Po Ku Jeni o Elbasanllinj?

hot

Hotgirl
Re: Po Ku Jeni o Elbasanllinj?

ngordh per pleqt skam ca ti boj.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

nfakt e kam nji dell nga elbasani po ti bish gjat e gjat /pf/images/graemlins/laugh.gif

symacja

Primus registratum

Hejjj.Une jam elbasanllije.Si patriote e flakte qe jam ju pershendes.Hajt shnet.
:kiss:

jonida haka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Elbasani nga i bie se nuk e di hiç una [/qb]
haha sa na bone me qesh....50 km larg tirones eshte...po tr e di ku bie????ca e ke pas gjografin more robo...... :devil: :lol: :lol:

ameba

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga symacja:
[qb] Hejjj.Une jam elbasanllije.Si patriote e flakte qe jam ju pershendes.Hajt shnet.
:kiss: [/qb]
Vallahi kshtu nga diaspora te gjithe patriote jemi po hajdeni jetoni per me shume se nje periudhe pushimesh ne elbasan dhe flasim pastaj bashke ... :cry:

P.S: Ene une ne elbasan jetoj meqe ra llafi.... :thumbsup: :shrug:

ameba

Forumium maestatis

Ca do te thuash me kete :wave: se nuk e mora vesh? Apo bjeri ti biem ... se neve nuk na prek dot realiteti i shqiperise... mendohu mire se ketu do kthen te gjithe ata qe jane jashte heret a vone... :wink:

jonida haka

Primus registratum

nuk kisha me thene gje me :wave: se dhe une brenda vijes verdhe te el jam ndaj skemi cte bejme...po thuaju ketyre te tjerve qe kane per te ardhur prap ketu...... /pf/images/graemlins/wink.gif

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jona84:
[qb]
Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Elbasani nga i bie se nuk e di hiç una [/qb]
haha sa na bone me qesh....50 km larg tirones eshte...po tr e di ku bie????ca e ke pas gjografin more robo...... :devil: :lol: :lol: [/qb]
4 me xhufka /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga jona84:
[qb] nuk kisha me thene gje me :wave: se dhe une brenda vijes verdhe te el jam ndaj skemi cte bejme...po thuaju ketyre te tjerve qe kane per te ardhur prap ketu...... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
o jona ene Fushemreti mrena cijes se verdhe eshte...

Po pate qef futi nji te przantume ne P.M ne po ta jap i kafe te Piazza ose ku te duash mekete rast.... /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

UN KTU JAM PO JU SPERGJIGJENI CPASKENI QEN :tipsy: :tipsy: :tipsy: