Pjese nga Ditari qe nuk mbaj...

Ema

Goddes
Re: Pjese nga Ditari qe nuk mbaj...

/pf/images/graemlins/smile.gif
Fjalet lart jane te miat,mbi borges.Mua me ka tronditur.:D
Pastaj eshte copez,mendimi eshte i gjate por petoja,ndaj keshillova librin direkt.

Po qe se jeni pa pune ju keshilloj Daten 6 gusht,Rome.Madonna ne Koncert.Lutuni te gjej bileta /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s:pastaj eshte dhe santana me 17 korrik /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Saudade
Une s'jam pa pune por nuk mund te rri pa shku me pa santanen, nqs ke mundesi te mi gjesh datat e koncerteve neper europe te santanes, do ta dija per nder.
Nga Roma smund te vije, kete vere te pakten /pf/images/graemlins/shrug.gif

@d@

Primus registratum

Hi Ditar..
Askush s'pergjigjet /pf/images/graemlins/frown.gif se ne fakt une s'mbaj ditar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fundja pse duhet te shkruaj dhe rilexoj dicka qe perseritet?. Si mund te shkruaj dhe rilexoj dicka, qe mezi pres ta harroj? Nje monotoni dhe dhimbje gerruse qe le gjurme te thata. Jo nuk shkruaj! Nuk shkruaj, se e di qe kjo do me coj drejt pjeseve te brishta te shpirtit tim, qe me qellim i kam vene ne vende te errta. Nuk mundem ti zgjoj dhe ti bej propagane per gjera dhe premtime qe si mbaj dot. E vetmja qe smund te zgjenjej dot eshte VETJA.
Keshtu i dashur ditar mos me shiko shtrember kur une eci mendjemadhe para teje. NUk jam siperfaqsore sic mund te mendosh ti .Eshte vec nje marveshje pafjale ndermjet meje , shpirtit dhe sitates... Fatkesisht duhet te presesh dhe pak!

^^MIA^^

Forumium maestatis

Eh ta dish sa e kam ndjere mungesen tende,shume ...vertete shume.Shkruaj ne keto ore te nates ne kete vend ku te gjithe me lexojne dhe i vetmi qe mungon je ti.Vetem rastesia do te te sillte te une,sikunder rastesia te largoi prej meje.Nuk e di cfare ndodhi,ndoshta sdo ta di asnjehere cfare ndodhi qe ti sot sje prane meje.Une sdoja te te humbisja,as te te humbas por se di vertete se me cfare ajsbergu u perplasem qe gjithcka u fundos keshtu papritur.Ajo qe me teper me vret eshte fakti qe ste njoha vertete ,e ste kuptova asnjehere kush ishe dhe cfare ndjeje.Kete gje...ndoshta..sdo e marr vesh ndonjehere.Ndergjegjia me thote te zgjedh fundosjen midis nesh, kjo do ishte me e mire dhe me e duhura per te qene "te lumtur" ,kur shpirti : ai shpirt qe me fle perbrenda dhe pulson njesoj me dhimbjet deshiron thjesht nje fjale,asgje me teper vecse nje fjale qe ta qetesonte e ndoshta te perhumbej ne ate monotonine e vet ritmike.SInqerisht,e ndjej mungesen tende,kudo qofsh e me kedo qe do jesh une do doja te ishe i lumtur,por sot e ndjej mungesen tende.Me del ne enderr thuajse cdo nate,se di,kur hap syte me duket sikur te kam prane dhe qe me veshtron dhe me buzeqesh duke me perkedhelur faqen ,por papritur ti zhdukesh me rrezen e pare e diellit qe me bie nder sy.Uroj te jesh mire sepse sme ka ndodhur te fle e te ngrihem ne mengjes me ty,uroj te mos jene keto endrra ogur me i keq se largimi yne.Ja tani e ndjeva qe me hodhe siper nje pelhure...me mbulove... dhe ike..

^^MIA^^

Forumium maestatis

Te urrej natyre, te urrej ty qe na solle ne jete te destinuar per te vdekur.Te urrej qe na krijove nga hici dhe na dergon ne hic.Te urrejjjj ,e kuptonnnn qe te urrej.Pse hakmerresh ndaj te pafajshmeve, te pambrojturve,pse hakmerresh ,ske meshire???? PSe na sjell kot ne jete dhe na ben te vuajme perjetesisht.Te urrrejjjjj me degjonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

^^MIA^^

Forumium maestatis

Per cfare dreqin luftojme kur e dime fundin?Pse na krijon per tu perleshur me kohen ,kur koha eshte e fundme?Pse sna le te qete kjo mallkuar natyre me urrejtjen e saj.Mallkuar qofsh ,mallkuar qofte kjo jete e dhjere.

marina s.

Forumium maestatis

Do te te largohet ndonjehere ky trishtim kaq i thelle? Me fal per pyetjen kaq te drejtperdrejte,nuk kerkoj pergjigje... vetem se nuk rrija dot pa e shkruar pas gjithe postimeve te tua qe kam lexuar.

/pf/images/graemlins/kiss.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

A do te largohet ndonjehere trishtimi nga une : do pyesja veten ?!

Dani83

Primus registratum

O Lipsi.. hec mo se trishtim eshte, hudh i cope knej nga une dhe kalon..
Vetem e deshperuar mos ji kurre /pf/images/graemlins/wink.gif

Imagjino te jetonim ne amshim..
te gjithe duke bo pall: "hec mo se ka kohe sa te duash".
evolucioni zero.. nuk do kishim shpik shampoon dhe do na hanin morrat /pf/images/graemlins/tongue.gif

ps. shume interesant ky artikulli => Kliko Ketu

marina s.

