Per miqte e mi

mars

Primus registratum
Re: Per miqte e mi

Miremengjesi te gjitheve.

Ne rradhe te pare po e nis me bar-ishten ankohu ku te duash ne nuk hoqem ndonje gur nga rradha,tjeter pune nese do qe te futesh pa rradhe,(nejse nese do qe te maresh qumesht,hidh nje 100 lekshe dhe je ne rregull)
Sa per rradhen e vertete nuk ma mere mendja qe ta kesh aritur barishte,ne te vjeterit si puna ime dhe e marlos i kemi provuar ne kuriz.

Abs si ke qene,na humbe perseri,perpiqemi per te zene ne nje vend,po zihesh ti.

Proto si jakalove me mumjet? /pf/images/graemlins/laugh.gif Sigurisht dhe une te puth. /pf/images/graemlins/smile.gif

Shpresoj qe LEAS ti kete pushuar se rotulluari mendja,(mbase ne rastin konkret tavani) dhe gjithashtu te mos ken qene bomba ato pijet se do jesh me dhimbje koke gjithe javes.
Megjithese do te doja te kishte shkruar me shume se si i thone atij muhabeti,nga femija dhe i dehuri meson te verteten. /pf/images/graemlins/wink.gif

disku

UNI

sa erdha nga puna..............
mora vesh qe ska as greve keshtu qe kam nje final neser..zoti e ndihmofte shqiperine...ju pershendes pa perjashtim,,,,,edhe bar-ishten megjithese se njof fare /pf/images/graemlins/laugh.gif
proto edhe ket ma the ???? si esell si tap po isoj un......ej ca me i bo ma mir mos meno hic se po u menove te perdhunojn :smash: edhe pranej spo menohem un

Guest

Mirmengjesi te gjitheve. Aha e kuptova un Marsi e kuptova, me farefisni, me miqsi po shkon puna, ene me pare po si do qofte po e paguj 100-cen.

Unikorn hajde te njihemi jemi gjeneratat e reja. Une jam Bar-ishte-ja shokeni. Po mire keni qene mo mire. Do t'ju them nje shprehje qe mua nuk me hiqet nga mendja "jet makabre pa pike intimiteti". Eshte shprehje mos ma keqkuptoni. :cool:

B

briiigi

Guest

Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb] brigi mos qaj ti se po qave ti qaj eve unaaaaa muahhhhh

[/qb]
Po ca mos me qa mi, shife sa te kqi jane kto
sauer055.gif

megjithate po qe se me thua ti nuk do qaj /pf/images/graemlins/smile.gif
TI mire ke qene???

MArs me behet qefi qe e kuptove gabimin dhe po ben autokritike, kjo tregon se je njeri me seder te forte e moral te shendoshe (hihihihihi, si e kam thene kete si presore vogel LOL) Megjithate meriton nje big --->
liebe080.gif

Unico mos meso shume se do na hutohesh fare pastaj
fragend017.gif

Lea, te kaloi pija sot Ywo? AMon me fuj ca ke pi /pf/images/graemlins/tongue.gif
biers only???
ernaehrung015.gif
ernaehrung015.gif
?

mars

Primus registratum

Perfundimi po te pranojme dhe pa 100 lekshen,meqe ishe e gatshme te pagoje,besoj se dhe keta miqte e tjere nuk e kane problem te futesh para meje /pf/images/graemlins/laugh.gifMos u termb se nuk jam cun i keq dhe nuk ngacmoj,se ketu rradha eshte e perbashket dhe nuk ka burra me vete dhe gra me vete.

Briiigi te faleminderit,meriton shume lavde.

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga bar-ishte:
[qb]Deri ketu mo deri ketu te arrije puna, tu kete marre malli per plancat e jo per mua. Harram gjiri i Albaforumit, e megjithate jam shum tolerante, nga hidherimi edhe ora kaloi mesin e nates ktu ke un. Prandaj naten e mire t'gjithve
pafshi endrra t'bukra se t'gjith jeni miqt e mi cuna-goca. (Do t'ju breje ndergjegja do t'ju breje).

