Pjeset e trupit qe i'u terheqin me shume...

bebi

Primus registratum
Re: Pjeset e trupit qe i'u terheqin me shume...

masi ka dal ftyra e ktij s'keni ca shkruni ma te kjo tema
:wub:
p07029m7xbh.jpg
HOW HOT IS THIS MAN :wub:

BISOU

Primus registratum

:lol: :devil: ahh mi Blue pse ja pret hovin njerzve ndoshta tani keta per kundra-veprim do na nxjerrin ndonje HOT HOT mama ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

hajd kush do filloj /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Bisou, un jam më shumë tek kjo kategoria tjetër:
*nje i krehur si president apo aristokrat Anglez te intrigon me fisnikerine e tij... /pf/images/graemlins/wink.gif

BISOU

Primus registratum

hhhmmmmmm interesting /pf/images/graemlins/laugh.gif

eusebio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] masi ka dal ftyra e ktij s'keni ca shkruni ma te kjo tema
:wub:
p07029m7xbh.jpg
HOW HOT IS THIS MAN :wub: [/qb]
S'kena se ça me shkru? :confused: ... ato q1 z'dijn me shkru, s'kan se ça me shkru, se t'tjert Munden me shtu q1 Aj Zotni aty n'foto (Zoti i dhasht drite atje ku asht :sleep: ...) ka ken pak Junkie... :rockband: Ah, at Hot do ta ndish ngaqi mund t'ken Spinello-n ala t'ndezun... :thumbsup:

bebi

Primus registratum

edhe nks ka pas spinellon ndez ka pas taketuke :wub: ku me e fik :wink:

junkie? ka ba histori n'muzike, ka thur kange me historina q1 shum as nuk i kan ndi ndojher sot mas 30 e sa vjetve q1 aj ka dek.

HOW HOT IS THIS MAN
jim_morrison_01.jpg
:wub: :wub: :wub:

eusebio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] edhe nks ka pas spinellon ndez ka pas taketuke :wub: ku me e fik :wink:

junkie? ka ba histori n'muzike, ka thur kange me historina q1 shum as nuk i kan ndi ndojher sot mas 30 e sa vjetve q1 aj ka dek.

HOW HOT IS THIS MAN
jim_morrison_01.jpg
:wub: :wub: :wub: [/qb]
Kang thur shumkush :idea: , por Junkie nuk desin /pf/images/graemlins/blush.gif ...

BISOU

Primus registratum

une mendoj se njeriu ka lirine e vet ne preferenca(Blue) dhe po ashtu te drejten e fjales(Scyroxas)...
por ne kete rast shikoj nje ndjenje xhelozie nga Scyroxasi :devil: ....
ndoshta ti ke deshire qe Blue te preferoje ndonje model tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif apo eshte thjesht shenje proteste si pjese e karakterit mashkullor /pf/images/graemlins/tongue.gif

I wonder /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

uhh bisou ta ndiva eren :wub:
ca m'ka frymzu ky JIM itesh, kam ba 3 pjest kryesore t'projektit per shkolle po thash po hedhi nji sy ktej e s'kekam gabu, ma ka ndi zemra se erdhe :wub:

Kang thur shumkush , por Junkie nuk desin ...

hmmm, e ke ndi kangen "The End"??? e din per ca bahet fjale? artistat e "t'mencmit" e asaj kohet e denune at kange dersa ai i spjegoj se u bate fjal per kompleksin e edipit :idea:

bisou, vetem xheloz nuk asht shiroksi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga BISOU:
[qb] hhhmmmmmm interesting /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ejjj, sa delikate tjetra. Faleminderit për mirësjelljen Bisou /pf/images/graemlins/laugh.gif .
À plus tard :wave:

BISOU

Primus registratum

Blue :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: I can't stop kissing you... ahhh this deliciously delicious lips /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

Kondra une mundohem gjithmone te jem delikate /pf/images/graemlins/blush.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po,po! E kam vënë re prandaj të pëlqej /pf/images/graemlins/laugh.gif (sa direkt tjetri /pf/images/graemlins/tongue.gif ). Dua të them që është një nga vetitë që më tërheq tek një femër. Por nuk është pjesë trupi.

BISOU

Primus registratum

hhmmm sa kendeshem nuk paske dale fare nga tema /pf/images/graemlins/laugh.gif

po mire po cfare cilesish te tjera te pelqejne tek femrat.. si atro fizike apo spirituale /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ja mi, që të dalësh edhe ti direkt masnej ë? /pf/images/graemlins/laugh.gif
I kom shkrujt përpara se ça m'pëlqe ke i femër.

(Içik e mushme e rrumullak ka mrapa,..... :idea: kaq /pf/images/graemlins/laugh.gif )

BISOU

Primus registratum

tani une sdi a te besoj apo mos te besoj ... se une i pashe te gjitha faqet e temes dhe ti ske thone asigjo per femrat gocat apo grate sido qe tia veme emrin /pf/images/graemlins/laugh.gif
prandaj tani duhet me na sqaru mire e mire se ashtu si thua ti nuk para del mire ne pah ajo qe kerkon /pf/images/graemlins/tongue.gif :devil: :goofy:

Kondrapedali

Kondrapedali

Nuk del mirë në pah ajo që kërkoj????? Un veç 2 gjëra kërkoj /pf/images/graemlins/laugh.gif të ketë të mrapme dhe të jetë içik e pashme. Të tjerat i takojnë "spirituales" siç the ti /pf/images/graemlins/wink.gif . Jo për gjë po duhet të kem mundësinë që ta mbaj kur të më hidhet në qafë dhe të mos detyrohem të kthej kokën që të mos e shoh /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Fiksim pastaj kam këmbët! Poshtë fare! Nuk e di po mbaroj t'i fërkoj dhe t'i puth :confused: .

(M'doli nami tani si pervers /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

P.S. Nuk më pëlqejnë femrat trupi i të cilave vjen si cilindër! Nuk arrij /pf/images/graemlins/laugh.gif .

bebi

Primus registratum

Nuk e di po mbaroj t'i fërkoj dhe t'i puth
:lol:
Kondre, ke harru "fourche" :lol:
Lum djali, ktu s'kerkohet attachment e variacioneve t'tuja n'momente deboleset, po forma, cilsi, ngjyra, sasi n'mnyra t'ndryshme matse :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Se ti psh mundesh me pas qef edhe me kafshu, po kur s'ke dham s'ke se si /pf/images/graemlins/laugh.gif

He, psh un e kam qef ritmik kur merr fryme :lol:

Bisu :kiss:

eusebio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BISOU:
[qb] une mendoj se njeriu ka lirine e vet ne preferenca(Blue) dhe po ashtu te drejten e fjales(Scyroxas)...
por ne kete rast shikoj nje ndjenje xhelozie nga Scyroxasi :devil: ....
ndoshta ti ke deshire qe Blue te preferoje ndonje model tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif apo eshte thjesht shenje proteste si pjese e karakterit mashkullor /pf/images/graemlins/tongue.gif

I wonder /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
T'asht xgjigj Blue(thnx 4 the assistence /pf/images/graemlins/wink.gif ) bajagi kjart... :sleep: Ah, deshirat e mija i realizoj gjithmon...Blue m'asht deshmitare :devil: