PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

BISOU

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

:lol: :lol:KEPUTJA RRYPAT FARE SKE CI DO /pf/images/graemlins/laugh.gif

PO AI QE PE SI ISHTE MI, MA PERSHKRUAJ PAK UNE AKOMA SKAM BLERE GJE PER VETE.... ME DUKET SE DO IKI NE DASEM NUDO :lol: :lol:

E GJETA NJE NE NJE MAGAZINE TEK SHTEPIA E LD, E AJO ME THA DASHKE TI /pf/images/graemlins/laugh.gif JO NUK KE PER TE SHKU ME KURRIZ PERJASHTA SE TE RREMBEJNE....
JA KESHTU ME THA PERL KOKEN E MAMIT /pf/images/graemlins/blush.gif

ladouce2005

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nelk@:<br />[qb] Bisuje e provova ate fustanin qe ke vene,dje pasdite ne Bloomies, me binin ripat : , nuk kercehet me fustan qe te bien ripat ,

But i saw a vera wang silver dress, uhaaaaaaaaaa :wub: , expensive as shit, but i still put it on hold, tani mendohem me nje lule dele ne dore ta mar mos ta mar /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nelka if u wanna put that much money in a dress, me duhet pak informacion :devil: r u getting married apo je e ftuar ne dasem? :devil: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Lol e ftuar mi, i wanted the dress for double duty, my :wub: is taking me to the Ritz for my birthday :goofy:

Halter, to the knee me kurriz te hapur krejt, it looks like :wub: , but $320 :tipsy:

Vals

Primus registratum

Vera Wang i ka fustanet si shpirt....te shtrenjta shume te shtrenjta. Bleje Nelke se nje here ke per ta pas belin aq sa e ke tani /pf/images/graemlins/wink.gif

BISOU

Primus registratum

NELKE NOTHING IS FREEEEE
SO, NJE RRUGE E DY PUNE I BIE TE HARXHOSH $160.00 PER NIGHT /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: + TAX /pf/images/graemlins/laugh.gif

HE MI SE NJE JETE KE, KE DHE NJE CREDIT CARD /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Nelka nuk qenka dhe aq shume
u surely could wear it more than twice /pf/images/graemlins/wink.gif
i gjen vete okazionet :kiss:
if it's that great, blije.
jam e sigurte qe te gjitha ne i prishim ato $320 per shume pak kohe, me t-shirts, cheap shoes and stuff qe i perdorim vetem nje stine dhe i falim ose cojme ne kishe :shrug:

Rambla

Primus registratum

2 fotografi bardh e zi te Durresit ne periudhen gjate viteve 20-40 (nuk dihet ekzaktesisht data)...me pelqejne shume edhe pse nuk jane shume te 'pastra' :shrug: ...kam vendos ti vej ne kornize dhe ti var ne mur tek shpia ime :wub:

susana

Primus registratum

hmmmm dje bleva nje pale shapka purple shume te bukra, me shkojne me nje mini purple /pf/images/graemlins/laugh.gif ishin icik te shtrenjta por nuk rezistove dot :smash:

ladouce2005

Primus registratum

Dje isha shopping gjithe diten /pf/images/graemlins/laugh.gif
kam ble 2 pale cizme bore dhe nja 4 bluze/kanatjere cute /pf/images/graemlins/laugh.gif
sot dola prape me Helenen dhe bleva nje xhakete dhe nje cante /pf/images/graemlins/laugh.gif
i'm done for this year :tipsy:

BISOU

Primus registratum

TI CACA GIRL TA KA BO MENJEN SHOPPING TYC FARE :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I BIRI I ZOTIT ME THA PO PSE NUK DOLEM ME LD DHE ARAGORNIN PER EMBELSIRA???? I THASHE ATA JANE NE MISSION /pf/images/graemlins/laugh.gif ... SHOP TILL YOU DROP :lol:

ELE MUA ME BLENE NJE GIFT :goofy:
CASHMIRE SWEATER FOR FALL SHUME E BUKUR /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

:cool: nice xhoni, jemi tu prit foton ne ketej /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bisou /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Vajta tek duqani LD, s'bleva asgje, plasa nga inati. Ato kishin mbushur dritaret me shenja 60% off dhe gjithe grifshat e bostonit ishin mbledhur e kollufitur cdo gje. ato qe me pelqenin mua, s'ishin ne size tim /pf/images/graemlins/frown.gif

Nga inati vajta ne Keneth cole dhe bleva nje cante dhe nje pale kepuce :wub:

ladouce2005

Primus registratum

iii Nelka /pf/images/graemlins/frown.gif but u could order ne your size, se ka 14 dyqane te tjera :rolleyes: didn't u ask for?
i'm sorry :shrug: :kiss:

Vals

Primus registratum

Te shofim sa do i zgjase LD'se kjo: I am done for the year!!!

BISOU

Primus registratum

LUNCH TIME :devil:
VALS, LD-ja ESHTE HAPESJA E TEMES DUHET TE TREGOJ SHEMBULLIN PERSONAL PERNDRYSHE MBYLLET TEMA /pf/images/graemlins/laugh.gif

TI A BLEVE NDONJE MOBILJE KETE WEEKEND APO JO :kiss:
HE NA THUAJ MOS I MBA VEC PER VETE /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif jo, jo se i rezistova gjithckaje sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Ho me Amerika ?ckemi?
Une bleva nje abazhur roze sot dhe nje dvd.Nga fundi i muajit do marr nje tv tjeter per ke dhoma e gjumit se po e rregulloj po e bej per qejf te .......shpirtit. :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

MOS BLI ME RROBA SHPIJE MOR XHONI SE S'TE PUNOJNE NE USA /pf/images/graemlins/laugh.gif
KUSH ESHTE ZEMRA, SE JAM KURIOZE /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Deri tani cdo gje shpie qe kam blere nuk e kam shijuar se i kam blere ne USA tek prinderit(Atlanta GA)
Nga fillimi i vitit tjeter do jem atje se sben se boll nejta rrugeve te Evropes /pf/images/graemlins/wink.gif :cool:
ZEMRA eshte yll bote che mi fa divertire tantissimo