Naateeen e miiiiireeeeee :sleep: [/qb]
iii shif ca thote, ty njeku gjithkun naper forum goce e knaqem tuj lezu mesazhet e tuja...aman mos ma ban haram gjirin e forumit n kto dite festash se sic e shikon edhe pse kam tan kto pun me ba, s kam hall pa e fut nje sy ktu, vetem nje, ca me ju ba, gjithmone kam luftu per pamvarsi, vetem dashnija m ka ba t mvarun, e shikon tash rezultatin /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ca m pelqeu mu nga ty ishte se hidhrimin e ke shndrru n dashni, nishtu t don partia willkomen n klub /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif dukesh ti se je femen, shifi da djem anej knej ( jo kto tone eee jo kto, kto jan ylla) e pra ato djemt vec hakmarrje urrejtje a papapapa
zjarm vec zjarm din me ndez, jo nga ai zjarmi i dashurise jo, se ashtu do ishte mire...

u fjala bjen, a ta ndezim nje zjarr dashurie ktu per rastin e festave?

pres pergjigje me padurim

smak smak

abs

nuk e di...

Lea sa keq qe s paske shkruj meqe paske ken tap, fol moj burnesh se nuk t fusim n burg jo, se shkrimi me tastatur nuk asht si shkrim dore, prandaj shkruj ne ti ma /pf/images/graemlins/blush.gif

MatiMatilda ti kinge, kush po qan maj, Briigi asht e ngarkume me detyra asht tuj na organizu festen ktu...apo jo Briigi /pf/images/graemlins/wink.gif

disku

UNI

MU BO MENJA SHIFRA MER I MORTE DREQI KTO FINALS MIRE E THA AI I OJES SA TI HEQIM QAFE se can tra........mire qe kam nji party mas provimit edhe po shlodh icik trut anej...
o bar-ishte-ja po hapju pra shoqnis na thuj kush je edhe me ca merresh(mos na thuj pjeset e kontrabandes vetem pjeset pozitive..)
pershendes katin brigginnn marsin matilden markon psene barishten katin abstraktin....qershin qe o bo me e rraf me lekura bananesh se ka hum fare...pershendes edhe .........lean... :smash:

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb]sa erdha nga puna..............
mora vesh qe ska as greve keshtu qe kam nje final neser..zoti e ndihmofte shqiperine...ju pershendes pa perjashtim,,,,,edhe bar-ishten megjithese se njof fare /pf/images/graemlins/laugh.gif
proto edhe ket ma the ???? si esell si tap po isoj un......ej ca me i bo ma mir mos meno hic se po u menove te perdhunojn :smash: edhe pranej spo menohem un[/qb]
ca thu ti mar, kush guxon me t perdhunu ty, futja nje t fishkellyme e t dergojme banden atje /pf/images/graemlins/laugh.gif asigjo dhe puna jote, dejshem kenke dhe ti... :rolleyes:

mars shif nickun tem, e mere me mend, se gjindem gjithkund e kerkund njekohesisht.

ca me ju kallzu, tash dy dit kam dal me ble dhurata per njerezit e shpise, e n vend qe me ble per ta blejsha per vedi... /pf/images/graemlins/laugh.gif sa e keqe jam e di dhe vete...tash po iki me ble per to, se me asht trash kontoja ta holloj pak
help.gif

:rockband: :rockband:

mars

Primus registratum

Fillimisht postuar nga abstract:

u fjala bjen, a ta ndezim nje zjarr dashurie ktu per rastin e festave?

pres pergjigje me padurim

smak smak[/QB]
Ndize o abs dhe beja fora vetem na thuaj se ke do pervelosh me ate zjarr /pf/images/graemlins/smile.gif

LEA

Primus registratum

mirmengjes nga gjermani ku ora eshte 16.30 kur u deke, shifke ondrra llaftar.
ca keni bo ju se sjua kom var keto kohe. osht me halle mileti.lol
ca tju them une, me ka ik fnatazia komplet. ja, tani do iki te bej nje cike thonjte. thoni qe sjam e rrjedhur.
ju pershendes te gjithve, me perjashtim unicornin se atij i jap dy :smash: :smash:
sido qe te jete e permenda. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ooooooooooo, sa te rende e kam koken.

