Po Ku Jeni o Elbasanllinj?

ameba

Forumium maestatis
Re: Po Ku Jeni o Elbasanllinj?

Hej zot na rujte sa patriota na dolen ketu mer JAHUUUUUUUUUUU! :confused: :confused:

edda

Primus registratum

Po e paraqis ene une forcen ktu..içik me vones por çar ti bash ke kjo zone forumi s'para kaloj :shrug: .
Ju :kiss: te gjitheve!

Aralda

Primus registratum

mirsejugjeta ,po ku jeni mo patriota un jam e re ketu ne forum prnaj nuk kam shkrujt me perpara ,po me bahet qefi qe shof kaq shume elbasanllinj ,ciao

ermaliurnick

Primus registratum

sa njerez te mire qe jemi ne elbasanasit /pf/images/graemlins/laugh.gif popull qefli /pf/images/graemlins/wink.gif

jonida haka

Primus registratum

uau po sa qenkemi shtuar ne elbasanllinjte more!!po shyqyre mo, po pse nuk ndieheshit me pare ju eeeee???
hajt se po ju pershendes dhe una nga kendej ,pacim dhe dukuni ndonjehere kur te keni kohe... :wave: :kiss: :kiss:

ermaliurnick

Primus registratum

presente taliane /pf/images/graemlins/tongue.gif ni ku e paraqita forcen dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif si je ti jona o lil kur te kom pyt i her ne chat se kemi folur bashke me pare ti me the nuk jam ajo nga el /pf/images/graemlins/frown.gif pse me rrejte mi

jonida haka

Primus registratum

me ngaterron me ndonje ti italiano se nuk kam chatur....
gjithsesi sikur ca te paskam bo,te paskam rrejt nje cike... /pf/images/graemlins/laugh.gif
po nuk ma merr mendja te kemi fol bashke,gjithsesi nuk mbaj mend... :wave:

ermaliurnick

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jona84:
[qb] me ngaterron me ndonje ti italiano se nuk kam chatur....
gjithsesi sikur ca te paskam bo,te paskam rrejt nje cike... /pf/images/graemlins/laugh.gif
po nuk ma merr mendja te kemi fol bashke,gjithsesi nuk mbaj mend... :wave: [/qb]
e kisha me lilin mi lal se me ty nuk kam fol /pf/images/graemlins/wink.gif

lil-butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *poeti*:
[qb] presente taliane /pf/images/graemlins/tongue.gif ni ku e paraqita forcen dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif si je ti jona o lil kur te kom pyt i her ne chat se kemi folur bashke me pare ti me the nuk jam ajo nga el /pf/images/graemlins/frown.gif pse me rrejte mi [/qb]
s'kam pa ndonje me nick poeti ne chat une. por edhe sikur te mos kem folur s'eshet fundi i botes mo /pf/images/graemlins/tongue.gif kur te jem ndonje dite me ore te mira flasim /pf/images/graemlins/laugh.gif

jonida haka

Primus registratum

po skuza more poet se qenkam ngaterruar...
po keshtu eshte kur nuk shprehesh qarte... :lol:
ca ka ndonje te re nga ju elbasanllinjte jashte se ne jemi ketu.....???? :wave: :wave: :thumbsup:

ermaliurnick

Primus registratum

une jam pervete ketu e lal car jashte mire do ishte po ja qe nuk jam jashte /pf/images/graemlins/frown.gif

jonida haka

Primus registratum

une per mire mendova,po thuaj fjala ime ne vesh te perendise meqe e paske me kaq qef te ikesh jashte.... :thumbsup:
he mo se dhe ketu nuk eshte keq.... :lol: :lol:

ermaliurnick

Primus registratum

si me nuk qenka keq pupupuuupup ma ka merzit elbasani pse ti si e shtyn diten qe nuk te qeka merzit kshu? :confused:

lil-butterfly

Primus registratum

i eshte merzit poetit se iken turistet, ka ngel elbsani pa "tipa interesante"

mua me ka marre malli per ditet monotone te elb :cry:

jonida haka

Primus registratum

une zemra shyqyr jam me shkolle ne tr dhe vij sa per fundjava ndonjehere.... :thumbsup:
po mos u qani se ka dhe me keq... :kiss: :kiss: