Perse meshkujt preferojne nje vajze te virgjer???

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Perse meshkujt preferojne nje vajze te virgjer???

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
shiko un e kuptova ku e kishte fjalen ai, por ajo qe dua te them un, eshte se Virgjeria Nuk e ben Njeriun,qe per mua virgjeria eshte diçka personale qe seicili ka per vete e jo per te tjeret (dmth jo per sy e faqe te botes rozalina)
me nje fjal dua te them qe virgjeria eshte nje detaj e vogel para personalitetit edhe miresis se nje femre.

dhe sinqerisht, dikush sot me me pyt a jam apo jo e virgjer, per zotin i them te verteten dhe nuk me ben syri drit fare. /pf/images/graemlins/laugh.gif

po ma bere noj kafe me zemer te mir, me gjith qef do ta pij e do bojm i dore muhabet /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

Qyyyyyyyyqaaaaaaaaaa Me Gjith KTe Fjalim qe MBajte PRape se The JE E Virgjer apo jo ???????? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

J/K...

pinkparadise

Forumium maestatis

çuno ça po te vyn ty a jam a sjam???
don me me kerku doren eeeeee???edhe don te dish ne ça gjendje jam fizikisht ???
po deshe ta them me PM /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

aaaaaahhhhhhaaaaaa dmth i gjith muhabeti aty qeka, qe nje mashkull nuk don te bej figure te keqe kur nje femer jo e virgjer ti thot ...me vjen keq nuk ishte shm TOP...sepse kam pare edhe me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fjalia me te cilen zog mbyll postimin e tij, eshte kuptimplote, dhe tmerresisht e vertete!

MLK ka te drejte gjithashtu, synimi i nje mashkulli eshte te beje seks/dashuri me nje femer, pa marre fare parasysh nese ajo eshte e virgjer apo jo ( nqs eshte, e marrin parasysh ).

Perse meshkujt preferojne nje vajze te virgjer ??? ... Ndoshta sepse kane frike se po te benin seks me nje vajze jo te virgjer, ajo do verente diferencen me te tjeret, apo do bente krahasime, apo nuk do ngelej e kenaqur nga ky mashkull, per arsye te ndryshme!

[/ QUOTE ]

Ok CHurchillo ... PO nqs nuk knoqesh mas 2 oresh si i bohet ...

Po t Ja dish HIstorine e Emrit tat qe ke per NIck ai pinte Perdite 1 Gote Long MIshi perzier me Palce kockash ne KOt nuk e PInte ... NQs je i Fjetun ne i pazgjum O Ceshtje TJeter ... /pf/images/graemlins/cooli.gif

ilirjan

Primus registratum

kur shofim nje LIMON pse na del leng nga goja!!!

sepse e kemi provu shijen, kemi fitu nje reflex (dhe nuk ndodh keshtu me nje njeri tjeter qe nuk e ka provu shijen e limonit ESKIMEZ psh)

edhe vajza e zhvirgjeruar fiton nje REFLEKS,NDJESHMERI,ZAKON te ri

orgazma siperfaqsore zevendeson ate penetruse,,,,,,,,,,,

ktu eshte problemi, ene mos na flisni per zhvirgjerime kirurgjike

maty

Primus registratum

problemi i femrave sot, eshte qe s'jane as te virgjera, as punetore, as besnike, as te zgjuta, as te pastra, as ........as..........as........as.........as...........AS...........AS..........etj.
e shumica as te bukra, te pakten. kjo e fundit ja u falte te gjitha mungesat e tjera.

ato vetem kerkesat i kane te larta.

ne fakt keshtu ka qene gjithmone. prandaj u shpik PRIKA. femren e shoqerojne me plot te mira materiale qe t'ja prishin mendjen djalit ose shtepise se tij. qe ti rrisin vleren mnjf.

ps; dhe ky nuk eshte mendimi im, por VEZHGIMI IM.
ç'ti besh bota akoma nuk eshte perfekte, ashtu siç do ta doja.

