Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

Nuk e di a e kam thene dhe here tjeter :

BëRRYLI dhe kyci komes !

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Jemi qe jemi pse jo dhe dylli veshit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une per vete vdes per dhomt, sidomos kur ka nanji te suvatum /pf/images/graemlins/laugh.gif

koppertoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PLATIUMsw8:
[qb] pjesa seksi e femres eshte vete ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif qafa si lejlek edhe gjoksi si gure zalli! [/qb]
Ohoho sa ka qesh me lot. Ku i ka vajtur mendja. I am not mistaken at all: people are very really creatures of habit.

disku

UNI

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] cullufet /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Duket qe je morracak ti edhe tek dashnorja pjeset me qime shikon....pupupupu imoral /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

mostro

Putraku

Dashnoren e kam Tullace /pf/images/graemlins/tongue.gif S o'connor /pf/images/graemlins/tongue.gif

Alanis

Primus registratum

Gjithe trupi. Per mua s'ka dallim! :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif :rolleyes: /pf/images/graemlins/frown.gif :cry: E di ca?? :sleep:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ana Flokekuqja:
[qb] Truri! [/qb]
Ana, keto e kana llafin per ato pjese qe mund ti prekin me dore, se pjeset qe duhen prekur me mend /pf/images/graemlins/wink.gif , jane jashte kapacitetit te cunave te sotem. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Truri hyn ke zonat erogjene /pf/images/graemlins/tongue.gif

Femra eshte bukuri e dhuruar. Nuk ka c'pjese ti zgjedhesh /pf/images/graemlins/smile.gif

pS: Jena te mira ca me ba /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

ana karenina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Penelja e V.G.:
[qb]
Fillimisht postuar nga Ana Flokekuqja:
[qb] Truri! [/qb]
Ana, keto e kana llafin per ato pjese qe mund ti prekin me dore, se pjeset qe duhen prekur me mend /pf/images/graemlins/wink.gif , jane jashte kapacitetit te cunave te sotem. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Upss paskam ngatarruar teme, kujtoja se isha tek: Pjesa me sexy ne trupin e Barbit /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

bela e modhe, dun me u prek ne tru gocat e sotme.... /pf/images/graemlins/tongue.gif

ana karenina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] bela e modhe, dun me u prek ne tru gocat e sotme.... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Epo shkenca thote qe nga truri burojne emocionet, se po qe nga prapanica ate pune e ka zgjidhur kirurgjia :wub:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] bela e modhe, dun me u prek ne tru gocat e sotme.... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Nazho, ti e kupto vete mo. /pf/images/graemlins/wink.gif Duar kane te tere /pf/images/graemlins/wink.gif , puna eshte kush arrin te depertoje thelle ne shpirt. Per kete duhet tu prekesh trurin vajzave. /pf/images/graemlins/wink.gif

P.S: Kot s`ka dal shprehja " m`hoqe trunin".. /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

edhe syu i shkel eshte shume seksi.... /pf/images/graemlins/laugh.gif