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
A do te largohet ndonjehere trishtimi nga une : do pyesja veten ?!

[/ QUOTE ]
Jeta eshte eshte shume e shkurter per ta kaluar vetem me kenaqesi,por eshte shume e gjate per ta kaluar me vuajtje.Te uroj te gjesh forcen per te larguar mundimin!! /pf/images/graemlins/kiss.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

(je me dépéche de rire de tout, par peur d'en pleurer).

shpejtoj te qesh per gjithshka, nga frika se mos qaj.

(Châteaubriant e ka thene ne mos gabohem)

ala

Forumium praecox

sot...dje...neser...
nuk e di a do flasim perseri??
te pyeta pse sme merr ne tel? -smu pergjigje.
gjithcka ak ndodhur,shume kane kaluar e perseri jemi ketu,dhe ti,dhe une....
jam kaq lemsh me mendimet,saqe as vete se di cpo shkruaj...
jashte bien pika shiu te ndrerprera nga ty,por ti nuk je mes shiut dhe meje.je me larg
mbase je mes vetes dhe shiut,kush e di.
je atje,ku te kam lene,atje ku ke qene dhe qetehere kur ishe me mua...ti gjithmone ke qene atje,lere se une ska dashur qe ta pranoja...
me vjen keq per veten,sot e dite te tjera si sot me vjen keq per veten.se di pse,ndoshta kot pa arsye,ndoshta sepse arsyeja per keqrdhje eshte me e forte sesa ajo per te mos ndjere asgje.
nuk e di,akoma nuk e di cpo na ndodh,apo ska ndodhur ende gje????

epremte

Primus registratum

e thashe dhe fjaline e dites:
Po e bej se realisht nuk eshte se kam ndonje gje me te mire per te bere.

Mire qe e di, po a nuk kisha ra dakord me veten te mos e thoja me ze te larte??

^^MIA^^

Forumium maestatis

O Lipsi.. hec mo se trishtim eshte, hudh i cope knej nga une dhe kalon..
Vetem e deshperuar mos ji kurre /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]

Flm ,por ndoshta ka momente qe njeriun se bejne te ndihet mire as me fjale dhe jane pikerisht keto momente qe ti do doje te zhdukeshe e te riktheheshe perseri per tu perballur me qetesi me realitetin e dhimbshem.Sdq ,me vjen sh mire kur shoh qe ka akoma njerez te mire e te sjellshem e sidomos ne kete forum ku me shume hedhin kunja e ofendojne dhe te nenvleftesojne ate cfare shkruan.Lum ai qe jeton per veten e jo per te tjeret. /pf/images/graemlins/wave.gif

Dani83

Primus registratum

Nuk do te kishte..
drite pa erresire
uje pa zjarr
lumturi pa vuajtie
shi pa diell
njerez te keqinj pa njerez te mire..

nuk eshte i keq ky forum ne krahasim me ata qe kam patur rast te njoh.
pastaj mos prit shume nga nje forum virtual..

Te jetosh mire per mua eshte:
<font color="brown"> Te mesosh te ruash harmonine.. te jetosh vuajtien kur vuan dhe te gezosh gezimin kur gezon.. </font>

Do behem Guru kur te "rritem" /pf/images/graemlins/grin.gif

Sa vjen dhe e ndiej me teper se do te semurem fizikisht dhe shpirterisht nese nuk dal nga e zakonshmja ime e tashme. Te nderroj ushqim, njerez, vend, klime, mendime, ajer...
Do te kthehem ne shtepi (Shqiperi).
Ky eshte ilaci im. /pf/images/graemlins/smile.gif

marina s.

Forumium maestatis

Sa vjen dhe e ndjej me teper se do te semurem fizikisht dhe shpirterisht nese nuk dal nga e zakonshmja ime e tashme. Te nderroj ushqim, njerez, vend, klime, mendime, ajer...
Do te kthehem ne shtepi (Shqiperi).
Ky eshte ilaci im. /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]
Jo vetem i joti. /pf/images/graemlins/smile.gif

aswad

Primus registratum

Me ka marre malli shume! Zor se eshte dicka kaq e jashtezakonshme per ta vene ne ditar, por po e shkruaj nje here gjithesesi!

^^MIA^^

Forumium maestatis

Sot u mundova te largoja nga vetja,te te hiqja nga mendja,te merresha gjithe diten me aq shume gjera sa ti te me dukeshe aq larg sa je.E pranoj e pata shume te veshtire dhe mendoj se te veshtire do e kem akoma te te largoj nga vetja.Mendoj se kete gje po e bej per nje qellim te mire.Po e bej per ty..per lumturine tende...per veten time ..( ndoshta).Netet jane me te veshtira per tu kaluar,sepse me mbyt kujtimi yt,me mungojne bisedat me ty,pyetjet pa fund te miat,kurjoziteti im i pashmangshem per jeten tende,me mungon xhelozia jote,deshira,ndjenjat e tua ..me mungojne te tera.Sdq,po mundohem ta kaloj dhe naten me sa me pak kujtime te tuat.Do mundem vertete te te largoj e te te harroj? E pamundur he,po tregohem shume cinike me veten duke e besuar dicka te tille,por do filloj ta besoj sado cinike te behem.