Kam ca sekrete qe do tjua tregoj kur te vej foton se ndryshe nuk besoni /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ca te bej,se perdor mire ket dreq kompjuteri :shrug:
Njeren nga ato qe dua te ve e kam ne telefon kurse tjetren e kam normale ne shtepi.Me kane thene se duhet scaner.
Duhet me shku tek shtepia e nje shoku me i vene por spara kam pas kohe.
UNE JAM NE AMERIKE NUK NGATERROHEM ME ASGJE TJETER POR KUR XHONI TE VIJ KETU ATEHERE PO /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .......
SE DO JEMI SHOKE NEVE /pf/images/graemlins/laugh.gif
PO SHKODRA TE RREF PO BERE ZHURME E KA NGRIT CEKICIN KJO ......
po ne sikur u pajuam nje her eeeeeeee apo do qe te ler te bash qa te duash e :smash: qa dua une
he se ta tregoj sonte kur te vish n'shpi se nuk hap gabzerrin me ty rrugash une :smash: :smash:
e di une se qa eshte ai :smash: :smash: ate dit qe kam takuar personalish kur nuk ja kputa kry mir do ja beja /pf/images/graemlins/tongue.gif
he se vjen sonte ne shpi ai :smash: :goofy:
una kom ble asolloj gjojnash qe vehen ke dora, kshu tip llastiqesh sportive :idea:
nji ishile e nji te verdhe, my new jamaica-brazil style
apo skan ene nji "21" te shkrujtme siper /pf/images/graemlins/laugh.gif mos tja maj njeriu t'menoj ndryshe kur t'shkoj clubbing /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.