Per miqte e mi

mars

Primus registratum
Re: Per miqte e mi

Miremengjesi.
Si jeni me shendet une tani sa u ngrita meqe rashe vone mbrem.
Proto une nqs se do mund te pushoj se shkruar po kam frike se do tju mare malli juve :tipsy:
nejse mos u merzit se do beje pushim dhe shume biles,nuk mund te them se do ngelesh vetem,po "mars"vetem nje eshte.

abs

nuk e di...

kalimera,mirmengjesi
NADJA E MIRE

edhe un nitash sa u zgjova, se kena ra von mram, kena ken pra ne Party_n e markos, e kalume mire
un kam flirtu me dy djem pernjeherit, lea prandaj bist du schlecht gelaunt ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

e kalofshi mire...sot kam ma pak kohe se neser e masneser kam ma shume...megjithate do ta hedh nje sy ktu...pacim njehere e kalofshi bukur /pf/images/graemlins/smile.gif

B

briiigi

Guest

Mirmjesi te gjitheve ...
ne fakt pak vone eshte po une jam cu ne ora 3 sot...
Mars /pf/images/graemlins/smile.gif kam bo qef fort mo ... sa per propozime..me mire vetem se bo mo shume qef /pf/images/graemlins/tongue.gif
smilie_bauch.gif
kam kercy ama, qe i kam lujt fene
Matilda pse jam goc e keqe une mi??? /pf/images/graemlins/frown.gif

unico ..my love, ku je?
smilie_herz.gif
me ka marre malli

Xhaxhi marko,
smilie_happyb.gif
dhe i her
smilie_daumen1.gif

ju te tjereve mire ju kam te gjithe?
Une me mire prishet
smilie_engelteuf.gif

disku

UNI

unicorni presente....taljono...
ckemi o njerez si mu gdhite njeher???
a jini mire jini??
o briggo ku vate ti se tham se na le vetem...
o matilda te fala snoopit..
marko o bo tap edhe i dridhen duret me shkrujt para comp..te

tjeret i pershendes...

B

briiigi

Guest

she ...dhe nje ku vate me gjys zoni ta thote... une te shpreha dhe dashurine ne publik ty maskara /pf/images/graemlins/tongue.gif
smilie_schmatz1.gif
u pa puna ...duhet me gjet nai dashuri tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif se sqeka gjo ky /pf/images/graemlins/tongue.gif

disku

UNI

o briggo po un tu te hap teme te vecante po deshe.......pastaj si i thon mos i trego armikut cin ke mik....pranej spo dal haptaz una... /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

shpirt, te te keshilloj nje parfum...ta siguroj qe ecen mire dhe ky /pf/images/graemlins/wink.gif
theperfumespot_1719_10742371.gif

mars

Primus registratum

A i shkreti Unico te gjitha po e lene,njecik me me kujdes se do ta beni me goditje cunin.

Briiigi me ate me mire vetem nuk e kuptova mund ta besh pak me te qarte /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

Behet me qef vetem mars, nuk ka nevoje me i dhene llogari njeriu /pf/images/graemlins/smile.gif
Plus per ca e kam Unicornin une ... Si rrush eshte /pf/images/graemlins/smile.gif heheheh

mars

Primus registratum

Nuk e di briiigi kam 9 vjet vetem dhe te them te drejten nuk mund ta them kete gje mbase per ju gocat eshte me ndryshe,por te pakten per mua njesoj ka qene,dhe vetem dhe me familjen gjerat qe kam dashur i kam bere.

Lume si ju qe beni qef se ne kendej ba nuk na vete mendja per gjera te tilla helbete u plakem tani :tipsy:

disku

UNI

po ngele tu u qa si ata pensionistat ore dreq.....a do sukses me femrat...te trajnoj un ty...lol
po du shperblim una.....
rregulli 1 perdor parfum qe femrat kan qef ta sniejne...lol

Guest

Gjess /pf/images/graemlins/laugh.gif

hahaha marso mos ki merak se me ke mua kur te vije na vera kemi per ti luajtur fene atij muabeti /pf/images/graemlins/laugh.gif

o uni ke te fala na snoopy /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

brigi nuk e thash me kuptim te kec zemra je teper cool i like you /pf/images/graemlins/smile.gif

muahhhhhhhhhahahahahhaa

ku i kam mamin dhe babin tim ? :mad: me duket se me kane harruar /pf/images/graemlins/frown.gif :rolleyes:

qershia

Primus registratum

ktu jam tek "kroi i kalit"...

a t`ju puth i her me i tek puthje madheshtore t`gjitheve, se kam frike se do bjeri cilesia (detyrimisht dhe cmimi) nese ju puth tek e tek secilin...

mars

Primus registratum

Mirmengjesi ju te pertej oqeanit,si gdhite?
Me shendet si ju kam,te gjitheve?
Qershi si tek e tek si nje e pergjitheshme po ishte nga ty eshte me vlere te madhe,dhe po ta vinim ne ankand do kishte nje vlere te pa llogariteshme.

Ju te tjeret nga jeni fshehur?
Dhe ata qe po bejne pergatitjet per tu larguar te bejne nje ze se sa do mungojne,jo per gje por per mos tu bere merak. /pf/images/graemlins/smile.gif

disku

UNI

ERDHE TI MO??/
SE THASH NA KAN RREMBYER MARSIN ORE DITEZI....
si te kam njehere se te tjereve i paska ren pordha ne zemer spo ndihet njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif