Per ke po mendoni tani??????

Guest
Re: Per ke po mendoni tani??????

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
ku kan hup avataret me??boo..se rru kush ne ket forum per te na kriju ca kushte..
bring my gabel back again..pls [/qb]
Nderro syzet e Diellit,me qorrash Putre.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Kam nji pal syzesh saldatoresh,po me rrine pak te ngushta te hunda dhe me bezdisin..

enyway..une po iki dhe amon me kini kujdes forumin,sidomos ata cunat pe korce /pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave: ju puth te gjithve,pervec cunave pe korce,se ju rre menja masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif

ARJELA

Primus registratum

per nje enderr qe e lash shum passsssssssss e tash po e mendoj :cry: /pf/images/graemlins/frown.gif

epiphany

Primus registratum

per te gjithe ato persona qe kane lene shenje ne jeten time... (puuu sa shume mendoj mo eeejjjj /pf/images/graemlins/laugh.gif )

zecovina

Primus registratum

PO MENDOJ PER FAMILJEN TIME PER VETEN TIME PER NJEREZIT QE KAM AFER SHPIRTERISHT NE KETE FAZE TE JETES TIME...

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] po mendoj per personin me te cilin isha deri para pak minutash... nuk me ngop idea qe kam dhe dua nje njeri kaq fantastik sa ajo :wub: [/qb]
hajt se tash po te ik edhe ajo ide /pf/images/graemlins/laugh.gif

sorry :angel:

tola77

Primus registratum

nga tja nis per te bere punet e shtepise dhe me e rendesishme qe sme behet asgje me vjen te futem prap ne krevat. :confused: :cry: :sleep:

Anana

Primus registratum

Qyqa sa e vriske mendjen. Ble mi nji gru te vije te te pastroje nji apo dy here ne jave. Me duket se pak fare kushtojne ne Tirane.

zecovina

Primus registratum

tani po mendoj per tolen qe ka zorr per te rregulluar shpine...dhe imagjino qe gjithmone e ka llambe e ze ankthi kot me kot :smash: ... :smash:

epiphany

Primus registratum

epo dhe une te them te drejten bashkohem me tolen.stres me te madh nuk ka.jo per gje po dhe une per ate per mendoj tani...