Pershkruani Shqiperine me nje fjale!

S

Scorpion

Guest
Re: Pershkruani Shqiperine me nje fjale!

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kondra</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Scorpion</div><div class="ubbcode-body">Se kuptoj ju qe e "shani" Shqiperine, ku keni jetuar ne Paris me pare... </div></div>

Po ti ku jetonke kështu? Pastaj, ti flet për Shqipërinë fizike apo për gjithë Shqipërinë? </div></div>

Ne Shqiperi jetoj, keq apo mire jam krenar qe jam shqiptar.

Kondrapedali

Kondrapedali

Çështja nuk është ne je krenar apo jo. Duhet të përshkruash Shqipërinë si ajo është për TY.

Mund të jetë nënë, njerkë, hale, parajsë, të gjitha njëherësh, etj. Rëndësi ka të shprehësh mendimin tënd ...

S

Scorpion

Guest

E kam shpreh mer Kondre, tani une s'do shprehem perdite sipas oreksit qe kam. Shfleto ca faqe me lart /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ahere s'ke pse merresh me të tjerët ...

Unë t'u përgjigja se m'u duk sikur bëja pjesë tek ata që kanë jetuar në mes të Parisit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif

policia

Forumium maestatis

tani edhe ti Truth nuk merresh vesh edhe thua qe njerez qe s'punojne edhe lokalet plot, po normal mo vlla ata qe nuk punojne ne lokal do rrine pse ku do rrine?!!!!!!!!!!!!!!!!

truth_hurts

Primus registratum

SHQIPERIA MUND TE KETE SHUME PROBLEME POR FUNDJA ESHTE I VENDMI VEND KU ASKUSH NUK ME SHEH SI SHERBETOR EDHE KU ASNJE NUK ME THOT"NGA NA ERDHEN KETA PABUKSAT KETU"...E KAM FJALEN PER GJITH ATA QE IKIN JASHTE SHTETIT EDHE SHAJN SHQIPERINE!!!!
NUK E NDROJ VENDIN TIM ME ASNJE VEND TJETER....

S

Scorpion

Guest

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kondra</div><div class="ubbcode-body">Ahere s'ke pse merresh me të tjerët ...

Unë t'u përgjigja se m'u duk sikur bëja pjesë tek ata që kanë jetuar në mes të Parisit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif </div></div>

As ti mor zotni mos u merr me mua, perderisa ty s'tu kundervu njeri personalisht /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Nuk mund as une ta pranoj krahasimin qe i behet nga nje qe Shqiperine e sheh nga televizori.

Njeriu per gjerat e keqia shprehet shume shpejt, por duhet te shohi dhe njehere gjerat e mira te ketij vendi.

truth_hurts

Primus registratum

nuk e kuptoj ju qe thoni eshte pis qelbur..shpine ne rrushkull kenete ne fshatrat e pukes e keni pasur????????????????????:)sepse ne pergjithsi infrastuktura en qytete eshte rregulluar pervec lagjeve shume periferime qe kan probleme te pjesshme por kjo gje ndodh edhe en bote sepse cdo qytet ne bote ka lagjet karakteristike ku jetojne shtresa te varfera ose mesatare ku nuk eshte i njejti luks si en qender ose ne lagje tipike aristokratesh!

truth_hurts

Primus registratum

o policia ngjo yllo ate punen e lokaleve e thash em shume si paradoks:)sepse pavarsisht qe kan te gjtih ate manine te thone"skemi skemi"...dyqani denny rose ketu poshte shpis time cdo dite me shumic shet edhe lokalet plot rrijn ...mos flas per pubet pastaj....:)respekte!

ahridas

Primus registratum

Aaaaaaaa e pamundur, Shqiperia me nje fjale. Me disa po, Por me nje fjale? eshte gjynaf ta bej /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Scorpion</div><div class="ubbcode-body">Se kuptoj ju qe e "shani" Shqiperine, ku keni jetuar ne Paris me pare... </div></div>

Ne Paris jo, por ne vende te tjera po, disa syresh. Gjithsesi, edhe pa krahasimin, vendi ka plot per te kuptuar se gjerat nuk jane sic duhet te jene!

Kondrapedali

Kondrapedali

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: truth_hurts</div><div class="ubbcode-body">nuk e kuptoj ju qe thoni eshte pis qelbur..shpine ne rrushkull kenete ne fshatrat e pukes e keni pasur????????????????????:)sepse ne pergjithsi infrastuktura en qytete eshte rregulluar pervec lagjeve shume periferime qe kan probleme te pjesshme por kjo gje ndodh edhe en bote sepse cdo qytet ne bote ka lagjet karakteristike ku jetojne shtresa te varfera ose mesatare ku nuk eshte i njejti luks si en qender ose ne lagje tipike aristokratesh! </div></div>

Ty të duket luks në qendër të qyteteve shqiptare? Po na len me menu se e ke pas shpinë në ... "rrushkull kenete ne fshatrat e pukes" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif .

VoGeLuShI

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: truth_hurts</div><div class="ubbcode-body">nuk e kuptoj ju qe thoni eshte pis qelbur..shpine ne rrushkull kenete ne fshatrat e pukes e keni pasur????????????????????:)sepse ne pergjithsi infrastuktura en qytete eshte rregulluar pervec lagjeve shume periferime qe kan probleme te pjesshme por kjo gje ndodh edhe en bote sepse cdo qytet ne bote ka lagjet karakteristike ku jetojne shtresa te varfera ose mesatare ku nuk eshte i njejti luks si en qender ose ne lagje tipike aristokratesh! </div></div>

shqiperia nuk eshte vetem qendra e tiranes durresit apo ku di une

shqiperi eshte edhe ajo lagjia periferike edhe qytetet e tjera qe vetem emrin kane te tille edhe ato fshatrat qe nuk kane nje ure per te kaluar lumin ... juve ndaleni tek fasadat e lyera, tek pubet e lokalet, tek dyqanet me veshje firmato por sa perqind e shqiperise eshte kjo qe na servirni ju???
cfare emri t'i ve shqiperise une kur nuk mund te bej nje dush per qejfin tim sepse njehere nuk ka drita dhe njehere nuk ka uje, cfare emer mund t'i vej kur makina ngelet me shume ne servis e ne lavazh nga rruget e mira???
cfar emer t'i vej kur nuk shkoj dot tek fshati i gjyshes sepse duhet te bej akrobacira per te arritur ne anen tjeter te lumit???

ju cdo gje e lidhni me krenarine dhe patriotizmin por patriotizmi dhe krenaria nuk i mbush barqet me buke, nuk ploteson kushtet minimale te jeteses

ahridas

Primus registratum

Po bej dhe une nje perjashtim si ju qe flisni e diskutoni kot me shume fjale /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Shqiperia?!

Natyra :E Mrekullueshme
Klima: Fantastike Natyra e shqipetareve: Ballkanas
Mentaliteti: I Cmendur
Standarti i jeteses : I Cmendur pas ekstremeve
Sjellja e njerezve: "Nuk ka dallim me ate te kafsheve"
Ngjyrat: Fantazi e humbur mes pluhurit
Nevojat minimale te jeteses: Ende Lux
Deshira per te ecur para: Enderr qe behet me kercitjen e gishtave apo shkopin magjik= BE
Aktivizimi ne pune= Kafe ose max Makiato gjithe diten.
Deshira per pune= 0 me bisht
Veshja-zhveshja= TE le pa mend ne te gjitha senset
Humanizmmi ndaj te tjereve dhe vetes: Le koken pas te tjereve, si shkon ndermend per vete
etj etj.......

truth_hurts

Primus registratum

o kondra e ke pa lidhje postimin siper vlla....luksi eshte ne cdo shtet vlla i dashur edhe pergjigje te sakt ka dhene pallino ku ka nje far te drejte persa i perket perqindjes se luksit.luksi nje eshte si per ate ne qender si per ate ne periferi..ti doje te thoje qe un kam vujt shum ne periferi edhe kur dal en qender mahnitem..ahahahahahahaaa ta sigur qe jo ndoshta prandaj e mbroj kaq me fanatizem shqiperine sepse per te qen e sinqert nuk jam hasur me 90% te problemeve qe permedi ju..mgjt idene time e ri ri ri ri perseris qe atdhuhu duhet te duhet pavarsisht te metava!kaq:)

alinos

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: truth_hurts</div><div class="ubbcode-body">mgjt idene time e ri ri ri ri perseris qe atdhuhu duhet te duhet pavarsisht te metava!kaq:) </div></div>

mund te na shpjegosh pse-ne e dashurise se pakushtezuar per atdheun?

truth_hurts

Primus registratum

HE E SHIHNI SE CFAR PYETJE TE BEJN SOT???PSE E DO ATDHEUN??E TMERSHME!!!THONI PASTAJ QE JO ANDEJ PO KETJ..ME VJEN KEQ PUC PUC ME GJITH RESPEKTIN E MADH NUK AJ VLEN TE KTHEJ NEJ PERGJIGJE SEPSE ESHTE PYETJA EM IDJOTE QE ME KANE BERE DERI ME SOT!

Kondrapedali

Kondrapedali

Nuk e besoj të jetë pyetja më idiote që ke dëgjuar ...

Megjithatë, si ka pas thon njoni, nuk ka pytje të pacipa (idiote në kët rast) por vetëm përgjigje të tilla ...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

po edhe pyetja idiote e meriton nje pergjigje...them une...mu s'mu duk kaq idiote se me futi ne mendime!