Per ke po mendoni tani??????

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Per ke po mendoni tani??????

Po menoj për kët parafolsin që duhet të ketë probleme serioze se o tu menu për parafolsen :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Kondrapedali

Kondrapedali

Po menoj për kët parafolsin a ka apo jo thojt e gjata me m'krujt içik /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif .

albavina

Primus registratum

po mendoj qe kete parafolsin e kam qejf edhe pse nuk e njoh /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Po menoj për kët parafolsin a ka apo jo thojt e gjata me m'krujt içik /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif . [/qb]
ta kru lala ta bo gjak si me qen i virgjer mos ki merak /pf/images/graemlins/wink.gif

ujiftohte2die4

Primus registratum

per ke po mendoj une..., po mendoj vellezerit e mi, per prinderit, per kusherinje, per shoqerine, per te gjithe njerezit e mi qe kam kaq kohe pa i takuar, po mendoj per kujtimet e paharrueshme qe kam kaluar midis tyre, kohet e mira dhe jo te mira, po mendon per bregdetin dhe vendin tim, per rruget qe sado te parregulluara sic duhet per prap nuk ka si vendi ku rritesh, dhimbja eshte e thelle dhe e pa llogaritshme, po mendoj per gjellen e mamas dhe ne pergjithesi ushqimin shqipetar qe eshte i pa krahasueshem me kete te huaj, aaah ca mendoj une...
po mendoj per ato zockat e shkolles se mesme ALI DEMI, apo ali lopa sic i themi ne nga vlora, jan si shpirt, aaaaaa pa pa pa per ne cup shqipetare...

epiphany

Primus registratum

une per zeqon qe do vije ketu qe te pime nje birre bashke.(se burri qe eshte burre...vete e ke thene) /pf/images/graemlins/laugh.gif