Per miqte e mi

disku

UNI
Re: Per miqte e mi

11 e mjesit po shko o shoku......
edhe brigit mos ja qa hallin se eshte e zonja e vetes..plus un po ha koken time me kto msimet e mia...na can tajaret

mars

Primus registratum

Unico kujdes me tajaret se po u cane mjere ti pastaj,atije eshte qe nuk te ndihmon dot njeri.

B

briiigi

Guest

flori je ...ose platin me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
apo te pelqen te te therras YLL me bisht? vdeksha une si te kam /pf/images/graemlins/smile.gif
Edhe ti mars ... nuk je keq jo /pf/images/graemlins/smile.gif xhan xhan ty uve /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb]
Edhe ti mars ... nuk je keq jo /pf/images/graemlins/smile.gif xhan xhan ty une /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E di si i thone ketij muhabeti o briiigi na zuri rrota bishtin,dhe po te them dhe ty nje fjale te mire.

ElenaTrojes

Primus registratum

Mars, ca te te var une ty mo vlla? Kur nuk je aty si te ta var, e nejse se e zgjatem pak si shume...

Miredita nje here,
si po ju kalon dita? Une vazhdoj te shkruaj nje telenovele...eshte per final exam, po morra A, do vij e t'ja u shkruaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Unicorn, i feel your pain... /pf/images/graemlins/frown.gif

Ps. unico, e filluan greven metrote?

mars

Primus registratum

Pse je kaq e keqe ti me,ku ti kam fshire un ty,keto akuza ngrene muhabet, :smash: une per vete nuk mbaj mend te kem hequr nese kan hequr te tjeret se nuk fus vetem une duart atije.
Po po sa me ke prekur moj katia,nejse sic e thash dhe me pare une si zemer gjer,i fal miqte e mi.S

mars

Primus registratum

Pse je kaq e keqe ti me,ku ti kam fshire un ty,keto akuza ngrene muhabet, :smash: une per vete nuk mbaj mend te kem hequr nese kan hequr te tjeret se nuk fus vetem une duart atije.
Po po sa me ke prekur moj katia,nejse sic e thash dhe me pare une si zemer gjer,i fal miqte e mi.

disku

UNI

O KAT /pf/images/graemlins/frown.gif ceshte kjo pain???
im not a pain raiser..... /pf/images/graemlins/frown.gif
especially wit u.....

o mars po ty edhe pse te thot llafe te mira e qortom mo ditezi...bababab ca paskeni qen ju sybojqellet /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps::ska fillu grava akoma po me duket do filloj sa te arrij un ne pun...dhe do ngel ne hotel.. /pf/images/graemlins/frown.gif

ElenaTrojes

Primus registratum

O mARS, po une nuk te kam permendur gje "te fshira" ketu un...lere ate muhabet dhe per ate :smash: ohqi mbe nje vend bre /pf/images/graemlins/laugh.gif

ahaaaa Mars, me ke quajtur "te keqe" sot 5 here...faleminderit, ndihem me mire tani... /pf/images/graemlins/smile.gif

Ika se po vazhdoj telenovelen ne spanjisht un...Do shihemi me von... :cool:

marko

Primus registratum

Amon mos na i permendni kto finals se nau ca k*oka:)
Me sa lexova un, dolen nga greva ata te metrove, po kshu osh kur njelesh ne dor te transportit publik, te keqen e perendimit, osh si shpirt, ke makinen tate e nuk te rruhet per fatorinot(lol)

Marso si te kam vllai tem?
Un me ne fund u bona esell se kisha 3 dit tu pi per qef tim.
Qershizen ma ke pare gje mo se ashu e ka zakon ajo zhduket e riduket?!
Abs, pershendetje te vecante per ty!
Dhe ju te tjeret ju pershnes fort, dhe duhet me vazhdu me lexu icik se kom finals te merkuren.

mars

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kati:
[qb]

ahaaaa Mars, me ke quajtur "te keqe" sot 5 here...faleminderit, ndihem me mire tani... /pf/images/graemlins/smile.gif

:cool: [/qb]
Jam i gezuar qe me ne fund bera dike te ndihet mire. /pf/images/graemlins/wink.gif
Sa per brimat,jam besnik une vetem ne nje jam gjithmon /pf/images/graemlins/laugh.gif

Marko te them te drejten po behesha gati te te dergoj mp per te pietur se cu bere,po meqe paska qene puna keshtu hallall buka e partise qe tu dha.
Si je tani po ecin ndopak punet,besoj se dojesh me i lire tani,per vitin e ri ke ndonje plan?

