Pjeset e trupit qe i'u terheqin me shume...

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Pjeset e trupit qe i'u terheqin me shume...

Pusho mi ti mos mi qit t'palamet /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Bisou, se kisha harru me t'hon që mu nuk m'intereson të fitoj venin e punës, më mjafton që t'më vejnë në provë :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .

BISOU

Primus registratum

KONDRE, MA LEXO PAK FIRMEN TIME TE LUTEM /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

TEK MESHKUJT ME PELQEN SINQERITETI /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Vallahi per Firme e paske t Papame sic Je Vete ...MOs me Dal ka Tema mu m Terheq Kerthiza po jo kur e qisin n Selamet Femrat tani vERES PO kur e Zbuloj vete ...

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga BISOU:
[qb] KONDRE, MA LEXO PAK FIRMEN TIME TE LUTEM /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

TEK MESHKUJT ME PELQEN SINQERITETI /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sa e ke adresën ene numrin e telefonit Bisou /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

BISOU

Primus registratum

sa here te kam thene qe gjerat personale jepen vetem me PM /pf/images/graemlins/laugh.gif

po ashtu meshkujt me takt direkt me friksojne pak :devil: :goofy:

Kondrapedali

Kondrapedali

Ça t'boj un ty që s'i lexo PM :shrug: ? Pastaj nuk jam shum direkt po kshu boj kur fryhem ose kur më merr era /pf/images/graemlins/laugh.gif .

bebi

Primus registratum

per dolken:

(kto dy dit m'asht dasht me shku n'Victoria per ty :tipsy: )
Çfar gjanash t'mira ka pas perpara, po un shkova tesh q1 kan maru :confused:
qe ku e ke dolke simas kerkeses tande
UN & Travis Shepparton, April 05 /pf/images/graemlins/laugh.gif

Travis_Fimmel_14.jpg

edhe 1 tek pull :goofy:

travis_fimmel_crave.jpg

Now women CRAVE! :goofy:

kondre, mos ma ngacmo Bisun, se nuk asht buk per dhamt tuj :wink:

ps: dolke, qe ku ke edhe t'dhanat. ma shum se kaq s'kam ça me ba per ty

Name: Travis Fimmel
Birthday: 1979 Jul 15 Eyes: blue-green
Hair: dark blond.
Height 183cm (6'0"), Waist 81cm (32)

Kondrapedali

Kondrapedali

Pse Blue, a po t'duken t'prishun dhamt e mi a /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Manej un nuk po e ngacmoj Bisoun veç po e gjuj ka pak /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Bisou, bizou :kiss: .

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Po mi Hajrie, nji tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Alamet çuni, 1,83 cm i gjatë, 82 kg. Sytë jeshil në bojqielli, flokët gështenjë por në verë marrin një të thekur bjond /pf/images/graemlins/laugh.gif . Modeli më i përdorshëm i flokëve është ai i aristokracisë angleze por nuk do të thotë që nuk ndryshohet /pf/images/graemlins/laugh.gif . Jam sportiv por nganjëherë i vij hakut edhe divanit. I shoqërueshëm kur jam pa nerva dhe tepër i ndjeshëm përsa i përket çështjeve personale /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Pak i martuar dhe vetëm me një djalë.
Të interesuarit mund të njoftohen në gazetë ose në rubrikën "Shkodërlocja jonë (shkodraonline.com) » Pjeset e trupit qe i'u terheqin me shume..." të Albforumit /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
Pak i martum keke ti dmth, edhe me femi, ja sdurohet kja /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

O Blue te henksha buzkat /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti e di qe me ka ardhur ne zyre disa here ky mua /pf/images/graemlins/tongue.gif mos ki merak se skam lon asnjonen ta kapi me dore... i thashe shifeni me sy e plasni me zemer se ket e ka njona Australiona :kiss:

O Kondra e pse me te gjujtme ti une kam qejf oce oce xhan xhan xhan :confused: :angel:

Kondrapedali

Kondrapedali

Po pra, kjo o e gjujtme me oçe oçe :wub: jo me :smash: . Un ta kam than që nuk jam i egër po i but si zog pule /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Rozalin, nuk prish pun maj se s'u ba kjameti për pak martes edhe vetëm nji fmi /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] per dolken:

Travis_Fimmel_14.jpg

edhe 1 tek pull :goofy:

travis_fimmel_crave.jpg

Name: Travis Fimmel
Birthday: 1979 Jul 15 Eyes: blue-green
Hair: dark blond.
Height 183cm (6'0"), Waist 81cm (32)
Qyyyqa, ca qeka ky tek pulli mi? :kiss: Shyqyr qe na sollet nji persmbari se andej nga klubi Tirona na kane nxjerr njonin qe qesh si gay. Vetem ato sqetllat si paska rrujt icik ky.

Nejse, rrofsh blue se na kenaqe syrin :wave:

Princesha

Primus registratum

[qb] Po pra, kjo o e gjujtme me oçe oçe :wub: jo me :smash: . Un ta kam than që nuk jam i egër po i but si zog pule /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Rozalin, nuk prish pun maj se s'u ba kjameti për pak martes edhe vetëm nji fmi /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
shkodran keke ti mar dreq a /pf/images/graemlins/smile.gif

po edhe i martum edhe me ke dal kandidat per cjap, po me keto te dhana te kqia, pa na xjerr naj foto nuk na mashtron rahat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Roz, derri merret n'thes maj. Dashke me pa dhe fotografija ti. Tan aj kallup jam :rolleyes: .
Manej, un nuk kam vu kandidatur ktu maj, vetem i interesoj disave /pf/images/graemlins/laugh.gif . Jam magnet, s'ke ç'thu /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb] Roz, derri merret n'thes maj. [/qb]
Nga ta kuptoj une tashi qe kte me siper e ke thene se kshu e thote populli dhe jo se i je referu vetes ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Kondre, n'daç me provu t'kunderten çiti n'shesh t'burrave! Un per vedi nguli kam se t'prishun i ke /pf/images/graemlins/laugh.gif !
Çfar magnetit mor, pse a t'duket kompliment ty, me t'than *S'keke gja* :lol:

Yllke, tek pull se din ça dmth? :eek: Ta po t'xjerrin shkodrant tek pull me ta msu /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Bizuuu zu-zu :kiss:

Dolja ku asht? Se m'bani me pru tan at :eek: aty e s'asht duk ktej parit :idea: :smash:

eusebio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] m'fut n'shteg se paskam harru :idea:
plakesh ti e filloj me harru un, ncncnc /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillo te muji Prill...Blue /pf/images/graemlins/wink.gif

bebi

Primus registratum

çfar koinçidencet, kena postu prejherit :idea:

XING :kiss:

eusebio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BISOU:
[qb] o ti shoku Shirokas /pf/images/graemlins/laugh.gif ... Une ketu nuk jam ne gjykate e po kerkoj deshmitare...
une dua qe ti me pak fjale te na sqarosh situaten e krijuar... por ama duhet me qene i drejte pa hile pa mshftsina e ku ta di une...
na thuaj se pse ti insiston qe Blue mos ta pelqej ate person per te cilin ajo ka debulese /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Bisou (Zonjushe/Zonje), fjalen Shok t'lutem mos e perdor ma me mu... N'asnjenin prej shkrimeve t'mija nuk kam insistu q1 Blue t'mos ta pelqeje, ose mos t'ket debulese At Junkie-n... :confused:
Njaty n'fund t'rruges asht nji dyqan Xhyslykesh...t'shoqnoj un po pate marre me shku vetem... :devil:
S'kam sesi mu msheh se s'jam i vogel, e krejt i drejt flm Zotit... /pf/images/graemlins/wink.gif