Pjeset e trupit qe i'u terheqin me shume...

Anana

Primus registratum
Re: Pjeset e trupit qe i'u terheqin me shume...

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Vallai ato femrat qe kane te ndenjurat pet fare nga te ulurit me hekin petllen vedit.. [/qb]
Si behen te ndenjurat pet nga te ulurit? Une e dija se ato jane sic ti ka bere mami.

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Oliver:
[qb]
Fillimisht postuar nga Rozalina:
Dmth asnjenen prej ktyne si ke a? [/qb]
Ncuk /pf/images/graemlins/frown.gif [/QB][/QUOTE]

Epo do kesh bukuri te brendshme atehere. Na trego nji foto.

eis

Primus registratum

Une kam fiksim "buzeqeshjen" dhe "syte" e bukur!
Kurse te tjerat vijne me rra(ll)e. /pf/images/graemlins/wink.gif

Tanja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SHENJTOR-i:
[qb] Syte, Goja, Floket, Barku, Vithet, Thithkat, etj... [/qb]
shkurt thuj te gjitha.... lol

hmmm kurse un....te gjith trupin

eusebio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Ua tamam si une e dashke, vetem nje cike me te gjate ketej nga une. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
t'lumte dora q1 ke shkru se e don pak ma t'gjate se Rozalina, se kjesh tyj shku me marr sharren e me ba punime n'vedi.... /pf/images/graemlins/wink.gif

beb

Primus registratum

e para se din gjatsin qe don rozalina.
e dyta, nuk na the scYroXas, ca deshte me fut n'sharre, se burra sakata s'don kush ... me pre kamt s'bahet fjal iher se s'rrin n'kamb, ik nji mundsi ashtu :lol: me pre kryt asht pak ma e pranushme, se burrat kryt e zevendsojn kollaj :lol: :lol: :lol:

fkvllaznia

Primus registratum

Qa me pelqen mu prej nji femnes .....
Gjithcka vetem te marrin frym /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
He mor e ju se jam tu u tall .

Pjeset qe me terheqin me shum jane: qafa ,sytë (ose me mire te them shikimi), pastaj te jterat vijne me rralle /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nexho Shabani:
[qb] Qa me pelqen mu prej nji femnes .....
Gjithcka vetem te marrin frym /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Pjeset qe me terheqin me shum jane: qafa ,sytë (ose me mire te them shikimi), pastaj te jterat vijne me rralle /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
T'tjerat vijn ma rralle apo me rradhe? :lol:
Shyqyr q1 fjalt "koral" e "perle" :book: psh, nuk fillojne me t'njejten germe, se kshtu gjindja pat me thirr edhe gurt e cmushem, tjeter per tjeter! /pf/images/graemlins/laugh.gif

eusebio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Venuss:
[qb] e para se din gjatsin qe don rozalina.
e dyta, nuk na the scYroXas, ca deshte me fut n'sharre, se burra sakata s'don kush ... me pre kamt s'bahet fjal iher se s'rrin n'kamb, ik nji mundsi ashtu :lol: me pre kryt asht pak ma e pranushme, se burrat kryt e zevendsojn kollaj :lol: :lol: :lol: [/qb]
Ala s'ta kan msu ty Rrush q1 na Mashkujt kena 2 krena... Biologji tamarrsha, Biologji... :book:

beb

Primus registratum

prandej t'thash preje kryt pra e mos prej kamt se rradakja si duhet gja fort burrave :lol:
edhe mos na permend rrushin se si ka ardh ala koha e at t'importit s'na e kande :lol: :lol:

eusebio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Venuss:
[qb] prandej t'thash preje kryt pra e mos prej kamt se rradakja si duhet gja fort burrave :lol:
edhe mos na permend rrushin se si ka ardh ala koha e at t'importit s'na e kande :lol: :lol: [/qb]
Po ti ulu prej Malit e hajde ktu n'qytet ku nuk ka mungu rrushi kurre... :thumbsup:

fkvllaznia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Bleu:
[qb]

Pjeset qe me terheqin me shum jane: qafa ,sytë (ose me mire te them shikimi), pastaj te jterat vijne me rralle /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shyqyr q1 fjalt "koral" e "perle" :book: psh, nuk fillojne me t'njejten germe, se kshtu gjindja pat me thirr edhe gurt e cmushem, tjeter per tjeter! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Naqe me na e ba hallall me rradhe ne kuptimin nje mbas nje .
Edhe dicka tjeter me fal per injorancen por njat "batuten" per koral e perle se kuptova mir por nejse .

