Preservativat!

Princesha

Primus registratum
Re: Preservativat!

Fillimisht postuar nga Mr^AMD:
[qb]
Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Jo pilulave

Jo prezervativave

dhe ne fund

Jo sex-it /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O teta po me dore a ben? :rolleyes: [/qb]
Nuk mbaj pergjegjesi nqs ju ndodh noj gja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ILMAN:
[po kjo roza me ca do i ben kalamojt :confused: apo me teknologjine moderne te fingerclone... /pf/images/graemlins/wink.gif [/QB]
:smash: ti me marsh te keqen, se un du me u martu njiher, manej vijn kalamajt

Guest

Ka ardhe koha me i vene nga dy tre qe te jesh i sigurte.

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]
Fillimisht postuar nga ILMAN:
[po kjo roza me ca do i ben kalamojt :confused: apo me teknologjine moderne te fingerclone... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:smash: ti me marsh te keqen, se un du me u martu njiher, manej vijn kalamajt [/QB]
Moj Roze po ne u martum dhe nuk deshe qe nuk deshe te bosh kalamoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
[qb] Ka ardhe koha me i vene nga dy tre qe te jesh i sigurte. [/qb]
KE te drejte,anzi menoj qe duhet me von dhe rrip siggurimi,ne ajer beg /pf/images/graemlins/tongue.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ROBO-79:
Moj Roze po ne u martum dhe nuk deshe qe nuk deshe te bosh kalamoj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]

Po ne po i bojm tash, koh boll kena /pf/images/graemlins/laugh.gif

alecsa

Primus registratum

A E DINI KUSH ESHTE KULMI I FUKARALLEKUT ?????????ME PERDOR PREZERVATIV TE ARNUAR..... sIPAS MEJE PER SA I PERKET SHTATZANISE NUK KA C'DUHET SE PO TE DOJE MASHKULLI NUK........DHE QEJFIN E BEN TAMAM......iiiiiiii SA TEME E SHPIFUR.........

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga catgirl:
[qb] A E DINI KUSH ESHTE KULMI I FUKARALLEKUT ?????????ME PERDOR PREZERVATIV TE ARNUAR..... sIPAS MEJE PER SA I PERKET SHTATZANISE NUK KA C'DUHET SE PO TE DOJE MASHKULLI NUK........DHE QEJFIN E BEN TAMAM......iiiiiiii SA TEME E SHPIFUR......... [/qb]
Cat Girle Tani Kyllufat KOt nuk jane bere . Masnej sa per qejf apo shtatzani mund ta bosh qejfin tamom po Vasha do e haje nje PIlule para se t haje Karroten ...

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga catgirl:
[qb] A E DINI KUSH ESHTE KULMI I FUKARALLEKUT ?????????ME PERDOR PREZERVATIV TE ARNUAR..... sIPAS MEJE PER SA I PERKET SHTATZANISE NUK KA C'DUHET SE PO TE DOJE MASHKULLI NUK........DHE QEJFIN E BEN TAMAM......iiiiiiii SA TEME E SHPIFUR......... [/qb]
Cat Girle Tani Kyllufat KOt nuk jane bere . Masnej sa per qejf apo shtatzani mund ta bosh qejfin tamom po Vasha do e haje nje PIlule para se t haje Karroten ... [/qb]
Mbushja barkun me hapa ti se ne rregull eshte po he /pf/images/graemlins/tongue.gif

crazy

Primus registratum

kur ben dashuri me prezervativ eshte njesoj si ti marresh ere trendafilit me maske kundergazi,te pakten keshtu me kane thene,une personalisht nuk i kam provuar ndonjehere.

no_way_TuTo

Primus registratum

Hey , une kam degjuar qe shume shqipetare ne ITALI, kur shkojne me prostituta presin koken e prezervatit :confused: .

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] Hey , une kam degjuar qe shume shqipetare ne ITALI, kur shkojne me prostituta presin koken e prezervatit :confused: . [/qb]
mire qe s'presin koken e k***...Qe te degjosh 1 gje te tile duhet te kesh shume shoqe prostituta :eek:

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]
Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] Hey , une kam degjuar qe shume shqipetare ne ITALI, kur shkojne me prostituta presin koken e prezervatit :confused: . [/qb]
mire qe s'presin koken e k***...Qe te degjosh 1 gje te tile duhet te kesh shume shoqe prostituta :eek: [/qb]
kam kusherijte qe e bejne ate loje. Sa here qe shkoj ne itali, po e njejta pune /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Magari te kisha shoqe prosti , do benim muhabet dite e nate :goofy: