Po Ku Jeni o Elbasanllinj?

ameba

Forumium maestatis
Re: Po Ku Jeni o Elbasanllinj?

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb]
[qb] sa mir qe jam tironce :devil: [/qb]
Me shpi ne Kashar Hote? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
me shpi n'myslym shyri :devil: [/qb]
Shyqyr qe kjo tema sht vetm per elbasanllijte se kush e di sa faqe do kishte vajt

jonida haka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Kici*:
[qb]
Fillimisht postuar nga jona84:
[qb] nuk kisha me thene gje me :wave: se dhe une brenda vijes verdhe te el jam ndaj skemi cte bejme...po thuaju ketyre te tjerve qe kane per te ardhur prap ketu...... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
o jona ene Fushemreti mrena cijes se verdhe eshte...

Po pate qef futi nji te przantume ne P.M ne po ta jap i kafe te Piazza ose ku te duash mekete rast.... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
sa per dieni fushe mbreti eshte jasht vijes verdhe po nuk jam aq larg une :tipsy: :tipsy: .....rrofsh per kafen po ke piazza gjete me ma dhone...nejse ka rendesi fjala mire.... /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga *Kici*:
[qb]
[qb]
Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb]
[qb] sa mir qe jam tironce :devil: [/qb]
Me shpi ne Kashar Hote? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
me shpi n'myslym shyri :devil: [/qb]
Shyqyr qe kjo tema sht vetm per elbasanllijte se kush e di sa faqe do kishte vajt [/qb]
rri se e hapa nven temen tjeter.. :devil:

Sallaku

Primus registratum

Hape per ata qe jane afer ose kane miq ne elbasan
Tema:Rreth e qark po jo ne elbasan /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

robo un jam na peqini /pf/images/graemlins/wink.gif goca tbukra ka peqini /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol:

jonida haka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga The Mistress:
[qb] robo un jam na peqini /pf/images/graemlins/wink.gif goca tbukra ka peqini /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol: [/qb]
ti kalo ke ajo tema qe do hapi hoti me idene e robos se peqini nuk ka te beje me elbasanin.. :thumbsup: :goofy:

Guest

eh po qe ashtu po them jam kavajse pra /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

kesi

Primus registratum

ej edhe una jam icik me origjine nga Elbasani.... :wave:

ameba

Forumium maestatis

[qb]
sa per dieni fushe mbreti eshte jasht vijes verdhe po nuk jam aq larg une :tipsy: :tipsy: .....rrofsh per kafen po ke piazza gjete me ma dhone...nejse ka rendesi fjala mire.... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Mire e ke ti jona rendesi ka llafi ... /pf/images/graemlins/wink.gif
Po meqe ra po llafi po deshe ta jap ene te Stafa i ri mrena ne Kala ose ku te ta doje e bardha zemer po vetem po u przantove ne pm se kafe virtuale kam pi sa jam lodh... :shrug:

jonida haka

Primus registratum

se mos dalim te njohur kete hall kam une...nejse rrofsh per kafen ti... tani me kenaqe qe do ma japesh kafen ke stafa...
harrova te them ky nicku jot afron gje me emrin qe te therrasin??? :thumbsup: :thumbsup:

kesi

Primus registratum

Ej...Stafa eshte ai lokali keshtu poshte nje pallati...apo ai qe eshte bere te kalaja :confused:

ameba

Forumium maestatis

[qb] se mos dalim te njohur kete hall kam une...nejse rrofsh per kafen ti... tani me kenaqe qe do ma japesh kafen ke stafa...
harrova te them ky nicku jot afron gje me emrin qe te therrasin??? :thumbsup: :thumbsup: [/qb]
jo mo lal nuk me therrasin Kici po nejse ti provokove zarin nuk ter heci /pf/images/graemlins/tongue.gif

Jepi anej nga P.M -te ne rrezik dalim te njkohur .... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

dedalus

Primus registratum

hej elbasoni po ku je more patriote.gjalle jeni akoma /pf/images/graemlins/tongue.gif .si shkon jeta atje ne elbasan se kam nja 2 vjet pa ardhe :confused: megjithate shpresoj qe te vij kete vere dhe te shijoj bukurite e mbinatyrshme te qytetit tone te dashur :devil: :goofy: :idea: .hajt shnet dhe pare te gjithve epbasanllijve :thumbsup: :kiss: :rockband:

ameba

Forumium maestatis

hajde bujrum se jena ne ne fushate zgjedhjesh ne mund te kete ndyshuar dicka deri ne vere /pf/images/graemlins/tongue.gif

dedalus

Primus registratum

hej njerez ckemi.si po ia kaloni andej nga elbasani.gjithcka gut?akoma fryn ajo era e krastes?po si nuk beri ndonje gje qeveria qe ta ndaloje ate ere.por nejse se ketu jemi si ithone ato.shnet leke dhe mundohuni ti thoni kryetarit te bashkise qe nuk e kam fare idene se kush eshte qe te ndaloje eren e krastes /pf/images/graemlins/tongue.gif

ermaliurnick

Primus registratum

ouuuuuuuuu si nuk e kisha pare kete une....pupupupupupu...ene una elbasanlli jam..ku jeni patriota...