Shendet e pare

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga scYroXas:
[qb]
Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Ua tamam si une e dashke, vetem nje cike me te gjate ketej nga une. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
t'lumte dora q1 ke shkru se e don pak ma t'gjate se Rozalina, se kjesh tyj shku me marr sharren e me ba punime n'vedi.... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:lol:

ti mos i ban aq shum reklam vedit he burr

Garuzhda

Primus registratum

Ne rast se flasim per pjeset e trupit, tek nje vajze me pelqen eleganca e saj, siç thojne te vjetrit ma mire koc dhe me lepi sesa mish dhe me u ngi /pf/images/graemlins/smile.gif

Floket e gjate , syte jeshil, pak esmere , e gjate , masat 90/60/90 /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Bleu:
[qb]
Gjithcka vetem te marrin frym

Pjeset qe me terheqin me shum jane: qafa ,sytë (ose me mire te them shikimi), pastaj te jterat vijne me rralle [/qb]
Shyqyr q1 fjalt "koral" e "perle" :book: psh, nuk fillojne me t'njejten germe, se kshtu gjindja pat me thirr edhe gurt e cmushem, tjeter per tjeter! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Naqe me na e ba hallall me rradhe ne kuptimin nje mbas nje .
Edhe dicka tjeter me fal per injorancen por njat "batuten" per koral e perle se kuptova mir por nejse .

Shendet e pare [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif
Jeeee, maroj ajo pune tesh, jepi kshtu formet buzve /pf/images/graemlins/laugh.gif se ktu dyrnjaja flasin per gjana t'mira :goofy: !

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Pilivesa:
[qb] Une si femer vleresoj me shume trupin femeror, por edhe tek trupi i nje mashkulli me pelqen eleganca, kofshet e forta me muskuj te bukur qe kur te shtrengojne trupin ne krevat, o Zot, nuk ka ndjenje me te sigurt, me pelqejne gjithashtu tek nje mashkull shpatullat e gjera, beli i holle, bycka rrumbullake, dhe kraharori me pak qime, djema, nuk ka gje me seksi sesa nje kemishe e bardhe tek nje mashkull me gjoks pak leshtor (Kur i ka lene disa kopsa hapur), pak leshtor po them, jo te tepruar si orangotango, ama dhe pa qime fare s'ka lezet, se duket mashkulli si cunak.
Ne Fyttyra e nje mashkulli me pelqejne veshet e vegjel, syte e shkruara ose te gjelbra ose blu, buzet e plota dhe te buta, lekura e lemuar, pa mjeker, pa mustaqe dhe hunda si e Skenderbeut.
A ka ndonje nga ju qe i permbush keto kriterie, qe ta nxjerrim Mr. Albforumi. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ne tan kete teme vetem Pili me keka afru me pak ndryshime te vogla

hunden se kam me hark si Skenderbeu po leshin ne gjoks po /pf/images/graemlins/wink.gif

Pili po nuk pati problem per kaq na ban me dite :rolleyes:

S6T6N6

Forumium maestatis

tush!

kur te pashe q1 kishe shkrujt tek kjo tema, menova se pjesa e trupit q1 te pelqen ma shume asht ... Berisha :lol: :lol: :lol:

tushi

Valoris scriptorum

ta kisha dit se po ndryshon kaq shume(per mire) kisha shit edhe teshat e shtatit e se kisha lan pa ta gjet nji dashnore :rolleyes:

jo teshat jo se ather t'kishte pelqy ndoj pjese trupit :smash: