Pjese nga Ditari qe nuk mbaj...

alinos

Forumium maestatis
Re: Pjese nga Ditari qe nuk mbaj...

pushteti eshte si puna e asaj varesise qe sa me shume te kesh, aq me shume do.
Sot u ula per nje krep me dike qe punon shume, por qe s'mund te flase per punen e tij, dhe ne te njejten kohe s'ka c'te flase tjeter sepse i eshte reduktuar jeta sociale, keshtu qe ndejtem pothuaj pa folur. E te mendosh se prej natyre nuk i mbyllet goja, osa ndoshta jam une ajo qe tashme nuk do te nxise me biseda... /pf/images/graemlins/shrug.gif

Danae

Primus registratum

I really appreciate reading some of your thoughts and written opinions finding myself so near sometimes, but yestarday for me it was just quite near being a perfect day.I'd like you to have one tomorrow.
te perqafoj fort te thene alla shqiptarçe /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

i have stopped believing in dreams and hope you will never become like me in this respect.
perqafimet e ngrohta i mirepret dhe mbreti/mbreteresha /pf/images/graemlins/smile.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif

Danae

Primus registratum

me too, i have stopped believing in dreams...
is more than a year, or maybe too, when i discovered that my dream was not suitable for me, since then i just work for builting my life and not my dreams, i just have some projects now:)
and some very nice pragmatic days.
baciii

Tan

Primus registratum

Ditari juaj nuk di shqip keshtu /pf/images/graemlins/confused.gif

alinos

Forumium maestatis

pse njerezit veteftohen aty ku nuk ka hapesire dhe llogjike shtesash??? S'kuptoj arsyetimet e njerezve te sotem, s'kuptoj as mungesat e koherences, s'kuptoj asgje, s'kuptoj...

Petalke my dite was as kaka as any other day...

ere

Primus registratum

Vetmia me ka pelqyer te jem e sinqerte...se di perse ndoshta keshtu eshte natyra ime..
Por sonte jam vetem dhe kjo vetmi nuk me pelqen...Ne dore mbaj filxhanin e cajit..London magic luan muzik romantike...deshiroj dike te kisha prane...nuk ka rendesi se ke?! ...dike te me falte 1 perqafim e une te ndihesha mire...dhe pse jo te largoja vetmine...dike qe te ndiente zemren time teka trokiste afer kraharorit te vet..dike te me peshperiste embel: .....a je me mua....!

alinos

Forumium maestatis

keni ndonjehere pershtypjen sikur keni bere shume pune gjate dites, por qe nuk duket sikur ke bere gje? E megjithate ndjeheni te keputur?
Ashtu ndjehem sot, dhe eshte vetem gjysma e dites...

S6T6N6

Forumium maestatis

dita mbaroi fatmiresisht... i dashur ditar qe nuk mbaj sot spo te shkruaj se qenka bere neser ora ka kaluar 1... /pf/images/graemlins/frown.gif

Guest

Gjithcka qe duket ne pamje te pare e komplikuar apo e zhdervjelle, s´eshte gjithmone e tille.
Ndaj i hedh nje veshtrim te dyte, sepse e di qe syte s´do te me tradhetojne.
Te shkruash per nje dite disi e veshtire, te flasesh, akoma me e veshtiire...
Te thuash e jetova...Hmmm, ky eshte qellimi!

belle

Primus registratum

...15...14...13...12...11...me shume emocione po e bej kete numerim...

...me merr malli...sot me shume se heret e tjera...

...pse iken nganjehere nga une ne nje menyre qe me tremb shume? Une po vazhdoja te flisja nderkohe...por ti nuk ishe me aty...

...po te le tani ne paqen qe kemi shpikur per njeri-tjetrin, por do rikthehem neser, me me shume mall...

Landa

Forumium praecox

Mengjeset zhurshme te Tiranes. Neper rruge te shoqerojne kokteje parfumesh te cdo llloj te embla te forta te idhta te tharta si yti duash e per muzike te shoqerojne takat e gocave e grave qe kur i afrohesh bllokut duket sikur muzika lartesohet sepse aty ndien taka hekuri druri etj..... Sot eshte dy nentor. Kot fare skam asgje per te bere asgje per te me motivuar qe te eci perpara. A po tek puna duhet qe te punoj vendshe sot sepse kam shume gjera te lena ne tavoline qe presin kur ti prek prape me dore. U bene kaq kohe pa te te pasur afer pa folur me ty. Me ka marre malli kaq shumeeeeeeee sa sdi ta them dot po e di qe sdo vish me kurre.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Kur kerkon pasoja : kthehi syte mbrapa dhe shkruaji ne tru ato qe ke bere me para,shiko ku e ke treguar miresine tende,shiko ke ke lenduar me shume...mbase mbase do gjesh gabimin e vertete.Kur te mos jesh i sinqerte me njerezit sigurisht qe sdo te te besojne me....Keto mendime me vine tek lexoj fjale te shperndara.Sot isha ne palester,me ne fund po shoh rezultatet e punes sime te vrullshme.Gjithcka qe bej me kenaq.Arrita me pune te kenaq vetveten ,ate vete qe dikur e kisha humbur.Ah ta di dashuria ime sa shume kam shkruar per te ketu,e sa shume ka ndikuar ne jeten time.Tashme kam kaluar ne nje stad te jetes sime,ne ate stad kur jam e pergatitur dhe aspak e frikesuar te bej gjithcka me serioze se kurre,te te kem prane perjetesisht.Sdua te denohem per dashurine time per ate persosmeri qe dua ta coj deri ne fund te jetes sime.I ndjej momentet qe me kalojne neper mend e zemer dhe qaj per ato qe le pas,do doja me gjithe shpirt te mos mbaronin kurre!O zot sdua te mendoj kurre fundin!

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown">Dearest D.
It happens that at a certain moment one gets so much afraid of what the future brings, so much afraid. It happens that you see a monster behind every corn and cross hands over the face not to see. Become short of breath, wanton of a small space where to hide and prevent every attempt of brain to think and contemplate. No brain needed at the moment. Post the dont-disturb card... no room service for now... not hungry, only longing for calm and serenity. I'm facing my monsters... so many have come to celebrate their day... day of remembrance and my persecution of self... Exhausted so much... forced to confront to talk and argue... No grounded arguments to hold back fear... You my everlasting monster, why have you grown so big... so horrible... so scaringly unbearable...
</font>

Guest

Nese do ta dija, qe leximi i asaj letre do te sillte nje ndryshim aq pozitiv ne jeten time,
mbase do te vrapoja une tek ajo leter dhe jo ajo, tek une...
Nuk pash adrese, por vetem me terhoqi ajo pulle e vendosur paksa shtremet, ne kend te zarfit...
E hapa e shkujdesur dhe kerkova te lexoj rreshtin e fundit qe ish nenvizuar, pa lexuar ende te parin...
Me pushtoi nje padurim, i cili thjesht bente te pamundur faktin, per te qene e heshtur...
Vrapova tek telefoni, per ta ndare gezimin e dites se sotme...

Guest

Bora e pare... /pf/images/graemlins/wub.gif 25.11

Shtroi aq heshtur gjithcka, sikur ta dinte qe po e sodisja, vetem ne dy ore.
Hmmmm, sa bukur...
Kudo nje bardhesi e virgjer, ende e pa shkelur nga kush.
Dola dhe e preka...
Mu shkri ne doren e ngrohte, sikur donte te me thosh´
"merrme brenda tek ti" ...
Bora e pare shtroi...
Gjuajta nje top tutje, duke u kenaqur si femije...
Neser s´do te kete bukurine e sotme...do te filloje te shkelet...

abs

nuk e di...
E bardhe...

Ajo eshte e bardhe, e holle, tek zbret poshte, lekundet lehte, e bashkangjitet me te tjerat elegant e heshtur me bukurine e nje lulebore…
Ajo eshte e bardhe, e pafajshme, e fresket, e sapoardhur, e magjishme, stoliesshem zbret me nje heshtje kumbuese e ze vend me modestine me te madhe ngjit e ngjesh me njera tjetren, solidarizueshem, njebashkuar, e thjeshte dhe aq e bukur…
Ajo eshte e bardh, e brishte, si velloja e dashurise, qe te ban blind, e gjithcka te duket e bukur, fluturuese si pjesezat e saj te njepasnjeshme…e te zgjon endrrat nga cdo thellsi labirinthi, te detyron deshirueshem te bashkohesh me te, ajo eshte e mire, e dashur e bukur…
Ajo eshte e bardh, e veshtroj, s ngopem, me jep nje ndjesi krahfluturuese, si ne endrrat, duke marr pak hov, e me krahe te hapur fluturimthi duke perfshi boten ne krahet mij, kaq te vegjel, bashkuar me tuajit…solidarizueshem, sepse …
Ajo eshte e bardh, e ngrohte, si nje sonate, qe te pershkon kapilaret ne nje tempo te padukshme, e nje ze qe te takon vec ty - ne shkembim, ajo eshte e bardh…
Ajo eshte e bardh, i jep drite nates, i jep shpres errsires, ajo eshte e bardh…ajo eshte drite…
Ajo eshte e bardh, e marr ne dore, papritmas nje freski perqafon qenien ,ajo me zbukuron- ndersa marrim japim ngrohtesi-freski…ajo ndrit per bukuri…
Ajo eshte e bardh, neser do gezoje shume njerez qe tashme flejne gjume, sa andrra do zgjoje me bardhesine e saj…sado dite-ore qe te rrije,prapseprap ajo mbetet prap vec e bardh…

-----------------

<font color="pink">I /pf/images/graemlins/wub.gif Nature </font>

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: E bardhe...

Tirane : 25 nentor 2005
U ngrita ne mengjes,jashte nje i ftohte tmerr,nje i ftohte i frikshem.U mbeshtolla ne krevatin tim si te vetmen menyre per tu ngrohur.U be mese nje muaj qe nuk ka drita asnjehere kur ngrihem ne mengjes.Behem gati te dal,dhe behem gati ne erresire.Me vjen te shperthej brenda meje.Mallkoj neper dhemb se di ke.Pse te kemi fatin te lindim ne kete vend te varfer e skemi forcen te themi boll.E urrej sot vendin tim,e urrej popullin qe e perben kte vend te ngurte ku dhe Zoti harron te hedhe ca pika uje.E urrej faktin si pershtatemi me cdo gje,na thone sdo kemi drita dhe ne qendrojme te perulur ne vend qe te kerkojme te drejtat tona,ato te drejta te paguara me djerse,e urrej faktin qe na trajtojne si kafshe ,ku skemi as kushtet minimale te jeteses aty ku deshira per tu larguar eshte mendimi i pare qe te vjen ne koke.Me vjen te qaj kur shoh si tallemi dhe me veten tone.Ahh kur do mbaroje dita qe te mos pendohemi qe kemi lindur.Nuk besoj se ka me shpresa...

alinos

Forumium maestatis
Re: E bardhe...

Tirane 14 dhjetor 2005

me jepni laps e leter se kam per te shkruar...
po pse me yndyre kjo letra? po pse pa maje ky lapsi?
me jepni dicka te shkruaj, nje leter pa yndyre e nje laps me maje...

Eugidia

Primus registratum

Sot perpiqem te jem e qete. Sillem sikur neser nuk do te ndodhi asgje, por neser ndoshta do te gaboj. Edhe pse e di qe eshte dicka e ndaluar, vazhdoj. Kam thene "kurre" shume here, por neser jo, nuk mundem me. Ndihem bosh dhe dua ta leshoj veten. Ne dreq te vene parimet e mia! Ndoshta do te pendohem. Nuk e di, nuk e di. Ndoshta Zoti do te nxjerri nga goja ime fjalet e duhura dhe do ta ndaloj perseri zemren te thote ate qe ndien, dhe nese nuk e ben, atehere ndoshta vete Zoti deshiron qe une te gaboj.
Mjafton nje fjale dhe gjerat do te vertiten pastaj shume shpejt dhe une e di qe nuk do jem me ne gjendje te kuptoj.
Sot qesh, flas, jetoj, por brenda jam e vdekur.
Pikerisht sot do doja ta dija ditarin e jetes time in advance.