Per miqte e mi

B

briiigi

Guest
Re: Per miqte e mi

sa kalamanj rromujaxhi jeni more... /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

AMon me se u grite, VECANERISHT ishte per Qershine /pf/images/graemlins/smile.gif , ren tjeter te coj nji vecanerisht y.

Por sot kam nje surprze per unicorn-in se i kam gje avatarin me te bukur ne boteeeeeeee.....shife icik,
unicorn_11.gif

.....ky eshte nje unicorn prej verteti lol....

mars

Primus registratum

/pf/images/graemlins/frown.gif me shprese se do te kompromentoja por,dolem ufo /pf/images/graemlins/frown.gif
me cpo shohe popullesia po ritet dhe po behemi te gjithe bashk.

O kordele po kaq leshator qenka unikua nga kembet,pak e pabesueshme por meqe po e thua ti nuk po e ve ne dyshim /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]AMon me se u grite, VECANERISHT ishte per Qershine /pf/images/graemlins/smile.gif , ren tjeter te coj nji vecanerisht y.

Por sot kam nje surprze per unicorn-in se i kam gje avatarin me te bukur ne boteeeeeeee.....shife icik,
unicorn_11.gif

m fal kordele po ky K[/]kali i kartonit ca don ktu, na gjej nani ma t gjall moj burnesh ne ti
help.gif

.....ky eshte nje unicorn prej verteti lol....[/qb]

B

briiigi

Guest

po mire ci do unicorni gjithe ato lule ne koke? Ka kaluar ylberin valle?
obobooooooo

mars

Primus registratum

Briigi e pash dhe une ate gje por fotua eshte e mare nga koha kur Unikua ishte nuk e di nese e shkruajta mire

abs

nuk e di...

o kordele se m shkau gau, dora deshta me than( skam faj un se kam fillu me festu festat qysh sot) e m duken faqet si dy tri rresht...

ca deshta me than na gjej ndonje kal prej verteti se ky prej letret nuk i shkon kerkuj ktu...

help.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

Po ju them naten e mire per sote,se ka mundesi liri dalje sot,se programi qe kisha mu prish keshtuqe,u be program i ri,programi i vjeter do gjej zbatim nga e marta /pf/images/graemlins/smile.gif

B

briiigi

Guest

alithia? mono o ti sou agapai sou ipe /pf/images/graemlins/tongue.gif

abs

nuk e di...

ksero kardhia mu... /pf/images/graemlins/tongue.gif

sagapo poli
sagapo poli
su krostau kardhja mu akoma mia zoi

mi ma finis mono mu kardhja mu

sagapo poli
sagapo poli
su krostau kardhia mu
akoma mia zoi

mos m thuj se nuk e kam ca e ...si m vijne tana fjalt n men mbas nja dy gotave /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Hej, mos u merzisni se nese ai unicorn-i eshte i bukur ose jo e di vete djali, sa per leshin e rregullojme po deshe....... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif ....

Tashi i kam sjelle qershies nji meqe i pelgjen shume "gjuha" dhe rregullat e drejtshkrimit qe i rregullojne aq bukur shkronjat......

BabyBlocks2a.gif

He mi si thu /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif .

abs

nuk e di...

sa e paperthushme je moj kodele, flet lavdrimit te shkallet e pall_atit kam me t vu /pf/images/graemlins/laugh.gif

a po ja fut nje heqme atij kalit tim aty siper se na prishi faqen ngaqe dhe ai s ka lesh hic /pf/images/graemlins/laugh.gif

bitte e kordele
help.gif

briigi hajde knojme elenika niher bashk...e fute ate gjuhen mren, se s jana ktu tuj hanger amelcina :mad: more mora thuj /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

mora qe the ti mora ... po ca me i bo ... me pelqe kshu /pf/images/graemlins/tongue.gif
hihihihiihihi
po ja nis una :
Den imai kala ,
katolu kala ... /pf/images/graemlins/smile.gif gjeje kush kno

abs

nuk e di...

e marrun vesht je s ke faj ti t kam ceduku /pf/images/graemlins/laugh.gif

kalla moj kalla thohet

kardhja mu glicke /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

hehehehe
po iki te flej une /pf/images/graemlins/smile.gif
ju kam xhan te gjitheve

disku

UNI

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]
Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]AMon me se u grite, VECANERISHT ishte per Qershine /pf/images/graemlins/smile.gif , ren tjeter te coj nji vecanerisht y.

unicorn_11.gif

m fal kordele po ky K[/]kali i kartonit ca don ktu, na gjej nani ma t gjall moj burnesh ne ti
help.gif

.....ky eshte nje unicorn prej verteti lol....[/qb]
[/qb]
o fjongo...rofsh per mendimin.....po sic e pe ato lulet ne koke me ben te kem frik ylberin....lol
megjithate me pelqen si figure.....rrofsh...o marso...komet i ka me lesh se ka pas nji dasem edhe kishte vesh corape leshi...o qershi....ku je ti thongsha ne pranvere.????
pershendes lean qe po mungon...
o brig ai avatari jot me luan menc mua.......lol
markooooooooooooooooooooo
san antonioooooooooooooooooooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif