Kondrapedali
Kondrapedali
Re: prindërit shqiptarë u flasin fëmijve në gjuhë të huaj
Antares, edhe po të jesh në punë gjithë ditën, përsëri arrin t'ia mësosh shqipen fëmijës kështu që për mua edhe ata prindër që gjoja e justifikojnë veten se nuk kanë kohë etj. përsëri plehra janë dhe më e keqja që egoizmi i tyre është në dëm të fëmijës e të tyrin vetë!
Për shqiptarët e Greqisë e të Italisë kjo është edhe më keq pasi ata kanë mundësinë të kthehen shpesh në Shqipëri dhe fëmija të vrasi veshin edhe më shumë e ta zotërojë shqipen tamam si duhet.
Ajo teta që i thoshte çunit "kom hiër" e ka bo që me tregu që flet vetë anglisht dhe që për këtë arsye qëndron më "lart" se shqiptarët
!
E keqja egziston në Shqipëri ku edhe qentë thonë që flasin anglisht, greqisht, italisht, spanjisht (qysh kur kanë dalë telenovelat spanjolle/Xhadja), etj. pamvarësisht se niveli i njohjes së këtyre gjuhëve prej tyre është tepër i ulët!
Megjithatë vari teneqen se secili e ka për vete! :shrug:
Antares, edhe po të jesh në punë gjithë ditën, përsëri arrin t'ia mësosh shqipen fëmijës kështu që për mua edhe ata prindër që gjoja e justifikojnë veten se nuk kanë kohë etj. përsëri plehra janë dhe më e keqja që egoizmi i tyre është në dëm të fëmijës e të tyrin vetë!
Për shqiptarët e Greqisë e të Italisë kjo është edhe më keq pasi ata kanë mundësinë të kthehen shpesh në Shqipëri dhe fëmija të vrasi veshin edhe më shumë e ta zotërojë shqipen tamam si duhet.
Ajo teta që i thoshte çunit "kom hiër" e ka bo që me tregu që flet vetë anglisht dhe që për këtë arsye qëndron më "lart" se shqiptarët
!E keqja egziston në Shqipëri ku edhe qentë thonë që flasin anglisht, greqisht, italisht, spanjisht (qysh kur kanë dalë telenovelat spanjolle/Xhadja), etj. pamvarësisht se niveli i njohjes së këtyre gjuhëve prej tyre është tepër i ulët!
Megjithatë vari teneqen se secili e ka për vete! :shrug: