PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

ladouce2005

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

se mos mendosh se jam XL une moj :smash: jam nja 35-40 cm me e madhe /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dolores

Primus registratum

Po mi aq formal jane ne Shqiperi deri ke gjunjte.....kombino ndonje gje vet...une nji here bleva nji silk gold dress deri ke gjunjte qe e lidhja ke qafa edhe persiper nji silk xhakete te vogel me nji kopse nga dy very different stores edhe cheap :shrug:

ladouce2005

Primus registratum

nice D /pf/images/graemlins/wink.gif kete vit eshte still ne mode silver and gold... :wub: une dua nje golden bag sooooo bad :smash:

Une do ta mbaj frymen ke dyqani i LD njehere, ma beri mendjen kos me discount-in. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Nelka dicka simple mi ...deri ke gjuri me spaghatti straps ose strapless...just plain ...ah qe s jemi afer :rolleyes:

alinos

Forumium maestatis

Nelka
jo jo si te sat'emeje, por gjen lloj llojesh.

Kombinohu pas qefit dhe do besh figure.

Ne mode ne shqiperi jane gurkali, roze, ciklamin, jeshile, portokalli dhe e bardha. Te tjerat jane beyond fashion /pf/images/graemlins/wink.gif :lol:

alinos

Forumium maestatis

ah, une per vete kisha vesh nje fustan te zi Donna Ricco pa menge. Nice and simple and I could dance without worrying of the sweat :rolleyes:

Fillimisht postuar nga D.:
[qb] ...ah qe s jemi afer :rolleyes: [/qb]
Une kam frike me ty, se sapo zbulova tek tema tjeter qe je bere nje fashionista vogue-reader e tmerrshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Kam qene gjithmone......with my own money ..keshtu qe I still stand strong ...po une kurre s shkoj per orgjinal away to expensive /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

ashtu duhet mi Nelka, e mire-informuar ne gjithcka tjetra aty /pf/images/graemlins/wink.gif

Fillimisht postuar nga Linos:
[qb] Te tjerat jane beyond fashion /pf/images/graemlins/wink.gif :lol: [/qb]
E di njehere ma thane ne fytyre, ju qe vini nga amerika nuk keni shije fare :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

uaaaaaa dhe ti e pranove kete Nelka? :smash: si the qe ne qe na ka "pranuar" amerika jemi te mira vete :tipsy: , s'kemi nevoje per shume "zbukurime" te jashtme /pf/images/graemlins/laugh.gif

I was too shocked to say anything, isha ne treg, ajo ishte nje e panjohur per mua :shrug: /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

:lol:

Nelk@
mos merr shapka me nje gisht kur te vish :wink:

ladouce2005

Primus registratum

sa e vogel qe je, e kutpon? qe nga menyra si reagon :kiss:
cute little thing. me xhinse shko ne dasem, nga inati i atyre qe mendojne se s'ke shije :kiss:

alinos

Forumium maestatis

harrova me te than:
knej ka plas Zhade mania (telenovele braziliane) dhe mos u cudit sikur te shohesh tylna gjithanej dhe shallra mbi pantallona :lol:

Une do te te sugjeroja nje fustan nga ato model kinez
JL-801040.jpg

/pf/images/graemlins/smile.gif

BISOU

Primus registratum

PER NELKEN /pf/images/graemlins/smile.gif EDHE PSE MODELJA ESHTE BJONDE /pf/images/graemlins/laugh.gif ....
POR FUSTANI I SHKON EDHE BRUNEVE SI TY /pf/images/graemlins/laugh.gif
130752.jpg

ladouce2005

Primus registratum

tunika kineze jan te lezetshme, por ato qe vishen neper dasma e kane te hapuren anash deri ne rreze te kofshes :cool:
po sikur te mos na e lene nelken te vije mbrapa pastaj? /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] tunika kineze jan te lezetshme, por ato qe vishen neper dasma e kane te hapuren anash deri ne rreze te kofshes :cool:
po sikur te mos na e lene nelken te vije mbrapa pastaj? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ku ka mal e shqiponje ta permbaje Nelken mi /pf/images/graemlins/laugh.gif