PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

ladouce2005

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

nelka po kerkoj per dicka how i see u, por s'po gjej, u difficult kid :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

135000

i could see u in sth simple like this por ngjyre tjeter i guess...
135000

hot

Hotgirl

bleva ca kordele per floket sot jamaica colors :cool: se i kishin ul cmimet ene ke ato te shkretat /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nelk@:<br />[qb] Rrini urte se ma solli Bisuja me tyl ne vije me moden e zhades ohohoh. :lol: :lol: [/qb]
O MAJMUN STE PELQEU TY /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

NE FAKT SEJCILI KA GUSTON E VET POR KY FUSTAN ISHTE NE FASHION SHOW 2004 DHE NJE NGA ME TE PELQYERIT PER MODELET, PER FEMINILITETIN DHE SENDUALITETIN QE TREGON....

CFARE STILI TE PELQEN TY????
NA JEP NDONJE DETAJ SE NDOSHTA NA SHKON NDERMEND NDONJEGJE INTERESANTE :cool: ....

ladouce2005

Primus registratum

una isha goc e mire sot /pf/images/graemlins/laugh.gif
ktheva ca gjojna qe i kam blere ka kohe e s'i kam vesh asnjehere...s'ja vlente t'i mbaja /pf/images/graemlins/laugh.gif
kurse :wub: im, me solli nje buqete te mrekullueshme per te me thene qe me do shume shume shume dhe per te me bere me te lumtur akoma :wub:

p.s. du t'a them ke te gjitha temat /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

that's because your fabulous and therefore people stare at you :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

e pruna :wub: :kiss:
jam icik si me mire vec tashi me eshte kthy ne kolle edhe rrufë :mad:

apo nuk jam bo edhe e bukur sot me fundin bojqelli farfelluile /pf/images/graemlins/blush.gif

ladouce2005

Primus registratum

nice :kiss:
can't wait to see /pf/images/graemlins/smile.gif
una jam me xhinse /pf/images/graemlins/laugh.gif
prit te shkoj tek grimca se jam pak me nerva e te te them pse :smash:

ladouce2005

Primus registratum

una ktheva nji gjo te shtrenjte sot dhe me ato leket bleva nje kanatjere jeshile dhe nje pale shapka llastiku /pf/images/graemlins/laugh.gif .
shapkat i bleva se filloi shiu dhe s'dua te me prishen kepucet e bukura /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

Sa rralle qe hy dhe une te kjo tema...
Keshtu eshte kur t'i harxho gjithe leket :wub:
:lol:
/pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

sot bleva nje krem per :wub:
dhe asnje gje per vete /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

jo, jo...
po per shopping ka mbaruar /pf/images/graemlins/wink.gif
tani do shoppim pak per ushqime e gjera per O, por une s'jam pjese e listes /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

OBOBOBO, SKA MO LEKA ARAGRUNI /pf/images/graemlins/laugh.gif
LEJE LEJE KEMI NGEL SI PESHKU PA UJE :cry: PO VDES TA FITOJ LLOTARINE PO NUK PO ME BIE MUA :cry:
LD ME NDIHMO PAK :cry: AS UNA NUK KAM BLE ASIGJO :confused:

Bisuje e provova ate fustanin qe ke vene,dje pasdite ne Bloomies, me binin ripat :shrug: , nuk kercehet me fustan qe te bien ripat /pf/images/graemlins/tongue.gif ,

But i saw a vera wang silver dress, uhaaaaaaaaaa :wub: :wub: :wub: , expensive as shit, but i still put it on hold, tani mendohem me nje lule dele ne dore ta mar mos ta mar /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif