Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

korcari12

Primus registratum
Re: Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

po c'jane keto pretendime, dihen cilat pjese te trupit jane, me delikate >>>>>>>.. :kiss:

samanta

Primus registratum

Te bukura jane dhe floket ke gocat,per cunat mendoj se jane syte dhe menyra e veshtrimit. :kiss:

mistrec-sarande

Primus registratum

gocat ngjajen em bukur kurr jane tullace :tipsy: :lol: /pf/images/graemlins/tongue.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

pjesa me terheqse tek nje femer dihet se xa eshte ***** o zot o zot po spati byth femra zere se seshte femer fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

by*** eshte se mos ta keqkuptoni se ketu kan censoruar fjalen by*** nejse vari trajse sa per sqarin /pf/images/graemlins/smile.gif

Ledio

Primus registratum

Epo tani ia futet te gjithe kot. A thu se jeni p***ara te gjithe si nuk tha njeri llapa kur ta leviz ne goje si gjarper se te pakten ate e kane provuar te gjithe.

TEDI

Valoris scriptorum

Ua Mami ca thuhet ketu . Ktu me mire te behet te Futen ata qe jane mbi moshen 23 Vjec ...

Guest

bikini.jpg

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga SCORPIONE:
[qb]
bikini.jpg
[/qb]
Ua Mamiiiiiiiiiiiiiiiiii /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif Na MOreeeeeeeeeeeee :tipsy: :tipsy: :tipsy:

ilirjan

Primus registratum

Kurveria eshte pjesa me sexi ke femra.

Cuna,,, keni provu aziatike apo jo????
per mu jan femrat me sexi ne bote, eshte cudi se po ti shofesh nga ata pjeset qe thoni ju ngjajne me bretkocka.

Nje burre desh ta ofendoje gruan e tij (ajo nuk kishte gjoks te plote), i thote;

Pse i vesh kot sytjenat, ku nuk ka gjo aty brenda??
pergjigjet ajo;

Po ti pse i vesh breket??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Kurveria pjesa me seksi :confused: , pse nuk shkon me prosti lal, se ato qekan seksi ?

Per mua eshte pak e veshtire qe te percaktoj pjesen me seksi te nje femre, tek nje femer e bukur gjithcka eshte seksi /pf/images/graemlins/laugh.gif . Por syte me terheqin jashtmase tek nje femer /pf/images/graemlins/wink.gif , pastaj dhe gjoksi :devil:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] "Kurveria" pjesa me seksi :confused: , pse nuk shkon me prosti lal, se ato qekan seksi ?

Per mua eshte pak e veshtire qe te percaktoj pjesen me seksi te nje femre, tek nje femer e bukur gjithcka eshte seksi /pf/images/graemlins/laugh.gif . Por syte me terheqin jashtmase tek nje femer /pf/images/graemlins/wink.gif , pastaj dhe gjoksi :devil: [/qb]
po ndoshta ate pune ben more niedlich-m!!!dmth i pelqen ajo qe njeh me mire:kurveria!

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Angeldeviled:
[qb]
Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] "Kurveria" pjesa me seksi :confused: , pse nuk shkon me prosti lal, se ato qekan seksi ?

Per mua eshte pak e veshtire qe te percaktoj pjesen me seksi te nje femre, tek nje femer e bukur gjithcka eshte seksi /pf/images/graemlins/laugh.gif . Por syte me terheqin jashtmase tek nje femer /pf/images/graemlins/wink.gif , pastaj dhe gjoksi :devil: [/qb]
po ndoshta ate pune ben more niedlich-m!!!dmth i pelqen ajo qe njeh me mire:kurveria! [/qb]
hahahhahahaha po lexoja firmen tende aty poshte /pf/images/graemlins/laugh.gif , 069**** po e perseris 069**** , e forte kjo .
Por duhet te shkruash dhe Me telefono TANI !!! JAm e nxehte dhe te pres vetem TY !!! Tani te thashe se spo me durohet me /pf/images/graemlins/laugh.gif (bera shaka mos e merr per te keq /pf/images/graemlins/wink.gif )

Irish007

Primus registratum

Buzet (kur jane te fryra) & te ndenjurat (te medha) :devil: :goofy:

Prodigychild01

Primus registratum

pjesa e brendshme e kofsheve...

duart...

mbrapa veshit...

dhe sigurisht da --klit--