Per ke iu ka marre malli me shume?

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
E vertet është gjepat e mbushur plot por zemrat dhe shtëpiat thatë pa njerëz,unë 3,vllezër ikam jasht kosovës,dhe vet jam në shtëpi jam ba si një rojë i shtëpive të tyre qe janë thatë të gjitha
 
Last edited:

joetisti_

Locus omnem
Po pse ne thonjeza Lesi?
nuk jane thonjeza. Jane thonjeza njeshe(nese mund te quhen keshtu se s'jam edhe ndonje kushedi specialist i mire une :)) qe theksojne ose vecojne nga pjesa tjeter e fjalise.

'Lesi' e kisha marre si emer nga nje film i dikurshem per t'ia vene qenit tim. Por me vone mora vesh se ai qeni i filmit ishte femer. Kurse une e kisha mashkull :)
 
Top