Pjeset e trupit qe i'u terheqin me shume...

bebi

Primus registratum
Re: Pjeset e trupit qe i'u terheqin me shume...

m'fut n'shteg se paskam harru :idea:
plakesh ti e filloj me harru un, ncncnc /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

o ti shoku Shirokas /pf/images/graemlins/laugh.gif ... Une ketu nuk jam ne gjykate e po kerkoj deshmitare...
une dua qe ti me pak fjale te na sqarosh situaten e krijuar... por ama duhet me qene i drejte pa hile pa mshftsina e ku ta di une...
na thuaj se pse ti insiston qe Blue mos ta pelqej ate person per te cilin ajo ka debulese /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Eeee eshte anallim loje me dead people /pf/images/graemlins/laugh.gif .....dum njerez alive..mundesisht Bluje CK models /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

Tani per shokun Kondra:
:lol: :lol: po ti qeke shume i mire /pf/images/graemlins/laugh.gif me te pas ty ne shpi u kenoqke me masazh :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif
po mire mire se spaske as shume pretendime vec me qen icik e mire, aq sa ta pranojne syte me u pa, po ska shume rendesi.....
hhhhmmmm tani i ka hap rrugen vetes se tani munden me ardh shume femra mas teje me keto kerkesa qe ke ti... ekziston nje shumice e mire me keto cilesi :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

bebi

Primus registratum

dolke e kam lerg tesh :cry:

se po e xuna, ill take of his CK's :goofy: se na lodhi just showing them off :mad:

dolke, ban sevap me mu e mos m'lyp gja, ose lypi shiroksit masi je ktu se asht ma kavalier se un, 1 rrug e dy pune ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

Blue pse qan zemer... kush te ka merzit...

ahhh mesiguri ky Shiroksi :smash: :smash: qe vec mos e kapsha noi here se ja rregulloj une qejfin atij :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :smash:
ku eshte mcef se spo vjen me kthy pergjigje /pf/images/graemlins/laugh.gif ....

bebi

Primus registratum

ishtu e ka ky, mCifet :lol: po mos u merzit se kadal kadal e xjerr kryt :smash:
ky njat don me e kap, kujdes se asht akrep /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: un po flitsha per at q1 don dolka n'foto me mu /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

:lol: :lol:
E mi Bisou e shef ti sa i holl tjetri /pf/images/graemlins/laugh.gif . Po ene ti e kapshme si lepri qeke /pf/images/graemlins/laugh.gif .

bebi

Primus registratum

kondre, ku e ke resume-n ? :rockband:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]

Lum djali, ktu s'kerkohet attachment e variacioneve t'tuja n'momente deboleset, po forma, cilsi, ngjyra, sasi n'mnyra t'ndryshme matse :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Se ti psh mundesh me pas qef edhe me kafshu, po kur s'ke dham s'ke se si /pf/images/graemlins/laugh.gif

He, psh un e kam qef ritmik kur merr fryme :lol:

Bisu :kiss: [/qb]
Ngjyra e bardh m'pëlqen Blue! M'pëlqen edhe që t'marri frym po pak randsi ka a asht ritmike frymmarrja /pf/images/graemlins/laugh.gif . Sa për pun kafshimi un nuk pretendoj me thy lajthija kshuqi edhe pa dham kryhet puna /pf/images/graemlins/laugh.gif .

BISOU

Primus registratum

E shof e Qazimo e shof :lol: :lol: .....

Rezumen ju lutmi :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Ngjyra e bardh m'pëlqen Blue! M'pëlqen edhe që t'marri frym po pak randsi ka a asht ritmike frymmarrja . Sa për pun kafshimi un nuk pretendoj me thy lajthija kshuqi edhe pa dham kryhet puna .
Ahhh, s'keke gja :sleep: !

H

harap

Guest

Me pelqejne kambet se mbajne ere te mire /pf/images/graemlins/smile.gif

SkenderbegaS

Primus registratum

MU M PELQEJN "LEPURUSHET" kam qef me dal me gjujt me zagar :goofy: kam +1 qifte t mir ....
gjys automatike 8-she :tipsy: :wink:
----
u ngatrrova m pelqejn vesht ....te...nji :angel: :wub:

Kondrapedali

Kondrapedali

Po mi Hajrie, nji tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Alamet çuni, 1,83 cm i gjatë, 82 kg. Sytë jeshil në bojqielli, flokët gështenjë por në verë marrin një të thekur bjond /pf/images/graemlins/laugh.gif . Modeli më i përdorshëm i flokëve është ai i aristokracisë angleze por nuk do të thotë që nuk ndryshohet /pf/images/graemlins/laugh.gif . Jam sportiv por nganjëherë i vij hakut edhe divanit. I shoqërueshëm kur jam pa nerva dhe tepër i ndjeshëm përsa i përket çështjeve personale /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Pak i martuar dhe vetëm me një djalë.
Të interesuarit mund të njoftohen në gazetë ose në rubrikën "Shkodërlocja jonë (shkodraonline.com) » Pjeset e trupit qe i'u terheqin me shume..." të Albforumit /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Qeke martu dhe ti? Ajt ngushellime. [/qb]
Kush u qajt mi! Masnej pse e kam vu ktu resumen (Curriculum Vitae) /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

BISOU

Primus registratum

ahhh mo shoku Kondra....
Sa here te kam thene qe ne RESUME duhet me genjy mire e mire me marr venin e punes :smash: ... poti drejt e drejt si puna e ......
hajt tashti skam si tndihmoj une /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
spo e marr vesht... nje dite e hap deren nje dite e mbyll :eek:
ti e di qe gocat i kemi te ndjeshme... po nejse ndoshta nonjona ka qejf burrat e martum /pf/images/graemlins/laugh.gif
se edhe ata jane sexy /pf/images/graemlins/tongue.gif e ndonjehere e pa kapshmja te terheq me shume :devil: ... le te shohim reagimin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

E shef ti që paskam harru me e vu ke rezumeja që jam i ndershëm unë :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Pastaj me sa kam vënë re këto vitet që kam qen i martuar, sikur kam pas më shumë sukses. Nuk e di a ka të bëjë me faktin që jam bërë "i paarritshëm" qapo se më ka hypur një nur i veçantë nga dashnija për gruan /pf/images/graemlins/laugh.gif . Le pastaj kur dal me çunin që s'bëj dot dy metra pa i kthy buzëqeshjen ndonjërës :angel: . Dhe më pëlqen gjithnjë e më shumë të dal me çunin :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Guest

Kondre,qenke kthy, ne objekt bisede..
Hajde "Moll e ndalume" hajde... /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Per te mos dale nga tema..them Floket.(quhet besoj) /pf/images/graemlins/laugh.gif