Preservativat!

beshbossi

Primus registratum
Re: Preservativat!

Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Une nuk i perdor(sa per ta ditur e thashe) [/qb]
what????????????shko bej analizat kur te duash!!!le qe kushedi sa robini sillen neper bote!!!! :shrug: :shrug:

bebivogel

Forumium maestatis

angel ... po ai mund te kete nje te dashur stabel ... pse me zor kjo pune? :devil:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] angel ... po ai mund te kete nje te dashur stabel ... pse me zor kjo pune? :devil: [/qb]
jo moj jo,imagjinoni robon duke nderru panolini!!!!!! :lol: :lol: e pse??????se kishte nje stabel!!!!! :lol:

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb]
Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] angel ... po ai mund te kete nje te dashur stabel ... pse me zor kjo pune? :devil: [/qb]
jo moj jo,imagjinoni robon duke nderru panolini!!!!!! :lol: :lol: e pse??????se kishte nje stabel!!!!! :lol: [/qb]
une te dija te pa eksperiencuar ne kshu gjerash ... :devil: nejse secili ben si ti doje qejfi ... kete doja te te thoja qe ne fillim ... nejse

beshbossi

Primus registratum

ok beba me too!just kidding,por jane nje mjet mbrojtjeje,jo nga eksperienca kete!!

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb] ok beba me too!just kidding,por jane nje mjet mbrojtjeje,jo nga eksperienca kete!! [/qb]
nuk te kundershtova per kete xhan ... dakort me ty :thumbsup:

sweet eda

Primus registratum

preservativat, jane si puna e serave, e mbani mend serat e shqiperise(pyetje per te vjetrit e AF), qe ishin te mbuluar me plasmas, edhe perimet u benin goxha te mira...edhe preservativi, pak a shume e njeta gje eshte, pa plasmas, s'ka seks te shendoshe, tashi ju cunat do na thoni qe s'jane te rehatshem, por edhe neve gocat ju pergjigjemi qe s'jane te kenaqshem, por c'te bejme, duhet nganjhere, te kenaqemi me pak, me mire me pak sesa pa gje fare -ka thene populli.

Boston_Guy

Primus registratum

Nice mua me duket se ti sikur qenke si nje njeri filozofik me shume experience :lol:

Nice ne bahcen pa plastike e kishim, dhe s'mund ta marresh me mend se sa na behej koka e domates /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

vallai mi goc une s'e di se ku e ke pas bahcen tina, por anej kah nahite e mia u dojshin serat se s'u bojshin gjo domotet, pasanej ne i dojshim zemer kau mi!!

Boston_Guy

Primus registratum

ua nice, i doke zemer kau ti. Njerezit spo hane fare domate ketu, ti i dotke zemer kau. Si thote populli shqiptar, hem qeros hem fudull.

sweet eda

Primus registratum

pse jo, njeriu ka pretendime per ushqimin, duhet mevlera te medha ushqimore, dhe i shendetshem

Guest

ehhhhhhhhhhhhhh Qefi kushton ... /pf/images/graemlins/smile.gif

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Besoj se shumiza e djemve nuk kane deshire ti perdorin fare. Duke pare edhe temat e tjera dhe menyra si shprehen.
Besoj, se perdorimi i tyre sjell shendet.

Sa i perdorni dhe sa mendoni ne ju ndihmojne o jo?
Nje vajze ka turp te shkoj ne farmazi dhe ti blej? [/qb]
Per vete i kam bezdi pastaj varet se edhe me ke shkon,me nje femer qe njihesh prej kohesh nuk ke pse i perdor se te kufizojne shume gjate aktit + bezdia kur i ve jo terhiqi mire po nganjeherr çahen dhe ......ja ku tu shkref.

Me e mira eshte qe femrat te marrin pilula.

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

hmmmmmmmmm vajzat e kan te veshtire te shkojne ne farmaci te blejne prezervativa sidomos ketu ku jam une ne shqiperi jasht sma ha mendja se eshte problem
gjithsesi as une si preferoj mishi real eshte dicka njam njam per mua por duhen dhe i perdori kur kam pase dashnore kuptohet te mbrohesh eshte dicka instinktive dhe une ndjek gjithmone instinktin /pf/images/graemlins/wink.gif