[/ QUOTE ]

ti zog me keto qe ke thene qenke nga ana tjeter e lumit meqense nuk te pelqen azgje tek femrat!!!! /pf/images/graemlins/goofy.gif

^Ira^

Forumium praecox

Vjet kur pashe sfiden miliadere nga top channel nje nga konkurrente (nuk e mbaj mend se kush) komentoi nje pikture e tha pak a shume keshtu: Te gjithe meshkujt duan nje femer te virgjer ne krah dhe nje k*rve ne shtrat.
Besoj se te gjithe jeni dakort me kete thenien lart,
Une personalisht nuk kam ndonje kundershtim me faktin qe nje mashkull mund te kerkoje qe e dashura e tij te jete e virgjer(kjo deshire e juaja me perforcon idene time qe ju si gjini jeni egoiste :-D ), por me duket se do e humbase shume shpejt interesin per te per shkak te mungeses se eksperiences se saj, pra me pak fjale duhet nje dashuri e madhe mashkullore per nje femer te virgjer,duhet qe ta mesoj sesi te sillet ne shtrat etj etj qe lidhja e dashurise te jete interesante

Princesha

Primus registratum

e di sa e veshtire eshte per tu mesuar, vetem ata me IQ te lart i kapin kto gjana /pf/images/graemlins/smash.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hihihihihih rozalina /pf/images/graemlins/kiss.gif me shkrive,
jam dakort duhet qe meshkujt te ken pak me shum neurone se saç kane,per te menduar drejt edhe te shohin te gjitha anet e kesaj pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

milanisti2

Primus registratum

Ja filluan feministet duke shar meshkujt pa lidhje.
Preferncen e kane qe te gjithe, preferencat ngjajne me deshirat. Te deshirosh dicka nuk eshte krim. Te deshirosh nje femer qe te jete vetem e jotja nuk eshte apsurditet eshte deshire, vetem kaq. Deshirat nuk jane gjithmone te realizueshme dhe nuk mund te jene gjithmone ne funksion te se drejtes, dnonjehere devijojne.
Preferenca eshte dicka e mire, kembegulja dhe mos marja parasysh e realitetit eshte negative eshte negative.
Njerzit, si femrat dhe meshkujt jane individualiste dhe konkurues. Eshte pjes e natyres njerzore.

pinkparadise

Forumium maestatis

ok ok,
mir pra ju meshkujt qe deshironi ta keni nje femer vetem tuajen, pse nuk jeni te virgjer edhe juve deri ne martese, sepse gjerat jan reciproke apo jo, ju e doni te virgjer, po sa e keni rujt ju virgjerin tuj per ate femer???

milanisti2

Primus registratum

e shpjekova te deshirosh nuk do te thote te kerkosh.
Per mua nuk ka ndonje diference te madhe por do me pelqente me shume te ishte e virgjer, jo se po mos te jete nuk e mare per grua.
Femrat nuk deshirojne qe meshkujt e tyre te mos kene qene me shum femra te tjera, normale se ndihen me te vlersuara.

Princesha

Primus registratum

Ja filluan feministet duke shar meshkujt pa lidhje.

[/ QUOTE ]

un s'po shaja meshkujt, po komentoja postimin siper meje.

Ne lidhje me dicka qe the ti qe femrat si deshirojn meshkujt qe s'kan pas shume femra, s'eshte e vertete.

Edhe femrat e shikojn ne te njejtin aspekt (te pakten disa), sepse eshte po aq normale qe nje mashkull qe ka qene me femra te tjera para teje te duket qe s'eshte i joti, dhe e ndjen se kurre nuk do te behet edhe po u martove me të. Ashtu sic i duket mashkullit femra qe ka qen me meshkuj te tjere para tij, ai se ndjen kurre te tijen plotesisht, ktu pra eshte sekreti.

Se kuptoj pse femrat e meshkujt duhet te dallohen nga njeri tjetri.

pinkparadise

Forumium maestatis

meshkujt thone : bej si them un por mos bej si bej un /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

pse akoma te virgjera i duan grate?????
ecni andej nga kopshi se aty i keni...

milanisti2

Primus registratum

Lexojeni mir ate qe kam shkruajtur me siper:
Njerzit, si femrat dhe meshkujt jane individualiste dhe konkurues. Eshte pjes e natyres njerzore.
Pra te dy jan njesoj nuk dallojne dhe te dy deshirojn, por deshirat e femrave per shkak te historise dhe te aktualitetit kane qene me te ndrydhura.

Princesha

Primus registratum

Keshtu pra thuj "kane qene", edhe mund te jene perseri po jo te gjitha.

milanisti2

Primus registratum

Kane qene dhe jane.
Nuk kam degjuar qe femra ta thote hapur qe kerkon nje djal te virgjer se e dine qe nuk ka mundesi. Eshte shum e rralle.