Unico se per pak harova greva e taksive filloj sot dhe nuk dihet se kur do mbaroj.

B

briiigi

Guest

o Mars,
po te kam xhan o dreq... /pf/images/graemlins/frown.gif po dhe ti sdome ja dit me cduket ... po iki te mytem une u pa kjo pune /pf/images/graemlins/frown.gif .

Marko ... te kam uruar ne disa vende per ditlindje ... /pf/images/graemlins/frown.gif dhe as i falimners nuk e thu. Po kam faj une qe mundohem /pf/images/graemlins/frown.gif
ika i her ika ...po iki te qaj ne vetmi 4 real /pf/images/graemlins/frown.gif

mars

Primus registratum

Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb]o Mars,
po te kam xhan o dreq... /pf/images/graemlins/frown.gif po dhe ti sdome ja dit me cduket ... po iki te mytem une u pa kjo pune /pf/images/graemlins/frown.gif .

Marko ... te kam uruar ne disa vende per ditlindje ... /pf/images/graemlins/frown.gif dhe as i falimners nuk e thu. Po kam faj une qe mundohem /pf/images/graemlins/frown.gif
ika i her ika ...po iki te qaj ne vetmi 4 real /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
ok ok i mar mbrapsh fjalet,dhe kerkoj te falur vetem ti nuk dua te merzitesh,si njeri qe reflekton drejt ndaj gjerave bej atokritik,per fjalet e thena.vetem ate gje mos na e bej qe te shkosh te mbytesh.
/pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Po ca beni mo ca beni?! Ka vajtur rradha si ne kohe te Enverit, rradha qumshit apo e plancit, po un kisha qekur qe kisha vene gurin ju ma keni hequr. Blete e shitet dashuri me njeri-tjetrin e ne s'na late gje /pf/images/graemlins/frown.gif ... ne OKB do ankohem per shkelje te drejtave te njeriut. :smash: :smash:

Guest

Po ca beni mo ca beni?! Ka vajtur rradha si ne kohe te Enverit, rradha qumshit apo e plancit, po un kisha qekur qe kisha vene gurin ju ma keni hequr. Blete e shitet dashuri me njeri-tjetrin e ne s'na late gje /pf/images/graemlins/frown.gif ... ne OKB do ankohem per shkelje te drejtave te njeriut. :smash: :smash:
Po ne mo pse s'na e varni pse s'kemi emrin t'bukur, po ku e dini ju mer sa t'bukur jemi vete ne?! Eshte proteste e ashper kjo e imja ..., beni qejf ju beni po dhe une ju kam xhan.

abs

nuk e di...

aaiiii bar-ishte c mi kujtove plancat, s maj men qysh kur s kam hanger pace, goja lang po m shkon tash para se me shku me fjet...

ku jeni garrumlli

marko pershnetje speciale per ty, thash se po te shifsha atje FLIRTO /pf/images/graemlins/laugh.gif

naten e mire
naten e mire
naten e mire
o miqt e miiiiiiiiii

pacim /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Deri ketu mo deri ketu te arrije puna, tu kete marre malli per plancat e jo per mua. Harram gjiri i Albaforumit, e megjithate jam shum tolerante, nga hidherimi edhe ora kaloi mesin e nates ktu ke un. Prandaj naten e mire t'gjithve
pafshi endrra t'bukra se t'gjith jeni miqt e mi cuna-goca. (Do t'ju breje ndergjegja do t'ju breje).

Naateeen e miiiiireeeeee :sleep:

Guest

miredita ... si keni qen

marsi te puci pak una tya se me ka marre malli muahhhhhhhhhh

si jeni ju cunat e tjere tu pi ju pafsha tere kohes se njesoj eshte sidomos per unicon si esell si jo po ashu duket /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

po mami shyqyr qe me puthe

ciao abs /pf/images/graemlins/laugh.gif brigi mos qaj ti se po qave ti qaj eve unaaaaa muahhhhh

keni te fala nga debatiku dhe mua /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

LEA

Primus registratum

festuam festen e krishtlindjeve sot me ata te punes. feste inofiziele ne nje klub. aq tape jam sa po iki me mire se sdi cflas.
me vjen mendja rrotull