Per ke po mendoni tani??????

just_me

Primus registratum
Re: Per ke po mendoni tani??????

per njonin qe kam njof te henen...o mami si ishte ta hiqte petllen... :wub: :kiss:

leonora

Primus registratum

per nje person qe kisha dashte me pas afer tashi /pf/images/graemlins/frown.gif

rosela

Primus registratum

per njerin qe nuk erdhi sonte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

po mendoj per personin me te cilin isha deri para pak minutash... nuk me ngop idea qe kam dhe dua nje njeri kaq fantastik sa ajo :wub:

BISOU

Primus registratum

ahhh keshtu po ka lezet.....
kete po mendoja une /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

BISOU

Primus registratum

one day pass or full-time /pf/images/graemlins/laugh.gif
go to Equinox they will let you in /pf/images/graemlins/tongue.gif
tani po mendoj per darken qe do e kaloj me nje cift ku mashkulli eshte i vdekur per te pare e komplimetuar femrat e dynjose.. se di se si e duron e fejuara.... pfffff /pf/images/graemlins/laugh.gif ndoshta e anulloj...

I love new york

Primus registratum

Full time Bizuje /pf/images/graemlins/laugh.gif

equinox is very expensive per membershi, i have checked it pur before it's like at least $150 per month.

kush o ky cift e re :lol:
po mire mi o xhentil tjetri dhe ti :tipsy:

zecovina

Primus registratum

une po mendoj per tolen....pasi te dalim nga puna ta mar dhe te veme te rrime ne buze te detit duke pire nga nje birre....o sa qef o sa mire...

tola77

Primus registratum

Fillimisht postuar nga korcarokretanka:
[qb] une po mendoj per tolen....pasi te dalim nga puna ta mar dhe te veme te rrime ne buze te detit duke pire nga nje birre....o sa qef o sa mire... [/qb]
ah sa mire do ishte po une ketu skam det por ama tani do behem gati per volta sa qef se koha eshte e mrekullushme. :rockband:

BISOU

Primus registratum

Zeqo... njemilion here ta kam thene qe jam adoleshente... si e ke hallin tani.. ate kengen Mora perpjete kalane e ke nigju noihere ti??? edhe une po rritem dale nga dale /pf/images/graemlins/laugh.gif

tani po mendoj cfare te bej se e kemi weekend te gjate kete jave... Friday, Saturday, Sunday.... hhhmmmmmmmm sikur te shkonim ne Miami do ishte shume mire :goofy: .....

BISOU

Primus registratum

po mendoja sikur ishim atje dhe po pinim nga nje Mojito tek Delano... hhmmmm hajde ikim se vduqa una per icik diell te nxete /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

I love new york

Primus registratum

vduqa per icik djell dhe per icik plazh where the waves and the sun clash on the bikini body :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mojitooooooo- I LOOOVEEEEEEEE it :wub:

mojito.jpg