Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

Erison700

Forumium maestatis
Re: Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

Fillimisht postuar nga - Neo -:
[qb]
Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb] Nese me lejohet te jem shqetull atehere do te thoja gjoksi, por me thon te drejten fjala gjoksi nuk eshte seksi kshu qe i bie cica ene pjesa me seksi per mua eshte kokrra e cices /pf/images/graemlins/laugh.gif , jo te jete kokerr tamam, por sic i thonim dikur: Si pull komerdarje ene me maje. [/qb]
Ajo pjese qe permend ti quhet 'thithka' (i capezzoli) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
nese e ke pa Anna Falchin ne filmin "Cemetery Man" oooo zot cfar "thithkash"

genti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kiti the best:
[qb] GJINO te keqen motra kam te shkolla nje shoqe gjynaf e shkreta nja 80 e ca i ben dot derman ti meqe the se sja prish njeriu mos ja prish as asaj :goofy: :

zoti do ta ktheje ne te mira nderen qe po i ben krijesave te tji /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fantastike he...
Une 1.80 ajo 80 , po te viheshim perballe njeri-tjetrit e gjen dot se cfare pjese te trupit tim do kishte perball fytyres ajo? /pf/images/graemlins/laugh.gif

cukolja

Primus registratum

o zemra kur thashe nja 80 e ca e kisha fjalen per kile :goofy: se per gjatesi eshte 60 cm a e imagjinon ti care pjese tenden do kete perballe gjunjte e tu o mami sa eksituese
:kiss: aaaahhhhhhhhhhh

Admir

Forumium maestatis

Surely her eyes! /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga *Trinity*:
[qb]
Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Tani me vijne nder mend duart! :rolleyes: [/qb]
____________________--

po sna shpjegove se si i preferon?? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
S'ka rendesi. Mjafton t'i mbaj ne duart e mia, te lidh gishtat me to; t'i lemoj lehte dhe t'i puth me embelsi /pf/images/graemlins/smile.gif

Erjon rapper

Forumium praecox

Un vdes per ****** e femrave, gjithashtu edhe per vithet dhe gjokset :thumbsup: :smash:

C'a n'a i ndate pjeset e trupit fije-fije.... :smash: :smash: E bete temen e erosit ,si tek kirurgjia.. /pf/images/graemlins/frown.gif Per mua femrat jane komplet seksi.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dua

Primus registratum

Per mua femrat jane komplet seksi.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

:rolleyes:

...nga Dua

helibak mucogllava

Primus registratum

pale ti duaaa me ate buzeqeshjen tendeeeeeeeeee :kiss:
kur qeshin femrat hhhhhhhhhm ma heqin petllen kuptohet ato qe behen te bukra me pelqein femrat e qeshura :wub:

TONY

Primus registratum

per mua pjesa me seksi ne trupin e nje femre eshte truri,nese e ka trurin sadopak seksi me terheq ,per pjeset e tjera te trupit s`kam ndonje preference te vecante ................