Portofoli i artit tend...

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: Portofoli i artit tend...

sk6.jpg

sk7.jpg

sk8.jpg

Kjo eshte nje skenografi e menduar nga une per koncert te hapur ne stadium...

Hera

Primus registratum

Humbi kjo tema me postimin e kesaj Blondie(proto) /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Kjo eshte skenografia ime me te cilen do mbroj diplomen neser.
Sic e shihni behet fjale per operan Aida te Xhuzepe Verdit, ngjarjet e operas masive zhvillohen ne Egjiptin e lashte, motive te te cilit kane qene baza per te ndertuar skenografine time. Gjithcka eshte ndertuar ne 3D dhe versioni qe do dale perpara komisionit eshte i animuar. Per kenaqesine tuaj po paraqes pamjet me te bukura te skenografise AIDA.

lart.jpg

Ketu paraqitet skena e pare nga lart. (ajo eshte e rotullueshme)

pasqyra-anesore.jpg

pasqyra-ballor.jpg

Ketu eshte pamja e njeres ane te skenografise.

S6T6N6

Forumium maestatis

rera-anesor-1.jpg

rera-anesor-2.jpg

rera-ballor.jpg

Ndresa ketu eshte e rrotulluar ne anen tjeter.

Shpresoj t'ju kete pelqyer!

ladouce2005

Primus registratum

pune shume interesante SAtana
bravissimo :thumbsup:
me pelqeu shume ideja e kitares tek skena e koncertit :thumbsup:
pac fat neser dhe keep us posted /pf/images/graemlins/wink.gif

BISOU

Primus registratum

SATANA SATANA SATANA....
PASKE PUNUAR MJAFT BUKUR PO ME PELQEJNE ME TE VERTETE SHUME /pf/images/graemlins/smile.gif
BRAVO :thumbsup: TE UROJ SUKSESE ME DIPLLOMEN DHE NA THUAJ PERSHTYPJET E KOMISIONIT SA ME SHPEJT :wave:
SA MIRE ME VJEN KUR SHIKOJ ANETAR TE ARRITUR /pf/images/graemlins/laugh.gif
BRAVO :thumbsup:

susana

Primus registratum

teper interesante punimet e tua. me pelqyen vertet. :thumbsup:
good luck neser! /pf/images/graemlins/smile.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Ju faleminderit shume, shpresoj vertete te jem ne nivelin dhe humorin e duhur neser.

Artemis

Primus registratum

Komplimente te VECANTA per Satan dhe Sita!!!
:rockband:

( Satan une preferoj konstrukcion te lehte qe nuk ngulfat skenen dhe nuk i ben konkurence Aktorit... shija ime eshte dicka mes pastersise se Appija dhe "hapesires se zbazte" te Brukut- Por ky sensi yt per spektakularen me terheq njesoj-pra Bukur, shume Bukur)

abs

nuk e di...

Te uroj Suksese /pf/images/graemlins/smile.gif

...nese je n forme?
me erdhi nje idee n kry , ban kshtu: fute Celularin n gjep t kemishes, ulja zanin komplet, lene vec sinjalin e vibrimit, dhe na po t dergojme sms /pf/images/graemlins/laugh.gif qe te c perqendrojme vemendjen nga tensioni i provimit /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

He, ju tjerat mendoni dhe ju ndonje gja :idea:

:wave:

Artemis

Primus registratum

Sita punimet e tua me japin nje ndjenje si... si kerkimi i guacave gri neper rere te ngrohte- Por bukurija e protagonistit tend ( guaces ne rastin tim) del ne siperfaqe ngadale, me modesti dhe dhimbje... gje qe te jep ethe- Ngrohtesi dhe Ethe! Kjo eshte ndjesia nga punimet e tua...

:thumbsup:

Artemis

Primus registratum

e bukur kjo... por s'ma "nzen" portofoli /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

Satana komplimente edhe suksese. Pun e talentume /pf/images/graemlins/smile.gif

Sita, persa i perket punes tande e din mendimin tem, ke shum talent, sidomos skicat e para i gjej shum komplete e t'bukra. Gjithsesi, kam nji vrejtje t'vogel per skicen e pare ktu siper; krahu duket bajagi mashkullor (nejse, kjo ne fakt nuk duhet vu re pa u mbaru krejt puna, sepse nuk e di se per ca bahet fjale), e gjithashtu shum i shkurter. Shkurtsia e krahut bjen ne sy, mendoj qe ka nevoje per rishikim.
Hijet dhe dhania e karakterit fizikve t'masiperm shfaq talent.

Bravo/a.

S6T6N6

Forumium maestatis

Skicat e para natyrisht qe i kam punuar me laps dhe do ti botoj (por i kam te pa skanuara), me pas e kam modeluar me 3DSMax. Faktikisht une dhe e kam animuar sepse me nevojitej ta paraqitja ashtu per ti dhene idene e madheshtise, sic eshte vete ne fakt opera Aida.

Djep

Forumium maestatis

rozafa.jpg
rozafa1.jpg

E para eshte foto origjinale, e dyta (vetem pjesa e transformuar) produkt i imagjinates sime.

bebi

Primus registratum

wow!
nice djep!

un jam pak dembele per ket procesin me vu punime t'mijat ktu, po u ofru ndonji me e ba per mu, do ju kisha lan me goj hap per disa min :tipsy:

----------------------
bibidibobidiboo