qejfi i te ngrohurit kur eshte ftohte jashte.
Juve ju pelqen ?

marina s.

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SkErDi</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Sceptic</div><div class="ubbcode-body">sinteze replika jote: nje kalama ben gjera prej kalamani...s'ka pune budalliku.
Sqarim tani:Nje femije nuk quhet budall pse ka mendjen e nje femije,por nje i rritur po.
</div></div>

Sceptic! uroj qe te jesh duke bere shaka. U be hera e dyte qe spjegon egzaktesisht ate qe spjegoj une, dmth shkruan shume fjali e nuk thua asgje te ndryshme. Thelbi nuk po del edhe pse ti po perpiqesh ta sqarosh e ta sqarosh.
Nje keshille per ty e per gjithe te tjeret qe lexojne : Mos u hiqni te tere ti Goethe, flisni e shkruani thjesht ashtu si i mendoni gjerat e mos jepni gjykime e sqarime me stil apo fjali qe i lexoni lart e poshte se ngjan shemtuar (per mua). Megjithate ndryshe nga koke-shkemb-lliku i shqiptarit po i jap fund ketij diskutimi te kote : pra ke te drejte kur thua qe ka vetem kufij budallalleku te besh cicin nga ballkoni kur ke qene i vogel.
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
</div></div>

Sqarimin e bera se ti nuk po pranoje qe kufiri qendronte te budallalleku.tani qe e pranove...shyqyr /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif . Sa per te foluren si Gete...une shkrujta thjeshte si e mendova pergjigjen time e ti s'po kuptoje.Keshilla nuk vlen per mua /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif .

Ciao

SkErDi

Primus registratum

si nuk perton me tere keto grimca,vogelsira,detaje kaq te imta. Kujton ti se une prisja qe ti te pranoje ate qe them une?? pu pu pu larg qofte. Nesje ..jam krenar qe jam shqiptar ... por nuk pergjigjem me /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

ENS, sorry zhem se e kisha shkruar ate pergjigjen me lart por nuk i kisha dhene "Submit" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

SkErDi

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ENS</div><div class="ubbcode-body">

A ka njeri ndermend te beje ndonje mistrecllik se fundmi? </div></div>

... ketu e lame me duket.

Hellena

Primus registratum

Jo nuk kam ndermend po si dihet mund te dali papritmas

Koha me e gjate qe keni kaluar pa gjume?

SkErDi

Primus registratum

C'na bere mer Lub... na bllokove temen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif ... s'pergjigjet asnjeri.
Hajt se po pergjigjem une :

Nuk e mbaj mend se cila ka qene koha me e gjate qe kam ndejt pa sex /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Si ju duket dita e punes/jetes sot?

antip

Primus registratum

hajt mo shtyshem...

Skerdo per pytjen me siper jane sikletos te gjithe sepse pergjigja qe do jepnin nuk do ishte e sakte... nje mund te thoshte 2 jave, njeri 1 vit, njeri 5 vjet po prape do ja kishin fut kot... sepse koha me e gjate pa seks eshte sa gjithe vitet para se te cvirgjerohesh... ne rastin tim kane qene plot 15 vjet pa seks /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

T'boj mo pytje te tilla une apo s'do pergjigjeni?

abs

nuk e di...

...kendveshtrim i sakt ky joti, mein Gott mua me bikan disa vite PA ne krahasim me ty, sa inat me vika /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

bej bej pyetje te tilla, se pjes jete jane. apo nuk e sheh dhe ti keshtu ?

antip

Primus registratum

Perderisa po i bej, kshu i shoh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Stili me i bukur... i notit?

SkErDi

Primus registratum

Lubo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif ... desha nje here edhe une me e shkrujt ... por e lashe kete punene e 15 viteve.
Vazhdo me keshtu pyetjesh mer se i pergjigjen te gjithe mos kij merak ti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

per mua butterfly ....

Kercimi me i bukur kush eshte ?

irene

Primus registratum

valsi anglez skerdo, sidomos me ca lloj fustanesh qe nuk leviz dot eshte yll fare ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

po filmi me i bukur kush eshte ???

irene

Primus registratum

ke harruar te vesh nje "e momentit" ne fund te pyetjes

c beni me keto emailet qe duhen bere forward "n" personave per te pasur fat ??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

antip

Primus registratum

eh ndryshimi... ndryshimi eshte fshehur i pakapshem ne misticitetin e vet dhe magjepses endet ne netet e erreta te qytetit tone ... dhe ne te lumtur me kotesine tone rrime e bejme sehir ...

Kuptove gjo? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif