Per ata qe jetojne ne norvegji (apo skandinavi)

alexshabani

Primus registratum
Re: Per ata qe jetojne ne norvegji (apo skandinavi)

cila eshte firma ReMax dhe cfare lidhje ka ajo me ate qe une kerkova.

Anana

Primus registratum

Firmen ReMax mund ta gjesh ne Google, agjensi imobiliare amrikane me duket. Nje agjent atje ka emrin tend.

S'ka hic lidhje me cfare kerkove, thjesht me beri pershtypje emri, chill.

alexshabani

Primus registratum

po ti vete moj yllka shembullore a jeton ne norvegji apo jo. profili jot nuk jep asnje te dhene.

Anana

Primus registratum

Ncuk, nuk jetoj aty. S'ka te dhena profili qe te mbetem kshu, medemek misterioze /pf/images/graemlins/wink.gif

ALTIN

Primus registratum
Re: Per ata qe jetojne ne norvegji (apo skandinavi

Yllka shembullore mbete sa andej/ketej zgjidh nje vend e mos leviz /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

Anana

Primus registratum

Jo jo se pastaj merzitem. S'ka gje qe te me mbaje ne nje vend... /pf/images/graemlins/wink.gif

ALTIN

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Qerratai

Primus registratum

S'po me vjen ajo shprehja qe pershkruan levizhmerine... /pf/images/graemlins/shrug.gif

alexshabani

Primus registratum

Pershendetje o shqipetare te Norvegjise! Ju kerkova ndihme dhe pata kujtu se dikush do gjendet qe te me jape informacion ne lidhje me ceshtjen se ku mund te kontaktoj me shqipetare ne Oslo.Me duket qenkeni shume te zene. Megjithate jam ne pritje te ndonje informacioni nga ju. Une do jem atje ne daten 8 te muajit mars per 5 dite. Do t'ju jem mirenjohes per ndihmen.

poisongirl26

Primus registratum

Terve...
ckemi djem e vajza.do ju kerkoja ndonje info per finlanden.une jetoj ne itali studioj ekonomi por kam vendosur te zhvendosem ne finlande.doja vetem te dija si funksionon universiteti,bursat a japin apo jo...nese jo a ka ndonje menyre tjeter sovencionimi te studimeve?...po per te jetuar si eshte cmimet e dhomave apo hyrjeve jane te larta?..per nje student qe nuk e di gjuhen cfare lloj pune mund te gjej?...kam pasur fatin te shkoj nje jave e jam dashuruar me kete vend.ju lutem me ndihmoni.faleminderit /pf/images/graemlins/smile.gif

Stayer

Primus registratum

Prej qe erdhen keto PROSTITUTKAT e Shqiperise ne Norvegji , nuk na ka mbet fytyre ti themi dikujt per prejardhjen tone, turpi eshte edhe me i madh kur para nje kohe ne kanalin shteteror NRK, 2 motra dhe shoqja e tyre dhane intervju me shpinen para kamerave dhe treguan se 8 vite jane shitur ne rruget e Italise dhe tani kane kerkuar "strehim politik" ne Norvegji por pasi qe ndihma sosiale eshte e ulet si dhe fitimi eshte i larte prandaj dhe e shesin trupin e tyre. Eshte tragjike kur i degjoj koleget e mij ne pune te cilet tregojne se qka kane perjetura me keto prostitutkat e Shqiperise dhe ndoshta edhe ketu ne albforumi keto paraqiten si studente apo punetore, femrat tona nga Kosova qe nga vitet 60-ta kane ardhur ne Evrope dhe dukuri te tilla kure nuk kame degjuar, a nuk eshte koha qe te mendoni me koken tuaj per keto vepra te ndyta qe e poshtruat kombin Shqiptare !???

antip

Primus registratum

Koleget e punes i paske shume te djeg daku... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ilirarberi

Forumium maestatis

Norvegjia eshte ne bashkimin evropian? si mund te vihet aty ligjerisht ose jo?po mundesite e punes dhe jeteses per nje te sapoardhur dhe me mbas?

A

adnani

Guest

o sweet boy nuk po e dije mire historine po nejse, une fola per te kaluaren jo per tani
( lexo pak me shume dhe e sheh se norge og sverige ishin te pushtuara nga Dk per nje kohe te gjate, bile bile edhe Anglia nuk ka mund me i rezistue pra ka qene e okupuar edhe ajo nje kohe nga danezet)
Sa per ligjet qe tani ka ne Dk edhe mua me duken shume diskriminuese dhe me nje fjale pak si raciste, njehere e bene ligje qe pas moshes 25 vjecare te mund te besh bashkim familjar e tani e bene nje ligje ekstra te ri qe vec atyre qe kane mbi 20 vite nenshtetesi daneze te mund te bejne bashkim familjar, keshtu qe kur te vij koha per martese duhet me ja mesye njeriu suedise apo edhe norvegjise cka me ba, duhet me gjete rrugedalje.

defrim shahi

Primus registratum
ju drejtohem te gjith shqipetareve qe jetojne ne noevegji te me shjego
jne ne lidhje me punen atje dhe sa esht qiraja kam letra per ne gjith europen

tomi

Primus registratum
Per ata qe jetojne ne norvegji (apo skandinavi)

hei thashe ta hap dhe nje teme ketu per Norgen.Jo per gje por qe te gjenden te gjitha vendet skandinave ketu meqe finlanda,suedia.danimarka dhe islanda ndodhen hajd se po vjen dhe norvegjia.... /pf/images/graemlins/laugh.gif