nuk kam pi birre mi zemra ime jo, se ve ne goje birren une. ja te mendohem ckam pire, 3 gota sekt, dy cocktaile, dy shishe te vogla me raki qershie dhe dy dopio tekila. :smash:

mars

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LEA:
[qb]

nuk kam pi birre mi zemra ime jo, se ve ne goje birren une. ja te mendohem ckam pire, (3 gota seks,) dy cocktaile, dy shishe te vogla me raki qershie dhe dy dopio tekila. :smash: [/qb]
O lea me fale po ajo qe kame vene ne kllapa cfare pije eshte se nuk e mora vesh,te pakten te vete ta provoj dhe une. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te doli ndopak apo e ke koken e rende tani,nje gote konjak tani te bene esell.(ky eshte varjanti im mbas gjumit

Guest

gjesss !

he mo mir ini mo mir o zot ket shkollen do ta vras fare /pf/images/graemlins/laugh.gif po thuj do aq sakrifice sa mos e humb fare vitin /pf/images/graemlins/laugh.gif

marso me puthe ti mua sa i mrie qe je kta te tjret skujtohen fare megithse une i puth te gjithe se kam zemer te modhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

o ansi ksssssssssss sa hot qe je mi zemra e dogje marsin fare /pf/images/graemlins/tongue.gif

brigi te vdes una per ato emoticonet e tua lol

bye shifna ma vone se ashu osh puna /pf/images/graemlins/laugh.gif :sleep:

Guest

absi * /pf/images/graemlins/laugh.gif
qyqe nela tu boj gabime /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

i did it mates...e bera finaline pare ate qe kisha oak si me shum problem tv-production edhe ishalla po marr siper 90 qe te me dali A /pf/images/graemlins/laugh.gif nota e kam llafin jo gje tjeter .tani jom akoma ne shkolle pastaj do shkoj ne pune se kemi nji party me rastin e festave te fundvitit tek restoranti hotelit......po sdo terbohem shume se kam final tjeter neser :confused:
si ja corni ju iher ..matilda mire je ti se na harrova fare ...o briggo si po te shkojn msimet lal????? kati si eshte me shendet???? marso po ti ca ke gatu sot se mase po te vijm per vizit.....
anej nga tema siper me dhan nje 2 :smash: :smash: ...shyqyr qeka ul pazari se me perpara ishte me i larte..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ElenaTrojes

Primus registratum

Unicorni ma paska permendur emrin dy here ne pershendetje....Love you! /pf/images/graemlins/smile.gif

mars

Primus registratum

Proto se ke do djegi absi kete nuk e cilesoi keshtuqe mos te vem emerime,kur te thoje ateher fillojne komentet. /pf/images/graemlins/wink.gif

Unico me behet qefi qe e hodhe te socmin,ajde suksese per neser.
Sot u mjaftova vetem me nje pjat patate te skuqura that,dmth pa buke.
Me kan vene kusht qe te humbas 5 qillo,ca ti beje.

disku

UNI

3 here me gjith postimin mbas atij o kato..edhe beje 4 me gjith kete postim
pershendes katin /pf/images/graemlins/laugh.gif

o mars mi skuq shume mua ato patates se i du te djegme un... :thumbsup:

B

briiigi

Guest

Erdha dhe une ... pas nja 6 birrash /pf/images/graemlins/frown.gif Man sa shume kam filluar te pi, nuk eshte as funny anymore.
Puth shume Lean qe eshte si yf fare /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif dhe qe shpresoj ta takoj sa me shpejt.
Matilda...je shuuuuuuuuuume sweet /pf/images/graemlins/smile.gif lum si ne qe te kemi ty ketu /pf/images/graemlins/smile.gif .
Marsin e mora inat tani, pas gjithe asaj te puthure qe i cova sma vari fare /pf/images/graemlins/frown.gif .
Unico, fatmirsisht kete simester kam marre vetem political classes, kshuqe skam fare numra per te mbajt mend /pf/images/graemlins/smile.gif .
Mora pergjigjen e nje final ...ishte A-... not too bad... do mbijetoj edhe pas kesaj... nejse po iki ne shpi une me mire se po me vjen koka rrotull...ju ppl take care ..
Ju puth te gjitheve
O

mars

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mars:
[qb]

Briiigi te faleminderit,meriton shume lavde.[/qb]
briigi me vjen keq per fjalet qe hodhe /pf/images/graemlins/frown.gif por pak me e kujdesshme ne te lexuar.
Nqs de te themdhe te tjera asnje problem /pf/images/graemlins/smile.gif

Unico ashtu i bej se dhe mua ashtu me pelqejne.