haha sa na bone me qesh....50 km larg tirones eshte...po tr e di ku bie????ca e ke pas gjografin more robo...... :devil: :lol: :lol:Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Elbasani nga i bie se nuk e di hiç una [/qb]
Vallahi kshtu nga diaspora te gjithe patriote jemi po hajdeni jetoni per me shume se nje periudhe pushimesh ne elbasan dhe flasim pastaj bashke ... :cry:Fillimisht postuar nga symacja:
[qb] Hejjj.Une jam elbasanllije.Si patriote e flakte qe jam ju pershendes.Hajt shnet.
:kiss: [/qb]
4 me xhufka /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga jona84:
[qb]haha sa na bone me qesh....50 km larg tirones eshte...po tr e di ku bie????ca e ke pas gjografin more robo...... :devil: :lol: :lol: [/qb]Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Elbasani nga i bie se nuk e di hiç una [/qb]
o jona ene Fushemreti mrena cijes se verdhe eshte...Fillimisht postuar nga jona84:
[qb] nuk kisha me thene gje me :wave: se dhe une brenda vijes verdhe te el jam ndaj skemi cte bejme...po thuaju ketyre te tjerve qe kane per te ardhur prap ketu...... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Me shpi ne Kashar Hote? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] sa mir qe jam tironce :devil: [/qb]
me shpi n'myslym shyri :devil:Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb]Me shpi ne Kashar Hote? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] sa mir qe jam tironce :devil: [/qb]