Re: Per miqte e mi
erdha un mirmengjesi
NADJA E MIRE
pah ca kam pa do andrra t bukra, me duhet sot i lujt kto dre gishtat, pra me i hek do franga qafet se m kan zan vend ne konto /pf/images/graemlins/laugh.gif pra me ble do dhurata, a e dini o njerz se me 21 dhjetor deri me 3 januar kam pushim? do ta shtyj dhe kte jav...o man o man...
nigjoni ktu ju dy melankolikat, sa mire keni kohe per melankoli mor aman, mu s medel koha, si tren ekspres asht dita e programume ktu te un, s keni faj ju, s ja dini vedit qe keni koh boll, dhe ate koh qe keni e keqperdorni me melankoli, shkoni mor ne fitnesstudio ose sauna, ose tanzkurs, ose ose...si mor keni koh per melankoli ne dit e sotme, papapa s du me nigju ma kte gja ok!
masanej rrini tuj qa koht e bukra, jeta asht e ndertuar me `pjese jete` pra cdo periudhe duhet jetuar...m gjoni mu...qe nuk kam kohe, sa shpejt jam tuj shkrujt, ishalla s po baj shume gabime shkrimi, s kam kohe per korigjim...also
mars...e pash se nuk kishte ardh pm_ja, e shikon arsye kohe kjo, por pasi ka qene vetem per dje, s po ta nis prap te njejten sot...nigjo disa kang greke me pelqejne shummmme...nganjehere /pf/images/graemlins/smile.gif
kati kati pse po qan
kush te tha se s je si han
je si diell e je si yll
lum si na qe s jena n pyll /pf/images/graemlins/laugh.gif
improvizim pa u mendu...mos m :smash: eee
xhan xhan te tanve...e kalofshi saaaaaaaaa ma bukur, pacim /pf/images/graemlins/smile.gif