Perse meshkujt preferojne nje vajze te virgjer???

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Perse meshkujt preferojne nje vajze te virgjer???

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
po une qe nuk shkruaj dot o njerez, si t'ja bej

[/ QUOTE ]

Kush o ky robi që ka shkrujt që nuk shkru dot? /pf/images/graemlins/tongue.gif

personazh

Valoris scriptorum

po ju me ke tema ku moderoj une keni gjet me qajt? /pf/images/graemlins/laugh.gif

as une nuk po ftillohem dot tani per tani, por per te gjithe ata qe kane paqartesira te shkojne tek seksjoni ku shkruhet Fjala ime per permirsimin e forumit. eshte vendi i pershtatshem.

paçi fat e defrehuni me lodren e re /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele

Forumium maestatis
Re: Perse meshkujt preferojne nje vajze te virgjer

Ore Hajdut, po ti, tek kjo tema per femra te virgjra e gjete te flasesh per lojra te reja /pf/images/graemlins/smile.gif?

kurkushi

Primus registratum

Po cili njeri në botë dëshiron më shumë mishin e dashit,deles etj.para atij të qengjit?

S6T6N6

Forumium maestatis

a e din ti rozalin qe njerzit nuk e hajn mishin e qenit vetem per ceshtje kostoje (hidhet fara, rritet bari, e ha vici, therret vici, e ha qeni, therret qeni...)e lejm qe ke vici ket muhabet /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

jo un them qe qent cmimin e rrit e kan pas qe nga fillimi... ceshtje leverdie /pf/images/graemlins/wink.gif

LUANESHA

Primus registratum

Po cili njeri në botë dëshiron më shumë mishin e dashit,deles etj.para atij të qengjit?

[/ QUOTE ]

PRIT PRIT KURKUSH SE DO E HAJSH MISHIN E QINGJIT /pf/images/graemlins/lol.gif
MERRE ME LANG SE MISHI U HANG /pf/images/graemlins/idea.gif

Seryozha

Primus registratum

Po femrat a pranojne te martohen me nje mashkull +5 vjet me te ri se vetja dhe te virgjer?! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kur nuk pranoni (nuk keni pranuar historikisht), mbylleni gojen se vete e kerkoni, "diskriminimin".

Sa per punen, e cipes, ne tirane jo te gjithe meshkujt guconin "me ja lyp, ose me i shpreh ndjenjat" ndonjeres, se te nesermen te vinte baba me vllain e "virgjereshes" dhe te detyronte ta fejoje!

Prandaj po ishte puna per ne shqipni, Gruja duhet marre me cipe dhe pike! (Vlere morale?) /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

Imagjinoni te dale nje djale, me nje vajze qe i ka hyp gjithe lagja, ku do futet ai cuni shkret?

Se Shqiptaret dhe Muslimanet ne te gjithe boten kane mentalitet te bukur shume! (Po ku e gjete ate lavire mer burre, ha turpin me buke ene bo roje gjithe jeten ime!)

Ani Tung tash,

Princesha

Primus registratum

Po femrat a pranojne te martohen me nje mashkull +5 vjet me te ri se vetja dhe te virgjer?! /pf/images/graemlins/tongue.gif

[/ QUOTE ]

un po iher... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Sa per ate punen qe nje vajze qe i ka hyp gjithe lagjja s'duhet, e njejta vlen edhe per meshkujt. S'ma merr menja se ka shume vajza qe e dojn nje mashkull te cilit i kan kercy (meqe po perdorim llojet e valleve /pf/images/graemlins/laugh.gif) shume vajza.

@d@

Primus registratum

<font color="red">Jashte teme! </font>

ana karenina

Primus registratum

<font color="red">Ju lutem beni kujdes me gjuhen qe perdorni neper postime! Ketu nuk ka vend per biseda dhe kendveshtrime banale, per to ka te tjera zona! </font>

Tan

Primus registratum

<font color="red">Jashte teme! </font>

pinkparadise

Forumium maestatis

per shembull po e marrim per meshkujt shqiptar, atyre i duket kush e di se çfare eshte te marresh ne vajze te virgjer, sikur kan fitu noj trofe, sikur virgjeria e ben personin...
personalisht jam alergjike nga keta meshkuj qe kerkojne virgjerin tek je femer, dhe qe vlersojne me shum seksualitetin e femres se sa personin qe ajo eshte.

MLK

Primus registratum

Edhe une i kam alergji femrat qe kerkojne virgjerine te mashkulli, kushtu qenuk ja kam lon asnjones lol

pinkparadise

Forumium maestatis

pse kush te ka kerku te virgjer ty aman...pastaj eeehhhhh...ne mos nuk ja ke lon asnjeres ja ke lene vetes tate.

(personalisht preferoj meshkujt me eksperjence, se atij te virgjerit pse un qe sdi gjo do ja mesoj ... /pf/images/graemlins/laugh.gif)

jona20

big bum bam...

sa problem qe e paske mi pinko...c'pune ka aty me msu, t'mso puna vet /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
prandaj po kerkon ketu ne AF ti /pf/images/graemlins/laugh.gif