PERSE NE SHOFERET SHQIPTARE NUK I RESPEKTOJNE RREGULLAT E RRUGES

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: PERSE NE SHOFERET SHQIPTARE NUK I RESPEKTOJNE RREGULLAT E RRUGES

Fillimisht postuar nga Nelk@:<br />[qb] Meqe jemi ne teme. Ka sikuracion makinash ne shqiperi? Sa kompani ka? Si eshte procedura pas nje aksidenti? I kerkon targen e makines a patenten shoferit tjeter? Sa perqindje e shofereve mund te jene te siguruar? [/qb]
Në Shqipëri ka sikuracion. Ka patur gjithmonë. Kohët e fundit ka filluar edhe të funksionojë si duhet! Normalisht shumica dërrmuese e makinave janë të siguruara. Proçedura e një aksidenti është: Mas marimit të plumave të Kallashit, vjen polici e pasi konstaton aksidentin merr të dhënat (patentë, sikuracion, rregjistrim) dhe i përcjell të dhënat INSIG-ut. Nuk e di a mund të bëhet edhe pa prezencën e policit!

marieta

Primus registratum

TA JAP UNE PERGJIGJEN BOHET DHE PA PREZENCEN E POLICIT KUR "SHOFERET" SDUN ME PAS PROBLEME E JAPIN LEKET NEN DORE

H

harap

Guest

jane te merzitshme aman.Kush i duro

Runner

Primus registratum

Problemi eshte se ju menjehere nga gomari jeni futur ne benz,
e shumica as qe i njohin shenjat -rregullat e komunikacionit e me siguri disa as qe hyjne ne provim dhe e marin patenten.
Dhe ju doni te vini ne Unionin Evropian !???

S

Scorpion

Guest

Pse ti Runner paske shku ne Union Europian aaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ku ka tabela ne rruget e Shqiperise mer aman, qe ne duhet te respektojme rregullat e rruges.

Po rruge a ka te ne? /pf/images/graemlins/confused.gif

Nordkap

Primus registratum

Rruge ka por jo te asfaltuara, pa shenja, trotuari mungon keshtu qe kembesoret detyrohen te ecin prane automobilave, e ne ato vende ku ka trotuar kjo eshte e bllokuar me automobila te parkuara, pra shenjat elementare te sivilizimit mungojne, si ne Shqiperi e poashtu edhe ne Dardani.Per fate te keqe.

E di si flet ti ,sikur sa te ka dale gjumi dhe e ke gjetur veten ne mes te rruges.Nuk ta ka fajin rruga ty e disa te tjereve,por duhet me hap syte njehere dhe ti shohesh gjerat me buonsens ,...

S

Scorpion

Guest
Re: PERSE NE SHOFERET SHQIPTARE NUK I RESPEKTOJNE

Ju Dardanet e keni fajin /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Ne shqiptaret e Shqiperise nuk i respektojme rregullat se jena gangsterra... Kishit gjo ju refugjatet..eee?? /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Po rruge a ka te ne? /pf/images/graemlins/confused.gif

[/ QUOTE ]
e ca ka lidhje kjo???
prioriteti djathtas o prioriteti djathtas,
stop dmth stop,
semafor i kuq dmth ndalo,
kto jane gjojna qe eshte ne shkretetire te jesh duhet me i zbatu /pf/images/graemlins/laugh.gif

etc etc etc etc /pf/images/graemlins/laugh.gif kaq e veshtire eshte??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Hahahaha /pf/images/graemlins/laugh.gif S'jam anku une ndonjehere per keto gjera, une rehat jam me zbatimin e rregullores /pf/images/graemlins/laugh.gif I kemi dhe policet e mire, qe s pranojne leke ne dore /pf/images/graemlins/tonguee.gif