Per miqte e mi

B

briiigi

Guest
Re: Per miqte e mi

upssssssssssss Sorryyyyyyyyyyyyyyy
xhan xhan ... Flori je /pf/images/graemlins/smile.gif
TE kerkoj te falur 100 here ... po kesaj here e ka fajin tjeter gje jo une /pf/images/graemlins/wink.gif
lol
Pas te disates here qe te kerkoj te falur, te dergoj dhe nje biiiiiiiiiiiiiig kisssssss MUAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
O

ElenaTrojes

Primus registratum

Unicorn je unik /pf/images/graemlins/smile.gif Thanx ...

Briggi urime per A-...

Mars, patet e skuqura nuk haen me buke /pf/images/graemlins/smile.gif

Ju te tjeret, gjithe te mirat nga Kati...

Mireudegjofshim ndonjehere...bye!!! -tha dhe u largua ...

qershia

Primus registratum

Puth vetem Unicornin

ju tjeret keni ka i t`shame vrrag me vrrag pervec Katit--> (kur me qendron perballe Pc ...e kap e kap une mgjse trap)

abs

nuk e di...

jet mizore :mad: disa i puthin disa dun t puthen, disa as qe t pershnesin disa ikin e disa vijne disa t akuzojne disa t rrenojne disa ...nejse

un thash se po e ndezni at zjarrin ju qe n grohet kolektivi ne gjirin tuj...

per vedi s kam kohe

marko ku je ti qe ke hup?

pacim pacim te tan

Guest

Mbremani, faleminderit qe me pranuat ne gjirin tuaj jam gati te festoj, po prezantohem. Une qe thoni ju qe s'thoni gje hic jam nje studente smugled ne Angli. Studjoj psikologji kush do t'dije ma shume te shkruje PM sa per ate zjarrin hallall le te ngrihen flaket ne qiellin e forumit se jo per gja po ash ene n'vendin e duhur (n'forum) ne kohen e duhur ne zemer te dimrit. Qysh e don shoqnia n'flak le t'kallet shpia. Abstrakto ktheje icik faqen t'lutem se c'gajle kam e meriton i t'puthme, hallall gjiri i forumit. Hi gjith klubit
ju du shum t'gjithve
shyqyr q' ja arritme ksaj dits bekur. I grande kisssss cuna goca.
Mmmmuaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

disku

UNI

SA U KTHEVA PREJ SHPIE NGA NJE MINIPARTY ME DHURATA ME ATA TE PUNES ME KISHIN BLE NJE CK1[PARFUM CALVIN KLEIN] ..edhe pse parti e vogel i rrekelleva disa dhe po me bejne syt miza...po me hapet koka si i thone....gjume me vje po edhe sdu me fjet...se si i thone gjumi te trash....
o qershie qershi fare je......
desha me i cu nji mp barishtes po jam aq i hutum sa sja spo me ben dora....
pershendetje te gjitheve pa perjashtim..

Guest

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb]i did it mates...e bera finaline pare ate qe kisha oak si me shum problem tv-production edhe ishalla po marr siper 90 qe te me dali A nota e kam llafin jo gje tjeter .tani jom akoma ne shkolle pastaj do shkoj ne pune se kemi nji party me rastin e festave te fundvitit tek restoranti hotelit......po sdo terbohem shume se kam final tjeter neser
si ja corni ju iher ..matilda mire je ti se na harrova fare ...o briggo si po te shkojn msimet lal????? kati si eshte me shendet???? marso po ti ca ke gatu sot se mase po te vijm per vizit.....
[/qb]
ishalla e marrsh B /pf/images/graemlins/laugh.gif

atij twistit kam per tja shkul floket kshu thuj :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

o ma ca ke qe shan mi eeee po te pakten shaj na baba se urvar i modh ka qen se ke problem /pf/images/graemlins/wink.gif po na mama kurreeee jo per gje po shan veten ashuja /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Guest

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb]me more b ta preva koken ..se ma nille[/qb]
cfare KOKE ? KU KAM koke una ? /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: /pf/images/graemlins/blush.gif

mars

Primus registratum

Mirmengjesi te gjitheve
Sot do kem nje dite te lodhshme perseri prap do mbaroj vone punen ketej nga 10-ta e darkes.
Mos u beni merak po nuk me pate deri ne ate ore(cfare iluzioni kujtoj se do ti mungoj ndokuj :tipsy: )

Po e nis me Briiigi,te falemderoj perseri,per big kiss,(me te vertet po te ishim ball per ball do te ma jepje ate big kiss /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Katia per fat te keq dikur i haja me buke,pooooor me thuaj ne pergjithesi ne Shqipot patatet i hanim me buke /pf/images/graemlins/laugh.gif mos te them qe beratsit hane dhe makaronat me buke,
Nje pershendetje dhe nga une meqe po na begenis ketu.
Bar-ishte mireserdhe,shpresoj tja kalosh mire mes nesh,megjithese ka per te rene pak vrulli i shkrimeve keto ditet e festave se do kete shume mungesa.Te pakten na ku gjetem dhe psikologun e shoqerise se me thene te drejten na duhej.Besoj se nuk do na maresh shume pare apo jo.

Qershi qershi /pf/images/graemlins/frown.gif pse ne pus pshurem ne qe nuk e meritojme.
Proto si po kalon si po ecin punet andej,je bere shume pasive keto kohet e fundit.

Abs e para e punes nuk na the per punen e zjarrit,kur te kesh nge sqaroje.
Meqe nuk te ka puthur njeri(per ketu ne forum e kam llafin,se me tujte nuk e di)po te postoj nje puthje te madhe,nuk e di se sa me vlere do jete,por mua me pelqejne ato realet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Presim lajme nga Lea,mbas abuzimit ne pijesi eshte tani.
unico suksese ne tjetrin.
Marko akoma nuk te doli pija.

marko

Primus registratum

Kam finals ksaj jave Marso, jom tu msu se ja kisha var fare(ca te bo dashnia), po kadal kadal jom tu u kap.
Abs, ti rrofsh qe qeke interesu per mu, nuk them kot un qe ju shkodronet jeni rob me tabon.
Pershnetje te gjithve ene lejini llafet e shumta se jon fukarallik(lol)
DO ju kisha puth po s'me bo zemra pri marsit e unicornit, kshu qe thjesht po ju perqafoj te gjithve se masnej atyne i rri menja

Guest

Mirmengjeeeees, tani u zgjova une, perfitova nga rasti qe e kam me vonese mesimin sot dhe ja toqa i dor gjum. Si ju kam te gjithve? O Mars-o per shoqnin pa pare vizitat (se jep ryshfete shoqnia). O Marko suksese ta qan hallin motra ka kalamaj vete (provime) "e sqarova se mos me hapni fjale PER CESHTJE NDERI" se ky pernimi t'le pa martu per ceshtje nderi. Dhe se mos i thuni njeriu qe ju puth ka i her t'gjithve, mus tregoni. Top sekret se me shkaterroni future-n. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif XXXXXXX

Guest

Juve t'tjerve qe s'ju kam permen mos kujtoni se ju kam harru, po po m'bertet mami. Kur isha e vogel nuk m'ishte duk si vampire po ime po e kuptoj, vampire prej verteti (megjithse ma e mira n'bot ju betohem). Juve po ju them ika asaj po i them erdha, po do kthehem prape xxxxxx.

B

briiigi

Guest

heheheh mirmengjes MArs /pf/images/graemlins/smile.gif dhe gjitha ju te tjeret /pf/images/graemlins/smile.gif ,
Une jam duke shkruajtur nje paper qe po me lodh pak ne fakt ... po duhet ta dorezoj pas 6 oresh ... kshuqe me mire ta mbaroj.
Ju kam xhan te gjifeve /pf/images/graemlins/smile.gif
O

B

briiigi

Guest

rrush i pa pjek mire. ja si nidhem /pf/images/graemlins/frown.gif
du leng portokallliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
lol
ika ika ... vi prap

LEA

Primus registratum

juhu!!!!

sapo jam zgjuar nga nje gjume 5 oresh ne dreke. nje trullosje fatale.
juve si ju kam? shpresoj te jeni te gjithe mire.
love you all (edhe unicornin) /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. ka mundesi te me prezantoje njeri barishten?

mars

Primus registratum

Erdha vetem per tju thene kalofshi mire se une po shkoj te shtrihem,se kam qe nga mengjesi deri tani ne maje te kepuceve.

te gjitheve ju pershendes

marsi

LEA

Primus registratum

kam rene nga shkallet dhe kam thyer dhembin. /pf/images/graemlins/frown.gif

mars, sweet dreams, darling

Le_Routard

Forumium maestatis

Thuj shyqyr qe nuk thyve thojin!

/pf/images/graemlins/laugh.gif